Podľa Josa Verstappena sa ukázal Wolffov charakter: Už nám volať nemusí | Magazín F1 - F1online.sk

Ako dobre vies tak ja som tiez neni fanusik Levisa a ni Maxa.Takych zavodnych incidentov je plno akurat teraz to pre Maxa skoncilo “spatne”.Nebudme naivni, Mercedes mal dobre info o Maxovom zdravotnom stave.Vedeli ze to nieje take zle.A oslavy po triumfe su normalne .Vybojoval si vitazstvo tak ma co oslavovat .Ze Max beha po vysetreniach je to jeho chyba mal ubrat a nie sa tam pchat za kazdu cenu.Max na jeho mieste by oslavoval tak isto.

Bolo len otazkou casu kedy to takto dopadne.Max si o to koleduje uz od vstupu do f1.Kdo chce bit sampion musi ist tvrdo do subojov lenze Max to moc prehanal.Levis mu v tejto sezone dost ustupoval,lenze nemoze stale ustupovat.

1 Like

Ved hned vsetkym oznamili, ze mu nic nie je a ide len na preventivne vysetrenia. Co bude dalej? Ked Max dostane covid tiez nebude nikto oslavovat?

Do kameňa tesať.

1 Like

Tak nějak. Člověk, který byl mj. odsouzen za napadení se zlomeninou lebky na motokárových závodech se nám tady pohoršuje nad oslavami a nad tím, že někdo nevolal.

Ok, zapisujem si, že Verstappen v Mercedese nikdy jazdiť nebude. Uvidíme za pár rokov jak plní svoje predsavzatia.

Myslel som si, že to máš v hlavičke upratané, ale mýlil som sa. Level Schumacher bolo úmyselné vrazenie - zatočenie do monopostu, ktorý ho obiehal. U LH išlo o neúmyselný kontakt. Podľa dvoch špičkových jazdcov a majstrov sveta išlo o závodný incident. Max by na mieste LH určite preplakal celý čas na pódiu.

1 Like

Nehovorím ze pre plakať. Vy sa tvárite aký je Max avšak Lewis je presne taký istý na to poukazujem. A proste nejaký post of Mercedesu by som čakala… A aj rovnaký meter na tomto fóre

Avšak Lewis sa tvári ako etalon, Max nie. To mne vadí.

Čo sa týka Schumachera ja som myslela tu oslavu nie kontakt.

A nevnímam to zle ja som ako mala Schumimu fandila.

1 Like

a to vedeli ako ked Verstappen cakal na CT v nemocnici? Len ma to zaujima bez toho zeby som mal nejaky vyhraneny nazor na Hamiltonove hopsanie na podiu.

nie, max by po vyradeni lujza odstupil z pretekov :slight_smile:
on predsa vzdy jazdil ferovo a nezniesol by aby mal takuto neferovu vyhodu po vzajomnom suboji :slight_smile:

1 Like

rovnaky meter? nuz asi by bolo dobre si zopakovat co po koliziach hovoril maxik a podla toho sa k nemu chovat

Ja sa nestačím diviť, ako rýchlo sa zabudlo na Maxovu bezohľadnosť. A že on sa nehrá na etalon? Veď od kolísky mu tlačia do hlavy, že bude majster sveta a presne tak sa aj celú kariéru správa.

Ja som mala na mysli inú kolíziu ale OK.

Ja sa Maxa nezastávam ja ho nemusím ako málokoho v F1, niekedy viac ako Bottasa.

Ja sa bavím o Lewisovi mňa jeho správanie sklamalo.

Ja som bol za mlada tiež MSC fan, aj keď celé okolie bolo proti nemu. Teraz je to to isté s LH.

1 Like

A čo ťa sklamalo, že sa prvý krát v sezóne neuhol a nepratal z cesty, pretože ide Max?

Ako sorry, ale ano Jos nie je svaty, ale Max je jeho syn takze asi to vnima trocha inak. Ci za to, ze bol sproste hovado tak ma byt zalezeny a nemoze nic viac povevadat?

Nie ja som písala aj hore. S kolíziou problém nemám. To sa stane.

Mňa prekvapila reakcia potom.

Ja som nikdy proti LH nič nemala ako proti pilotovi. Ja nemám nič proti jeho aktivitám = len proti tomu ako ju presadzuje.
A mne vadí aký je rozmaznany, všetko zhadzuje na rasizmus a ako nekoná iba keca často.

A toto to potvrdilo.

Čakala by som že uzná že OK možno som reagoval trosku prehnane po pretekoch. Aspoň z odstúpom času a co som čítala reakcie tak na Instagrame Sky teda britského kanála to schytal od ludi tiež

2 Likes

to niektorym nedochadza a hlavne niektori su strasne emocionalni a nedokazu sa odosobnit a ked videli “strasnu” nehodu tak zrazu sa na to pozeraju uplne inak a rozpravaju o tom ake je to nebezpecne a bla bla bla

o co, ze ak by len klasicky vypadol s tym, ze by sa zastavil v tej strkovej zone tak by reakcie boli vyrazne ine? :slight_smile:

mna sklamali jeho vykony tento rok. pomaly nevie dat dokopy cisty vikend a len vdaka konskej davke stastia nestraca 50 bodov.

3 Likes

Nehoda vyzerala strašne a toto určite nikto, vrátane LH nechcel, na to netreba zabúdať. No mne už prišlo, že LH nemohol ďalej v súbojoch ustupovať. Už v predošlej zákrute som mal dojem, že sa tam LH zachoval príliš veľkoryso.