V pohodě. 20 je ještě dobré.
Máme tu větší rekordmany
F1 ale není soutěž mezi národy, takže tohle nesmí hrát roli. Objektivita jednotlivých komisařů je věc jiná - a stará.
Jak se zde dá pro mě blokovat uživatel? Díky
No já ne. Já chápu to, že najít komisaře bez potenciálního střetu zájmu je fakt těžký a spíš by měl existovat systém hodnocení komisařů.
Ale když vy jste tady začali vytahovat slabej argument o střetu zájmu u Warwicka, tak chápu protistranu že začala vytahovat podobně slabý argument na jiné lidi.
Hned je to forum potom příjemnější, že?
Nejsem si jist, ale v tenise to tusim plati take. V kazdem pripade ja bych to zohlednoval.
Kdyz si to vezmes dnes. Bude ti tam jezdit Ukrajinec a Rus. Myslis ze by byli komisari, at uz rusti, nebo ukrajinsti, schopni tohle odfiltrovat?
Ja myslim ze rozhodne ne. Ty ostatni veci jsou komplikovane. Kdo co vlastnil, kdo kde jezdil, kdo je s kym kamarad a kdo komu prebral holku.
Ale asi nebude moc Holandanu, kteri budou fandit Hamiltonovi.
A ze to postihne i ty objektivni? To preci plati vzdy. Antidopingove kontroly jsou opruz a komplikace. No a postihuji smahem vsechny. Podvodniky, jako ciste zavodniky.
jos ma pravdu fia by mala vybera komisarov len a len podla 2 kriterii
1.mas rad maxa?
2.si kamarat s josom?
ak aspon na jednu otazku odpovie ano tak ho to kvalifikuje do role komisara pre f1
No třeba u F1 novinářů je to národní cítění cítit dost. Pokud hledáme potenciální střed zájmů, tak i tohle může být problém.
Sedem rokov to boli milovnici hamiltona, kde si bol vtedy?
Myslíš že za ten druhý prohřešek si Max nezasloužil tvrdší trest než základních 10s? Za mě bezproblémů. Nebezpečná labilita si zaslouží minimálně stop&go. Ale už to co se událo ze strany komisařů byl pokrok, takže za další prasárnu mu to ztrpčej ještě víc, počítám. Už se dostal na hodně tenký led.
Jo, daval jsem mu sanci. Normalne si s lidma vzdy mam co rict. Jsem bejvalej technik kvality, takze mam celkem obsahlej list o cem se bavit. Bohuzel s timhle podclovekem nejde na zadny tema mit dialog. Pred volbama do EP to jenom gradovalo a bylo na case to utnout.
Nevím, jak je to u tenisu, ale je to zase trochu jiný případ. Tam řeší dva, max. čtyři národy, tady závodí 20 lidí a k tomu v kombinaci s týmy, které mají zase jinou “národnost”. To nevím, kde by ty nezávislé brali.
No ještě novináře do toho… Myslím, že se novináři píšící o F1 objektivitou příliš neliší od jiných novinářů, pokud by FIA nebo kdo toužila po objektivitě, nezbyde jí, než si založit vlastní noviny. Jinak nevím, jak by se to mělo řešit.
ani lujzovi neodpustali az tolko ako maxovi
ja som vzdy tvrdil, ze komisari niesu objektivni a top jazdcom v top timoch odpustaju veci ktore jazdcom z malych timov neprejdu, ale to co zacalo prichodom maxa tak to uz bol extrem. jemu zacali odpustat prasacinky od sameho zaciatku, toto tu este nikdy predtym nebolo, aby mlademu zasranovi co si mysli, ze zozral vsetku mudrost sveta zacali tak ustupovat a neupravnili ho hned na zaciatku
Uz chapem tvoje nastavenie
za ten druhy mal dostat minimalne prejazd boxom a ten by si musel odkrutit do 3 kol
a nebol mlady zas ran co zozral vsetku mudrost(jazdecu) sveta?
Je to o uhle pohladu
Ale asi sa zhodneme na tom, ze odkedy je Max v F1, tak to solidne polarizuje fanusikov