Formula 1 stojí na prahu novej éry, čo je vždy veľmi nervózne obdobie. Veľa sa hovorí o nových pravidlách a rozložení síl, ale o predbiehaní sa takmer nehovorí. Z toho mála, čo sme zatiaľ počuli, nemáme žiadne dôvody na optimizmus.
Bude to horší než za starých dobrých časů, neb tentokrát za pomalejší obrannou jízdu v zatáčkách tentokrát ještě dostaneš bonus nabití baterie kterou použiješ na rovince
Ajaj, to je ta nostalgie, tráva byla zelenější, a je to jen o nepřizpůsobivosti zašlých jedinců Komu se to nelíbí, nemusí v F1 jezdit, berou za to dost tak by měli být jen vděční a šoupat nohama.
#ironie
Uz nech zacnu preteky, lebo tieto plackovske vyjadrenia … Vsetci okrem mercedesu su zrazu nespokojni - keby v red bulle ci ferrari mali top auto, tak spievaju stastim, aka super sezona nas caka. Takto vedia, ze nemaju sancu asi ani na podia, tak spustili tiradu.
Zatiaľ jediný, kto spustil “tirádu” je Mercedes a McLaren, ktorí už dopredu píšu ako strácajú na Red Bull, zatiaľ čo Red Bull a Ferrari sa nejako nevyjadrujú k ostatným.
Presne toto si myslim aj ja už dlhšie, bude velmi tazke udržať pozíciu po predbehnuti… na druhu stranu to možno bude zaujímavejšie, aj ked sa pilot so slabším autom dostane dopredu, tak možno bude môcť zamiešať kartami… uvidíme … ak bude pretekanie zlé, a čísla pôjdu dolu, tak liberty media bude prvá, kto bude tlačiť na rýchlu zmenu pravidiel… a ak to bude dobré, tak nebude dôvod meniť a minimalne do 2030 to ostane takto
môže to mať ale viacero dobrých aj zlých dôsledkov… môže sa stať aj to, že si pilot vzadu uvedomí, že ak sa bude dookola predbiehať a meniť so superom pred sebou, tak si zničia gumy a postracaju čas na ostatných, a začnú taktizovať a voziť sa za sebou, čo určit nechceme… fakt som zvedavy… na druhu stranu je to zmena, niečo iné, a to tiež nie je na škodu… a ak to bude velmi zle, tak sa bude tlacit na rychlu zmenu, len som zvedavy ako to bude, lebo zrejme to bude tak, že ten vpredu ju nebude chciet, a ti co budu stracat, budu tlacit a argumentovat slabym pretekanim, bezpecnostou, atd
ja som ale fakt zvedavy ako to bude na uzkych tratiach ako monako, ale aj imola, atd, kde ta trat je uzka a piloti musia byt fakt sucinni aby sa tam napratali 2 vedla seba, a ked pilot aktivuje ten overtake ci jak sa to vola, a zrazu bude rozdiel 50 km/h, co sa bude diat, budu kolizie? alebo sa budu piloti bat to vobec pouzit? som zvedavy