no to nie je take jednoznacne. bolo to na dlhu diskuziu a nakoniec FIA dospela k nazoru, ze to zakazala ako pohyblivy aeroprvok.
co sa tyka pneu tak to pravidlo bolo namierene hlavne proti dominanci Ferrari. Navyse Michelinu preslo dost, napr jazdili so sirsim behunom ako dovolovali pravidla.
Je to rovnaka retorika ako robis ty, takze nechapem preco teraz prskas. mal by si chrochtat blahom.
Máš na mysli rok 86?
To ty tady na mě prskáš od začátku. já jen napsal, že mi přijde Verstappen nadstandardně protěžovaný. O hmotových tlumičích i pneumatikách si klidně dlouze diskutuj o tom se vědělo od začátku sezony a zakazané nebyly, když se je rozhodli zakazat, buh vi kdy (od Německa je neměli), tak je Renault (i ostatní) sundal a Alonso stejně titul vyjel - takových vychytávek v F1 bylo, pche…Ale nepochopitelné darování titulu v posledním zavodě, v posledním kole, je neoddiskutovatelně od 2021 novinka. Když se zpětně dozvíš, že tam nedodrželi ani rozpočet, tak tě to jako fanouška F1 trošku sundá, ale tak co jede se dál.
no a ja som prezentoval, ze nie je o nic viac protezovany ako bol Alonso v Renaulte a tento fakt nevies z nejakej priciny prehltnut. Ba naopak, kludne pojdem este dalej a poviem, ze Alonso bol v Briatoreho Renaulte protezovany ovela viac.
Jakto? Napsal jsem jasně, že si to myslet můžeš.
Já bych se opakoval, ale u Verstappena mi prostě chybí aby jezdil i za jiný tým. Jasně s dominantním RB a takovou podporou nemá důvod měnit, ale třeba se jednou dočkáme.
reakcia na to, ze som povedal svoj nazor, ze Alonso nedostaval o nic mensiu podporu v Renaulte ako Verstappen v RedBulle. Nijakym sposobom som sa ta nesnazil urazit ani oprskat. Ja za to nemozem, ze iny nazor ako mas ty vnimas ako prskanie. To je na tebe.
Jasně proto mi to píšeš jako první. Já mám taky jinej nazor.
to mas tak ked argumentacia na diskuziu o tom, ze kto aku podporu v stajni dostava pozostava z Masiho
Myslim, ze s Fallowsovym uspechom sa vynoril novy fenomen svedkovia Fernandovi.
No uznávám, že tuhle poznamku jsem si mohl odpustit, už to nesouviselo přímo s týmovou podporou, ale prostě mi to přišlo na mysl. Nemohl jsem tušit, že z toho začneš tak prskat. Takhle jsi spoko?
Massi je odpověď na všechno
Masi byla největší zrůdnost proti sportu, tak to vnímá spoustu lidí a nejen fanoušků Hama nebo Mercedesu
… zrovna včera jsem četl jak to vzalo Mayländera, ten sport dal tímto fanouškům strašnou facku.
My jsme prý svědkové Fernandovi teprve od tohoto roku…
S úspěchem přichází pro mnohé nový cíl, je to dobré znamení tohleto
Taky jsem četl, že nechápal, co se stalo a pak tam po paddocku chodil v helmě.
Škoda, že o tom mluví po takový době.
No to je všechno super ale cpát ho úplně všude taky není řešení.
Jo, asi z toho musel být fakt špatnej že o tom mluví až teď.
Jo, já na tohle téma skoro nikdy nic nepsal, taky si to musím užít. Jednou jsem někam posílal článek, že Sebastian Ogier to označil za krádež, toť tak nějak vše.
Zrovna jemu to mohlo být úplně jedno…
Nebo měl příkaz jet pomalu?