Mercedes ak má trochu rozumu tak Maxa dosť možno nikdy potrebovať nebude. A ak bude tak už dodnes toho na kecal toľko ze sa cez to budu musieť aj tak preniesť.
A Max bude v RB ak chce veľmi veľmi dlho 
Avšak toto trosku potvrdzuje prečo Max do Mercedesu a ich mentality nepasuje. Lebo tatko Jos.
Nič to ale nemení na tom že oslavy Mercedesu boli neadekvátne a LH sa priblížil levelu Schumacher. Ak by toto urobil Michael tak bude arogantná sviňa.
@fanda_F1 ja síce Maxa nemusím ale uvedom si ze Hamilton ho poslal do nemocnice evidentne najmä (nie úplne) svojou vinou a zachoval sa ako hovädo, a tvári sa ako morálny etalon
@Evap to nie je o rade to je Maxova povaha. A v tomto prípade išiel hranu avšak kolíziu spôsobil najmä LH. Ktorý ukazuje ze v prípade ze nemá svoj komfort nie je o nič menšie hovädo ako Max. Bol taký vždy =s Nicom, aj v Mclarene. Button raz povedal ze niekoho zabije. A who cared. Za 5 rokov bez konkurencie vznikla táto gloriola. Ale fakticky si môžu s Maxom vo veľa veciach ruky podať.
A ja netvrdím že je to zle ze do toho súboja išiel, stalo sa, prehnal to, dostal trest. Mne ten súboj absolútne nevadil ide o titul bojuje sa, Max je našťastie OK. Išli hranu skončilo to nepekne. Nebudú snáď na seba pozerať donekonečna.
Mne vadilo to správanie po tom súboji. A to neboli emócie po nehode = to bolo hodiny po tom a Lewis vedel ze Max je v nemocnici. Lenže arogantný úsmev a kecy ako je nevinny a dokonca sikanovany si neodpustil. Ako vždy keď ma pred niekym rešpekt a strach.
A to isté platí aj pre WOLFA a MERCEDES. Nikde ani jedno vyjadrenie že vďaka Bohu je OK tešia sa na ďalší pretek. Len fotecky z osláv.
RB reagoval na rasistické utoky voči LH okamžite.
See the difference? To je o nejakej základnej morálke. A LH o nej rad káže avšak charakter ospravedlniť sa za tie oslavy nnašiel ani niekoľko dní potom.
Ale toto zase ukazuje dvojaký meter tohto fóra.