Podľa Piastriho si motory robia, čo chcú: Nemáme kontrolu nad využívaním energie | Magazín F1 - F1online.sk

Ty jo, ještě že nejsi ve vedení F1. Ty bys je tak zrychtoval, že by na to vážně nekoukal nikdo. :scream:

1 lajk

Automobilky do motorsportu patří už od závodu Paříž-Rouen atd.
Osobně mám rád automobilky i garážníky. Vlastně garážníky o chloupek více, proto bych bych se přimlouval náročnost technologií dost podstatně omezit, aby měli garážníci trochu větší šance se v tak náročné soutěži prosadit.
Raději bych v poli viděl přetlak srdcařů, než automobilek s téměř neomezeným rozpočtem.

1 lajk

V prosinci se tu vysmíval, že je jediný kdo rozumí pravidlům F1 a teď napíše, že automobilky nepatří do F1. Myslím, že Helmutín potvrdil svoje “znalosti a vědomosti” o F1.

1 lajk

Oba víme, že se nedočkáme, protože finanční tlaky automobilek jsou poněkud v převaze.

1 lajk

Tohle je pro mě málo konkrétní, asi nedokážu posoudit. Za mě nejvíc škodí nadměrné omezování týmů a umělé zásahy ze strany FIA v různých formách, které je ve výsledku kontraproduktivní - naposledy třeba ADUO. Na druhou stranu mám ze stálého opakování stejných chyb s očekáváním jiného výsledku trochu škodolibou radost, takže mě to vlastně taky trochu baví :smile: .

1 lajk

Zajimava predstava, nejkvalitnejsi soutez podle @helmutko. Bez automobilek, bez top technologickeho vyvoje, na autech hlavne reklamni polepy, takzeeee…. jsem to vyhodnotil, bez AI.

2 lajkov

2 lajkov