Podľa Josa Verstappena sa ukázal Wolffov charakter: Už nám volať nemusí | Magazín F1 - F1online.sk

Hlavnou udalosťou Veľkej ceny Veľkej Británie bola kolízia Lewisa Hamiltona s Maxom Verstappenom. Holanďan po nej tvrdo vletel do bariéry a v majstrovskom boji stratil 25 bodov. Jeho strana ostala poriadne nahnevaná, ba priam vytočená, čo je jednoznačne cítiť aj zo slov Maxovho otca Josa.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/37384/podla-josa-verstappena-sa-ukazal-wolffov-charakter-uz-nam-volat-nemusi

Ale hybaj Jos nemože to oslavovat takto euforicky. Aka ste vy zrazu najmoralnejsia najferovejšia rodinka pod slnkom :rofl:

tak oslavoval, ze dal KO najvacsiemu superovi v boji o titul. Keby mali CT priamo na okruhu mozno by stihli tie oslvavy schladit este pred podiovou ceremoniou.

Byt Josom velmi si Mercedes nepohnevam, Max vecne v RB nebude a Mercedes mu este moze dat majstrovske auto…

Povedzme si to na rovinu.Max by sa zachoval presne tak isto.Pravdepodobne by este vypraval ako je on nevinny a ako sa mu tam super natlacil a bola to jeho vina.

Mě by spíš než jestli Toto zavolá zajímalo, co teď tatínek Maxovi poradí, jestli to bude “příště radši uber, mohl jsi i tak přivézt dost bodů” nebo “jen do něj jdi, on už si podruhý netroufne”. Skoro si myslím, že b) je správně.

Mercedes ak má trochu rozumu tak Maxa dosť možno nikdy potrebovať nebude. A ak bude tak už dodnes toho na kecal toľko ze sa cez to budu musieť aj tak preniesť.

A Max bude v RB ak chce veľmi veľmi dlho :joy:

Avšak toto trosku potvrdzuje prečo Max do Mercedesu a ich mentality nepasuje. Lebo tatko Jos.

Nič to ale nemení na tom že oslavy Mercedesu boli neadekvátne a LH sa priblížil levelu Schumacher. Ak by toto urobil Michael tak bude arogantná sviňa.

@fanda_F1 ja síce Maxa nemusím ale uvedom si ze Hamilton ho poslal do nemocnice evidentne najmä (nie úplne) svojou vinou a zachoval sa ako hovädo, a tvári sa ako morálny etalon

@Evap to nie je o rade to je Maxova povaha. A v tomto prípade išiel hranu avšak kolíziu spôsobil najmä LH. Ktorý ukazuje ze v prípade ze nemá svoj komfort nie je o nič menšie hovädo ako Max. Bol taký vždy =s Nicom, aj v Mclarene. Button raz povedal ze niekoho zabije. A who cared. Za 5 rokov bez konkurencie vznikla táto gloriola. Ale fakticky si môžu s Maxom vo veľa veciach ruky podať.

A ja netvrdím že je to zle ze do toho súboja išiel, stalo sa, prehnal to, dostal trest. Mne ten súboj absolútne nevadil ide o titul bojuje sa, Max je našťastie OK. Išli hranu skončilo to nepekne. Nebudú snáď na seba pozerať donekonečna.

Mne vadilo to správanie po tom súboji. A to neboli emócie po nehode = to bolo hodiny po tom a Lewis vedel ze Max je v nemocnici. Lenže arogantný úsmev a kecy ako je nevinny a dokonca sikanovany si neodpustil. Ako vždy keď ma pred niekym rešpekt a strach.

A to isté platí aj pre WOLFA a MERCEDES. Nikde ani jedno vyjadrenie že vďaka Bohu je OK tešia sa na ďalší pretek. Len fotecky z osláv.

RB reagoval na rasistické utoky voči LH okamžite.

See the difference? To je o nejakej základnej morálke. A LH o nej rad káže avšak charakter ospravedlniť sa za tie oslavy nnašiel ani niekoľko dní potom.

Ale toto zase ukazuje dvojaký meter tohto fóra.

2 Likes

tak stary verstappen je asi ten posledny co moze hodnotit charakter druhych ludi :slight_smile:

Že špičkoví závodníci na trati nejsou obecně dobráci, nejen LH a MV, o tom žádná. Jinak by se neprosadili. To ovšem táta Jos moc dobře ví, zná i všechna rizika F1 a přesto synka od mala tvrdě vychovával jenom pro vítězství, není to tak dlouho, co se tím chlubil. Tak ať se tak nepohoršuje, že jednou padla kosa na kámen, nevěřím, že on sám by se někomu omlouval, staral se o zdraví a tak. O oslavách těžko soudit, když v F1 nikdy nevyhrál. O jeho chování je toho myslím známo poměrně dost.

1 Like

Človek nemusí mať iq ako Sheldon Cooper aby vedel, že keď sa mojou vinou ocitne súper v nemocnici tak asi sa v oslavách mám krotiť. Lujzo a mrdcedes ukázali zase raz akí sú pokrytci a mrzáci. A reči o šikane boli čerešnička na torte, ak si myslí, že toto je šikana tak okolo skutočnej šikany ani neprešiel.
Na druhej strane ak sa mrdcedes ozve tak Jos bude prvý kto tam Maxa bude tlačiť a vytešovať sa, že jeho syna chce mrdcedes.

1 Like

Ako dobre vies tak ja som tiez neni fanusik Levisa a ni Maxa.Takych zavodnych incidentov je plno akurat teraz to pre Maxa skoncilo “spatne”.Nebudme naivni, Mercedes mal dobre info o Maxovom zdravotnom stave.Vedeli ze to nieje take zle.A oslavy po triumfe su normalne .Vybojoval si vitazstvo tak ma co oslavovat .Ze Max beha po vysetreniach je to jeho chyba mal ubrat a nie sa tam pchat za kazdu cenu.Max na jeho mieste by oslavoval tak isto.

Bolo len otazkou casu kedy to takto dopadne.Max si o to koleduje uz od vstupu do f1.Kdo chce bit sampion musi ist tvrdo do subojov lenze Max to moc prehanal.Levis mu v tejto sezone dost ustupoval,lenze nemoze stale ustupovat.

1 Like

Ved hned vsetkym oznamili, ze mu nic nie je a ide len na preventivne vysetrenia. Co bude dalej? Ked Max dostane covid tiez nebude nikto oslavovat?

Do kameňa tesať.

1 Like

Tak nějak. Člověk, který byl mj. odsouzen za napadení se zlomeninou lebky na motokárových závodech se nám tady pohoršuje nad oslavami a nad tím, že někdo nevolal.

Ok, zapisujem si, že Verstappen v Mercedese nikdy jazdiť nebude. Uvidíme za pár rokov jak plní svoje predsavzatia.

Myslel som si, že to máš v hlavičke upratané, ale mýlil som sa. Level Schumacher bolo úmyselné vrazenie - zatočenie do monopostu, ktorý ho obiehal. U LH išlo o neúmyselný kontakt. Podľa dvoch špičkových jazdcov a majstrov sveta išlo o závodný incident. Max by na mieste LH určite preplakal celý čas na pódiu.

1 Like

Nehovorím ze pre plakať. Vy sa tvárite aký je Max avšak Lewis je presne taký istý na to poukazujem. A proste nejaký post of Mercedesu by som čakala… A aj rovnaký meter na tomto fóre

Avšak Lewis sa tvári ako etalon, Max nie. To mne vadí.

Čo sa týka Schumachera ja som myslela tu oslavu nie kontakt.

A nevnímam to zle ja som ako mala Schumimu fandila.

1 Like

a to vedeli ako ked Verstappen cakal na CT v nemocnici? Len ma to zaujima bez toho zeby som mal nejaky vyhraneny nazor na Hamiltonove hopsanie na podiu.

nie, max by po vyradeni lujza odstupil z pretekov :slight_smile:
on predsa vzdy jazdil ferovo a nezniesol by aby mal takuto neferovu vyhodu po vzajomnom suboji :slight_smile:

1 Like

rovnaky meter? nuz asi by bolo dobre si zopakovat co po koliziach hovoril maxik a podla toho sa k nemu chovat