OK.
Může mi někdo z vás, odpovědnejch, upřímně říct, co si myslíte, že by se stalo, kdyby AN postavil dominantní auto? Ptám se na to opakovaně, bez odpovědi.
Začala by řež mezi schopnějším jezdcem a zbytkem týmu… vs. tím pro kterého se to celé staví? Na úkor výsledků celkově?
Já v tom mám jasno.
Ale zajímal by mě váš názor…
Tak to je jak, když Mercedes prozradil rok a půl dopředu, že mají výkon 580kw na spalováku no😀
Titul by Alonso nechal Strollovi aby dodržal Green rulers´ A ďalší rok by vyhral on a Stroll by tam už po vzore Rzberga nebol

Ty budeš hodně zklamanej příští rok😒
No, je jasné že by tam byla zákonitá tendence maximalizovat šance Strolla, ovšem odstavit Alonsa jde taky jen do určité míry. A sabotovat vůz Alonsa jde také jen do určité míry, doufám 
tu som a stojim si za tym, stroll jazdi s jednym z najlepsich jazdcov v historii, čiže fakt, že mu dokazal bodovo konkurovať v rovnakom aute za mna svedci o tom, že tak slaby neni… a ak hej, tak potom alonso je overrated
Pises totalne nezmysly bez znalosti overitelnych faktov.
Ralf mal za superov aj dvoch majstrov sveta a vitaza Indycar a Indianapolis a vsetkym bol vyrovnanym superom.
Hilla zdolal v kvaldach. Buttona v kvaldach aj pretekoch a s Montoyom bol za 4 sezony vyrovnany v kvaldach a len o 2 prehral v pretekoch.
To su co za ■■■■■■,ze Ralf nepatril do f1 a dokopy nic nedosiahol? Si padnuty na hlavu? Vymyvanie mozgov tu funguje celkom dobre.
Tu som a stojim si za tym. Stroll urcite nie je horsim pilotom ako Colapinto, Doohan, Tsunoda a mozno niektori dalsi, s ktorymi je ho tazko porovnat v strede pola.
Posad Vettela alebo Alonsa vedla takeho Lawsona a pravdepodobne nedopadne o nic lepsie ako Stroll.
Vettel vedle Strolla seděl a bylo to velký špatný.
Takže nechapu ten příměr k Lawsonovi
Vždyť ty těch 6 horších jezdců i s Doohanem nejsi schopen vyplodit
To si pak logicky v logickém nesouladu, ale to u tebe asi neva

To Mercedesu nestačí, škoda 
Tam byla asi obytná zóna, že tam jeli na dvojku.
Pěkně ostrá elektrocentrála.
Body hovoria niečo iné.
Co to je za elektrickou sekačku?
To bude asi tým, že je ťažko povedať, kto bol horší z tých slabších stredopoliarov tento rok. Je tam Stroll, Ocon, Lawson, Bortoleto (pár super výsledkov mal, ale od Hulka je celkovo ešte ďaleko), atď.
Navyše keď Stroll sedel v najhoršom aute z nich. Či nie? Či len Alonso mal najhoršie auto, v ktorom robil zázraky a Stroll mal raketu, v ktorej bol kotvou? 
No jo, tak když nejsi schopný pracovat s daty v F1, tak budeš chodit na wikipedii a dávat tabulky od tam, ale to celkem jasně mluví o tom, že neumíš pracovat s daty a ani vyhledávat relevantní zdroje, nic víc.
Aj Mercedes našiel raketový koncept a bočnice v 2022, ktoré nikto iný nenašiel. 
Honzík nevtieraj sa, otravuj niekoho iného.
A pekné sviatky ty sra.čka zbytočná.