Podľa Josa Verstappena si treba posvietiť na komisársku zostavu | Magazín F1 - F1online.sk

:slightly_smiling_face: :+1:

2 Likes

Upřímně nevím co víc k tomu napsat, než co už jsme napsal v původní příspěvku. Přečti si ho znova a snad to pochopíš.

1 Like

Ale však já vím, že vytlačovat a zároveň předjíždět mimo trať je dost obtížné. :smile: Bylo to myšleno jako jedna pokračující situace.

Ok, tak jinak. Ukázal jsem na to já. Ježek se pral, jakej delarship zase (ty si mu to ještě lajkoval), vysvětlil jsem to a žádná reakce nepřišla. Cca týden na to, tu někdo přijde s tím, jak někdo vyplakaval o pomoci RBR u komisařů, a pak dají ještě Herberta, že je Brit. Sorry Dejve, ale to je nějaká diskuze? Já jsem slušně a věcně napsal, že je za mě problém, když komisař ma vazby na účastníka MS, nic víc, nic míň. Reakce přišla tahle. A je to tak dokola, před rokem naplekovani hater a toxic, teď překrucovani s narážky na vyplakávání.

Ty urcite ne. Treba zrovna tebe bych si jako komisarku klidne dokazal predstavit.

Sebe teda taky, ale rozdil je v tom, ze zatimco tebe by si tam dovedla predstavit vetsina, tak me asi tezko. :rofl:

2 Likes

Pytat sa timura ci doma hajluje je nejaka diskuze?

Co som ti akoze mal na to napisat? “Wow ty si na to prisiel dakujeme za objasnenie situacie”? :smile:

Napisal som ze je to prinajmensom zvlastne ked je tam warwick a aj ten typek z mclarenu, viac k tomu nemam co napisat

Dávám Ti srdíčko za sebekritiku, myslím, že většina lidí by si naopak dovedla jako etalon objektivity představit právě sebe :smile: . Mě tam nenavrhuj, to by to dopadlo! Já bych je všechny hnala :smile: !!!

4 Likes

No vzdyt to pisu. Ty ses na to idealni. Taky by si to zaslouzili. :rofl:

1 Like

Jasné, ťažko nájsť komisiu bez akýchkoľvek väzieb, ale musíš uznať, že syn spoluzakladateľa McLarenu, ktorý práve bojuje o titul, je dosť výrazná väzba a vážny konflikt záujmov.

Tak isto je asi takmer nemožné zložiť komisárov bez národných väzieb, ale malo by sa prihliadať na to, kto práve bojuje o titul / víťazstvá a buď sa vyhnúť týmto národnostiam alebo zastúpiť všetky. Ideálne zloženie v aktuálnej situácii Brit - Holanďan - Španiel / Talian - Nemec (napríklad).

Dezolé je ten, kto si ma dá do ignoru a potom dennodenne na mňa reaguje. :clown_face:

@Situs zas ti ušiel z pivnice a bez náhubku, to je nebezpečné.

Ale já přeci říkám, že to je slabej argument od obou stran. Ze strany ježka to ber tak, že tímhle rejpnutím do zaujatosti Herberta a nevím koho ještě, ukazují právě tu slabost vašeho původního argumentu o Warwickovi. Na každého se něco najde, záleží na úhlu pohledu.

4 Likes

No vidíš Dejve. A to uz je hned blbost.
Vykrácení trestů. Logiku by to dávalo, kdyby jezdili 1vs1. Ale jezdí i ostatní.

2 Likes

Vlastně v Mexiku šlo o 3 incidenty.
Vytlaceni T4, potom vytlaceni T8, a předjetí mimo trať a získání pozice v T8.
Úplně správně do puntíku pravidel to mělo být 3x10s.
Bylo z toho nakonec 2x10s, ale přesto to je asi moc. :thinking::frowning:

3 Likes

David už je moc průhlednej :smile:

2 Likes

Ne, pokud ten dotyčný spoluzakladatel přerušil veškeré vazby na McLaren před 42 lety, před 15 lety zemřel, dotyčnému synovi je 58 let a má svoji kariéru zcela nezávislou na McLarenu, tak z toho fakt nelze udělat výraznou vazbu a vážný konflikt zájmů.
https://en.wikipedia.org/wiki/Tim_Mayer

7 Likes

tak uz tu niekto pisal ze su to vazby zo 60tich rokov minuleho storocia a v 1982 stary mayer predal cely svoj podiel kvoli velmi zlym vztahom s vedenim mclarenu, konkretne s Ronom Dennisom ktory ho odtial vytlacil a odvtedy neexistuje ziadna vazba, a ked uz tak asi nie pozitivna. Tak asi sa nemusime bavit ci toto zrovna je nejake relevantne pri posudzovani incidentu v bezne nedelne popoludnie pre jeho syna komisara… a bavime sa vlastne o tom len preto ze to povedal otec jazdca ktory si ocividne v nedelu penalizaciu zasluzil, co nikto nerozporuje…

3 Likes

Tak warwick si tiez len predava honda auticka viesco

Však hrát to na rodinu je blbost. Je to zoufalý pokus. Z člověka mají mluvit vlastní činy, a vlastní konání.

Tomio Okamura a Hayato Okamura jsou sourozenci. A tam střet zájmů opravdu nehrozí.

3 Likes

To je ■■■■■. Najednou bude řešit komisaře.

1 Like

To je F1 :woman_shrugging:. Celá F1 je úzká, poměrně uzavřená skupina lidí a o nic nestojí míň, než o transparentnost a zásahy zvenčí. To potom táhnou všichni za jeden provaz. Takže si musejí mezi sebou dělat pořádek sami pomocí účelových spojení a koalic, jako to dělali vždycky. Až se tohle změní, můžou si na to naši potomci nebo potomci potomků otevřít šampus :smile: .

1 Like