Podľa Josa Verstappena si treba posvietiť na komisársku zostavu | Magazín F1 - F1online.sk

Ja bych s tebou rad diskutoval. Jak uz jsem psal vedle, tak jsi jenom dalsi ucet Honzika. Nemas relevantni argumenty ani prispevek do diskuze. Jsi jenom zaslepenej hater, kterymu cokoliv ohledne Maxe neda spat. Vypisujes tady, jak bys mu dal dvakrat stop&go + 10 minut na lavicce mezi divakama.

Kdyz jsme se bavili o rasistovi, kterej dostal 10 vterin, poslal pilota do nemocnice, zlikvidoval mu auto(taky z toho profitoval do dalsich zavodu rasista:))). Tak jsi ho tam obhajoval, ze nemel nic dostat, za kontakt muze Max a kdo vi co vsechno. :smiley: Tady nikdo neprisel k urazu nebo nedejboze poskozeni na aute a rozdaval bys osm cervenejch karet pokrytce.

// Kdyz ti to neda spat, tak si me zablokuj. Mam to stejne na Honzika a od ty doby je to forum citelny.

1 Like

To snad ne, tohle už je dezole argument :grinning:

2 Likes

Max předvede klidně daleko horší věci, aby si ustrážil titul

2 Likes

Tak hlavně, že si se ptal, jakej dealership a potom si už nenapsal nic :grinning:

1 Like

To by byla právě škoda, bys pak přišel o každodenní cirkus představení zdejších mistrů

2 Likes

Tahle část historie se dá lehce dohledat, Teddy Mayer opustil tým a prodal akcie v r. 1982 :smile: :https://en.wikipedia.org/wiki/Teddy_Mayer.
Víc k téhle části stížnosti snad není co dodat.

Od letošní sezóny je nový sazebnik trestů.
To, ze jsi to zjistil ve 20 závodě není problém komisařů. :grin:

3 Likes

jos je samozrejme objektivny ako vzdy a len naivka by cakala od neho cokolvek ine.

fia ale so svojimi komisarmi odvadza sialene zlu pracu. byt na nich, spravim nieco ako pool nahradnikov, ktori budu robit paralelne neverejne rozhodnutia pocas gp (tak, aby nevideli, ako sa rozhodlo realne). a na tom sa bude dat v priebehu par gp zistit, ci je clovek vhodny na komisara alebo rozhodne vzdy v prospech niekoho.

radsej budem mat ako komisara nejakeho jozka ferka z uzbekistanu, ak sa ale preukaze, ze ma objektivitu na 100% (a vie upravit pravidla tak, aby boli spravodlive), nez napr samotneho vettela, rosberga alebo kludne jackieho stewarta, sa ukaze, ze na to nemaju.

2 Likes

Dejve, jaký narovnání? To nemyslíš vážně, že ne? :roll_eyes:

1 Like

To je reakce na vaši stranu, která hledala kompro právě na Warwicka. Proč hledat jen u jedné strany a u druhé to ignorovat? :stuck_out_tongue:

2 Likes

Vubec se nevyjadruji ke konkretnim jmenum.

Jen resim narodnost. Napriklad panuje vyrazna animozita mezi Argentinci a Brity.

No a pokud by napriklad dva komisari byli Argentinci a rozhodovali souboj mezi Russellem a Colapintem, tak jsem presvedcen, ze by tahle otazka v britskych mediich rezonovala. Zvlaste pokud by rozhodnuti bylo ve prospech Argentince.

1 Like

Už zase jsi ten co vyvolává žabomyší války?

Ja by som ako komisárov navrhol ľudí z tohto fóra, predsa Slovák v F1 nejazdí, tak pohoda, nie? :rofl:

1 Like

Puffe je načase odměnit soudce v ČR, jsou to Češi, tak jak můžou posuzovat tresty o jiných Čecháčcích?

Co som ti mal napisat? Ze vies skvele pouzivat google? :smile:

Stale to mozes zmazat, strasnu blbost si napisal totiz

Čechy Čechům.

Víš v čem je největší fór?
Ta firma se přímo jmenuje Derek Warwick Honda.

1 Like

Dobře, opravuji původní tvrzení. Místo 5 sekund za zrušení soupeře v souboji opravuji na 10 sekund. Ostatní zůstává platné. :smile:

Kdo bude posuzovat tu objektivitu? Wolf, Brown, Horner, Jos Verstappen, ja, nebo ty?

Kdo bude posuzovat to, zda jsou pravidla spravedliva?

Soucasna pravidla napriklad zvyhodnuji pilota, ktery je rychlejsi na jedno kolo, na ukor pilota, ktery je rychlejsi v zavodnim tempu.

Hamilton - Russell, Hulkenberg - Magnussen.

Je to spravedlive? Jsou spravedliva pravidla o SC?