Podľa Josa Verstappena sa ukázal Wolffov charakter: Už nám volať nemusí | Magazín F1 - F1online.sk

Ja sa nestačím diviť, ako rýchlo sa zabudlo na Maxovu bezohľadnosť. A že on sa nehrá na etalon? Veď od kolísky mu tlačia do hlavy, že bude majster sveta a presne tak sa aj celú kariéru správa.

Ja som mala na mysli inú kolíziu ale OK.

Ja sa Maxa nezastávam ja ho nemusím ako málokoho v F1, niekedy viac ako Bottasa.

Ja sa bavím o Lewisovi mňa jeho správanie sklamalo.

Ja som bol za mlada tiež MSC fan, aj keď celé okolie bolo proti nemu. Teraz je to to isté s LH.

1 Like

A čo ťa sklamalo, že sa prvý krát v sezóne neuhol a nepratal z cesty, pretože ide Max?

Ako sorry, ale ano Jos nie je svaty, ale Max je jeho syn takze asi to vnima trocha inak. Ci za to, ze bol sproste hovado tak ma byt zalezeny a nemoze nic viac povevadat?

Nie ja som písala aj hore. S kolíziou problém nemám. To sa stane.

Mňa prekvapila reakcia potom.

Ja som nikdy proti LH nič nemala ako proti pilotovi. Ja nemám nič proti jeho aktivitám = len proti tomu ako ju presadzuje.
A mne vadí aký je rozmaznany, všetko zhadzuje na rasizmus a ako nekoná iba keca často.

A toto to potvrdilo.

Čakala by som že uzná že OK možno som reagoval trosku prehnane po pretekoch. Aspoň z odstúpom času a co som čítala reakcie tak na Instagrame Sky teda britského kanála to schytal od ludi tiež

2 Likes

to niektorym nedochadza a hlavne niektori su strasne emocionalni a nedokazu sa odosobnit a ked videli “strasnu” nehodu tak zrazu sa na to pozeraju uplne inak a rozpravaju o tom ake je to nebezpecne a bla bla bla

o co, ze ak by len klasicky vypadol s tym, ze by sa zastavil v tej strkovej zone tak by reakcie boli vyrazne ine? :slight_smile:

mna sklamali jeho vykony tento rok. pomaly nevie dat dokopy cisty vikend a len vdaka konskej davke stastia nestraca 50 bodov.

3 Likes

Nehoda vyzerala strašne a toto určite nikto, vrátane LH nechcel, na to netreba zabúdať. No mne už prišlo, že LH nemohol ďalej v súbojoch ustupovať. Už v predošlej zákrute som mal dojem, že sa tam LH zachoval príliš veľkoryso.

Nájdem ti niektoré tvoje predošlé komentáre?

Mal aj šťastie, no mal aj víkendy, kedy bol Mercedes stratený. Táto sezóna je úplne iná, Mercedes už nieje no. 1 a z toho podľa mňa vyplývajú tie chyby. Asi musí viac riskovať. To mi vždy tvrdil Bretnix v prípade SV, tak snáď to platí všeobecne.

on neustupoval, on ho zozadu odstrelil to je rozdiel. :sweat_smile: ale ok, stava sa. Avsak cakal by som v jeho pripade vacsi prehlad.
Ja myslim, ze vela ludi je frustrovanych skor z absurdnych pravidiel ohladom cervenych vlajok, ci penalizacie za vymenu zniceneho motora u Verstappena. Mna osobne frustruje, ze MV bol (podla komisarov) poskodeny a okrem moznosti bojovat o vitazstvo v GP pravdepodobne bude musiet menit aj motor s prevodovkou a pride este dalsich 15 miest na starte niekedy v poslednej tretine sezony. Ham, oznaceny ako vinnik dostal +10s, co samo o sebe je ok, ale v kontexte je to smiesne.
Myslim, ze pravidla by mali vytvorit spravodlivu platformu na ferovu sutaz. Toto mi pride ako stolova hra pre deti. “Vytiahli sta si kartu smoliar, hrac sa posunie na zaciatok a 3 kola nehadze”

Jistěže to vnímá jinak, protože se to celé týká jeho syna. Toho syna, kterého tvrdě cvičil, aby byl právě v tomhle rizikovém sportu nejlepší bez ohledu na ostatní. Nad čím se teď pohoršuje, to netušil, že se může najít někdo stejně tvrdý? Říkat může jistě co chce, ale pro mě to od něj působí hodně licoměrně.

VER oba dva trapas, vsichni vime jaka by byla jejich prohlaseni v opacne situaci, ja ne to on…

1 Like

:joy: Toľko sa stalo… Chudák Max, taký náraz je drsný, ale tak to dopadne keď v takmer každých pretekoch dráždi hada bosou nohou. Bolo to len otázkou času kedy to príde. Je to jednoduché, doteraz mu každý uhol lebo inak na 99% by zrazil každého. Mr. Max spinol, vytisol, a vyviezol už hádam každého v padoku. Za mňa normálny race incident. A povedzme si to úprimne. Ty by si tiež nezvoľnil a že zvoľnil dosť, veď pred brzdami boli vedľa seba, v čase incidentu bolo jeho predné koleso na úrovni zadného, ten rozdiel na polomere zákruty nevznikne, kukni si záber zhora a zistíš, že keby tam Maxík nezahol ako keby nebol v súboji tak sa tam vpracú obaja, navyše by ostal vpredu, nakoľko si mohol preniesť cez zákrutu omnoho viac rýchlosti. Ako Robko vraví, takto sa to nerobí do psej matere.

1 Like

Mám v pamäti ako Maxík jazdil, je to drzý parchant. Pred týmto posledným závodom mal dlhšie obdobie bez kolízií a v tomto smere sa zlepšil. Nech ale už radšej vyhrá tento rok on ako znovu Hamilton dpc. Lebo ak vyhrá Hamík ďalší titul, čo sa v najbližších rokoch pravdepodobne stane a prekoná v ich počte Schumachera, tak potom nechcem vidieť tie sračky, čo zo seba začne púšťať do sveta v podaní jemu vlastnom ako BLM, umelá diverzita, ekológia, riešenie nepodarených policajných zásahov, ťažký príbeh farebného chlapca zo slumu a podobne.

Tu fakt už nie je čo riešiť. Keď sa aj velikáni ako Alonso a Hakkinen sa vyjadria, že to je racing incident, tak to má asi nejakú výpovednú hodnotu. U Hakkinena by sa to dalo spochyniť, nakoľko je čiastočne prepojený s Mercedesom ale Alonso?

Racing incident ale väčší podiel na tom niesol Hamilton a preto dostal 10-sekundovú penalizáciu. Nič viac, nič menej. Bola len otázka času, kedy k takej nehode dojde. A minimálne nám to zdramatizovalo boj o titul a tak to má byť.

Samozrejme, že mňa, ktorý drží v majstrovskom boji palce Maxovi jeho vypadnutie vôbec nepotešilo. Ale chcel som napínavú a vyostrenú sezónu. Táto zaležitosť tomu určite pridá grády. Max je pripravený vrátiť v Maďarsku úder a som si istý, že sa tak máme na čo tešiť.

Vášnivá diskusia, ktorá sa tu rozprestrela len dokazuje to, že Hamik má od čias Nica Rosberga vážneho konkurenta v boji o titul a dobre si to uvedomuje. Po rokoch to konečne vyzerá na to, že rozhodovať by sa mohlo v poslednej veľkej cene (škoda, že to bude v nudnom Abu Dhabí a nie na legendárnom Interlagose v Brazílii). A najlepšie na tom je, že to nie je súboj tímových jazdcov ale dvoch odlišných stajní. Tak nech vyhrá lepší. Môj favorit je jasný, Max to však bude mať aj kvôli tomuto incidentu extrémne ťažké.

Okrem napínavého majstrovského boja si ale tento rok želám aj veľkú cenu s prekvapivým víťazom (niečo ako minulý rok Gasly a Perez).

Už to tam skoro bolo veď leclerc to prehral až na konci keby nemal zase Hamilton šťastie a nevymenili mu pomaly celé auto počas červenej vlajky

3 Likes

Zostrelený??? Ok nikto nebol zostrelený. Obaja majú svoj podiel viny na tejto nehode. Rozdiel je ten, že ham doteraz ustúpil nakoľko si myslel, že má na vrch. Napr imola prvá šikana a ich súboj. Ham sa nezastávam len konštatujem. Situácia sa zmenila a začal boj o titul. Takže ani jeden z nich neustúpil a toto sa stalo. V tej zátačke je dosť miesta a aj asfaltu za ňou. Takže obaja majú svoj podiel viny. A nemusíme sa baviť o skúsenostiach v tomto prípade nakoľko ju poznám v real a niekoľko 100 krát absolvoval nie 300 ale 250 cca. Samozrejme je to škoda nakoľko tento rok to viac praje maxovi nech sa to oživí. Len sa obávam, že takých súbojov bude oveľa viac tento rok

2 Likes