Podľa Jordana mal Alonso získať titulov oveľa viac: Mal ich mať štyri, šesť alebo osem | Magazín F1 - F1online.sk

Protože mě tahle diskuze nezajímá. Do týhle diskuze jsem vstoupil teoretickým diskutováním o Alonsových přestupech, které podle mě není tak zprofanované a do blba dokolečka opakované jako téma Alonso vs. Vettel.

Musíš jim dát čas se dodívat :grin:

Ale byl jsi to ty, kdo tu psal něco o výkonnosti, což nebyla pravda, ne já

No počkej, jestli měl zase nabídku od RB, tak já bych pořád raději dělal dvojku v RB, než jedničku v Astonu :grin:

Ale figu, rozpracoval som tvoj logicky faul a zahnal ta argumentacne do kuta a tak ti uz ostavaju iba osobne invektiva ako ultima ratio.
Mimo to ani tvoja teza o tom, ako Vettel nebol schopny drzat krok nie je spravna. Uz v Cine mohol Red Bull bez problemov uplatnit timovu reziu vo Vettelov prospech, no neurobili to, naopak, Ricciardo mal ich plnu podporu.
Alonsa skratka nechceli, na co by aj, ked mali Vettela. Smutna realita, ktoru nechces akceptovat.

P.S. tvoje pasivne utoky na Verstappena vnimam, ale nebudem na to reagovat, beriem to ako dalsi dokaz, ze stracas podu pod nohami. Ja sa budem chlacholit tym, ze Verstappen ma na trati tvojho bojovnika v hrsti, to mi bohato staci.

2 Likes

Děkuji že Alonso NE! Navíc u nás jednička není, tam je JEN syn majitele :sweat_smile:

Občas je to divočina no…mezi těmi xx hodinami, kdy se tam nic neděje :stuck_out_tongue:

To je fakt, já už to znám nazpaměť :laughing:

Alonso má průměrné předjetí 11 aut do minuty :smiley:

2 Likes

Pro Davida je to, že se nic neděje. :smiley:

1 Like

No a nedával jsi zrovna ty článek o tom, že starýmu Strollovi se nelíbí jak Alonso zastiňuje synátora?
Aby ještě Alonso neletěl :thinking: :grin:

Byl jsi argumentačně zníčen a píšeš nesmysly. RB sám potvrdil zájem o Ala několikrát, smutný, že nemáš koule ani na tohle vzít. Ale co čekat od někoho, kdo si vymýšlí, aby potvrdil svojí pravdu. Já žádný útoky na Verstappena nedělám. Verstappen byl Riccim pravidelně porážen, dokud ho RB nezačal tlačit a vrátilo se jim to v podobě Baku 2018.

Povedat, ze s niekym prebehli rozhovory neznamena potvrdit zaujem. Rozhovory prebiehaju vzdy, seriozny zaujem je az vtedy, ked pride konkretna zmluva. Ostatne su len zakulisne kecy.

To je tam tolik GTček? :stuck_out_tongue:

No jo, nevyplácí se takhle hloupě lhát

1 Like

Aha, v roku 2008, ked este nemali ani Vettela a ani dominantne auto. To verim, ze vtedy ho chceli.

Jinak abych to tady uzavřel, Alonso si vyžral McLaren-Hondu, a jo, byla to jeho vina, no Mercedes mu byl uzavřen, nejen jeho minulostí. Vlastně jejich chyba, mít ho tak maj jezdecký titul i v roce 2021 :stuck_out_tongue_winking_eye: :muscle:

1 Like

To není o víře, tam je to jistota :wink:

2 Likes

Ale to byl vedlejší argument, nosné bylo něco jiného. Navíc jsem tím potvrzoval logickou motivaci Alonsa zůstat, tak by si mě měl být vlastně vděčný :stuck_out_tongue:

A teď budeš dělat hloupého, že nuemíš přečít víc, než jeden článek? ok. Byl jsi argumentačně zničen, tvůj hejt se ti vrtil, jak bumerang a tvé lži prokázany, jako lži. Tímhle s tebou končím, nestojíš za víc pozornosti