14 stromků příští rok? To je solidní 
Planeta vymře. 
Sázej a sázej, bude jich spousta 

Dyť by si Alonso zlomil kotník, kdyby zatlačil do rýče. Pro něj je bezpečná práce tak rozsévat trávu. 
Ale musím uznat, že živit se sny oceňuji. 
Zvládl to, nesmíš soudit podle sebe ostatní 
Máš problém s chápaním čítaného textu?
- Doohan, Colapinto a Tsunoda boli jasne horší od Lawsona v 2025
- Ocon, Lawson, Bortoleto, Hamilton ťažko porovnať so Strollom, každý mal ups and downs počas sezóny, ale stačí si vybrať dvoch a už je mimo najhoršej top 5.
Aby si bol spokojný, tak Ocona s Hamiltonom by som dal až za Strolla a už je mimo najhoršej top 5.
Legenda sa ukázala aj vedľa Ocona.
4 tituly sú 4 tituly a 53 víťazstiev nie je 31 kamarát. Tá bolesť ťa asi nikdy neprejde. 
Já sám zasadil mnohem více stromků, než Alonso získal vítězství. A nejednalo se o pouhou imitaci práce kvůli kamerám, ale taky jsem se staral, aby sazeničky přežily a hodně dlouhou dobu jsem chodil s konví do potůčku a stromečky zaléval.
Alonso je proti mě pouhá fekální směska plynů. 
Ještě musím doplnit, že se jednalo o smrčky, borovičky, jedle, ale taky o olše a osiky. prostě stromky jen tak pro potěšení duše.
Klid, zvyš dávky Ferdo 
Já ale Alonsovi nefandím, tak proč bych měl měl brát nějaký morfin?
To neni o bolesti, spíš by to chtělo zapnout mozek ve tvém případě a nedávat na roveň něco, co jsme měli možnost vidět na vlastní oči (myslím přímé srovnání), v případě Alonsa stále máme.
Protože Gasly, který si místo bodů pro tým jen stihl nastřelit vlasy 
Bohužiaľ je to len tvoj zaujatý fanúšikovský názor. A ak sa dobre pamätám, tak ty si ten, čo považuje Alonsa za najlepšieho pilota v histórii F1. Lepšieho ako Fangio, Lauda, Senna, Prost, Schumacher, Hamilton alebo Verstappen. Takže tvoj názor asi nikto neberie vážne. 
Jo dal jsem vlastně defacto stejnou pětku nej jako Verstappen a to několik týdnů před tím než se na to zeptali Verstappena. Běž se ztrapňovat jinam prosimtě.
Konec Vettela byl hodně smutný, pilot co se snažil zaujmout svým aktivismem a nosil trenky přes kombinezu, umem to moc nešlo totiž.
Nevtírej se furt, nikdo o tebe nestojí. Jen plácáš neustále nesmysly dokola, to už je silná debilita
A jakou spojitost mají vlasy s kopidolem Fláviem, pod kterým se stal Renault nejmizernějším továrním týmem všech dob?
Akurát že Verstappen tam nerátal seba a neurčoval poradie.
Ty si bez hanby Verstappena vynechal a ešte bez väčšej hanby dal Alonsa na prvé miesto. To by si nedovolil snáď ani Situs. 
Koniec Vettela bol podobný ako prvý koniec Alonsa. Vettel však má iné životné priority ako pretekať do 50ky. Kariéru mal bohatú, plnú úspechov a úspešnejšiu aj ako Alonso, nemal už komu čo dokazovať a rozhodol sa užívať si život a rodinku.
Keďže Alonso rodinu nemal a nemal čo iné robiť tak pretekal ďalej kade-tade, keďže v F1 o neho nebol záujem v dobrých tímoch. A ten nezáujem pretrval, no Fernando zistil, že F1 je F1 a vrátil sa do stredu poľa radšej ako by sa mal motať v sériach, ktoré majú zlomok fanúšikov.