Podľa Ralfa Schumachera nemá Stroll vo Formule 1 čo robiť | Magazín F1 - F1online.sk

Pěkný to máš na tom hajzlu :+1: Ty ponožky, to je na mě trochu moc :thinking:

2 Likes

Ty fusekle jsou vážně síla.
Ale mají tam i další věci pro jeho fanoušky.

Jen nevím proč má na čele tu mašličku z podprsenky.

Ten komplex z Vettela je silnejší ako som si myslel.

Od diskusie o najhoršej top 5 tejto sezóny, v ktorej si ani nebol, až k tomu, že si sa navtieral a opäť máš soľ v rane z 2010 a 2012.

Takže si zase dostal, tak zase můžeš odtáhnout… :wave:

2 Likes

Neviem, či už aj ty si pijany a sfetovaný ako Honzi za bieleho dňa, ale jediný kto sa sem votrel si ty a on. Ja som reagoval na Situsa, ktorý narážal na mňa vo svojom príspevku.

Vy dve h0vná ste zas ukázali mindrák zo mňa a nedalo vám to nereagovať. :clown_face:

No ten komplex je fakt silnej, takhle se neustále vtírat, to je fakt ostuda, ale tak my to chápeme, prostě s tebou v reálným životě nikdo nemluví a ani nechce

2 Likes

Ty bys novorozeně nechal v ručníku místo oblečku?:roll_eyes:

1 Like

Jenže žádné dětské dupačky v Alonsových barvách se najít nedají. Asi jsou jeho děti nežádoucí.

Ferdo už toho nech, od včera jen kopeš jako Maďar výkop kanálu.

1 Like

Borec má nejvíc reakcí na nás :smiley:. Co ten by bez té jeho debility a nenávisti dělal…

2 Likes

Já se Ti snažím najít obleček pro miminko a Ty na mě takhle, nevděčníku?

Tak to by nepřekvapilo, kdyby RBR s Mercedesem se snažili podvádět ne?

1 Like

Už můžeš zůstat v garáži a čekat na 2030,

image

Nepřijatelné, diskvalifikace. To bude zase špinavostí :man_facepalming:

1 Like

FIA to prý ví, ale už s tím nemůže nic udělat.

Co to je zas za blbost? Oni nežádají změnu pravidel, ale žádají dodržení pravidla ohledně motorů C1.5 a přesné měření. Na to FIA oficiálně potvrdila, že s týmy jedná o možnostech měření, ale do Austrálie to prý nestihnou upravit.

1 Like

Klasika, chvíli FIA přihrává RBR a pka zase Mercedesu, ještě tam dejte zpátky Masiho k tomu cirkusu

1 Like

Však máš mikinu Mercedesu, ji vypereš a budeme fandit.

Nechápu, jak můžeš fandit podvodům :confounded: