Takový klid tu byl, než zase přitáhl multiban 
Však si se ke Situsovi a Spinovi vetřel ty jako vždy, prostě ■■■■■ na botě, který každej setře hned
Situs na mňa narážal a brainless na mňa reagoval. Už máš aspoň dovolenku, keď piješ počas pracovného dňa?
Veru, a preto nonstop reaguješ na mňa aj keď sa s tebou nebavím. 
Moc velký rozdíl mezi starým a novým motorem tam neslyším.
Je to vůbec ten nový motor? 

Jj, teaguješ ty furt na mě, jsem ti říkal, abys vyřešil ten attachement. A Situs napsal o skupince blbců co něco tvrdili, jestli si se v tom hned viděl …
No já tam slyším dost tu elektrickou část
ale zajímavý, že už podle zvuku je rozdíl mezi Hondou a Mercedesem. Zajímá mě co Ford a Ferrari
Dnes nie, skús niekoho iného. A uži Vianoce ty h0vno. 
Tak každá PU má jiný zvuk. Vždycky to jde hezky poznat.
Já i je užívám a bavím se nad tebou, takového proruského vypatlance vidíš jen ve vyloučených lokalitách (i když tomu odpovídá, kde bydlíš)
tak to poznáš hned, když jeden dodavatel motorů bude mít problémy dojet závody a další vůbec se dostat do poloviny závodů 
Stále jsi těch 6 nejmenoval 
Až Honda vynechá barcelonské testy, tak poznám co? 
Honda žádné testy nevynechá, ti říkám, že nemáě věřit bulváru.
Vedle Strolla se ukazalo kdo je legenda motorsportu co se týče řidičských schopností - Alonso. Vettel je mid pilot. Vlastně byl…
Než udělali aranžéři přípravu na tuhle reklamní fotku, tak obyčejný kolchozník by měl zasazenou celou alej a na větvích by rašily první jarní pupeny. 
Takovou fotku neseženeš, to je moje soukromá. Samo lidi choděj okolo a teď se na tom sveze kde kdo, ale my tam byli s Alonsem zpočátku uplně sami 
A na okruhu v Barce je to skrze přípravy na oslavu win, co tam bude mít příští rok?
Za každé jeho vítězství novej strom 
Ta fotka je stejně podvodná jako Alonso. Sám má několik vlastních zahradníků a i ty pracovní tepláky si musel od výpravy půjčit.