Podľa Hornera netreba panikáriť: Maxov náskok sa zmenšil ešte len štvrtýkrát | Magazín F1 - F1online.sk

No jo, prostě nemá koule na to přiznat si chybu, pak se diví, že to šíří toxicitu, když oponenty označuje za děti, bezmozky, hatery a podobně. Obrátí se to proti němu a uteče se staženým ocasem :grinning:

1 Like

Tak, že ti tečou nervy vidíme všichni, lae že budeš o sobě psát ve třetí osobě, to už ti začíná silná krize :grinning:

Ignoruj ho, lebo sa zamotas :blush: Presne to on potrebuje, aby si nanho reagoval.

A ocividne uz je dostatocne zufaly, ked tu vytahuje vyroky pol roka stare na temy ako je vykonnost RBR. Tieto veci su tak variabilne, ze sa vedia menit doslova pretek od preteku (Mercedes v Spa a poslednu nedelu), neviem ci ocakaval, ze budes mat cely rok pravdu :rofl:

Bohuzial, Honzik je zivy k0k0t, dokaz ze aj matka priroda sem tam urobi chybu a nie vzdy vyhra ta najkvalitnejsia spermia :wink: ked tu este dostane support od svojho kamarata, ktoreho dobieha odumieranie mozgovych buniek skor akoby sa patrilo, je tu zarobene zasa na diskusiu kde Honzik os3rie sachovnicu, Situs rozhadze figurky, hodi za to svoje memecko tancujuceho c3rnoska a spokojne si pojdu spolu lazkat s dobrym pocitom, ako to tu zasa vsetkym natreli

5 Likes

Ať se mu to líbí nebo ne, RedBull silně začal ztrácet půdu pod nohama. Maj štěstí že padaj z velké výšky, a chvíli to zabere než dopadnou, ale ztráta velké dominance je už teď jasná, a vypadá to že to jde překvapivě rychle. Popravdě že by se to dotklo už letošku tak jak to vidíme jsem ani já nečekal.

1 Like

Díky za potvrzení, že toxick je tu jen RBR základna co nesnese jakoukoliv kritiku k RBR :slightly_smiling_face:

1 Like

Toho ■■■■■■■ a podporovatele zrudicky Nerudky jeste nekdo nema zablokovanyho a bere ho vazne ? LOL

5 Likes

A už tu máme urážení na základě politického přesvědčení (což ani není pravda). Jojo, RBR rodinka plná toxicity a hlouposti :smiley:

Vazne ho uz nebere ani jeho telefon ked posiela tie kraviny, natoz niekto na fore. Ja ho zablokovaneho nemam, jedna vec je ze sa mi nikdy nechcelo hladat ako sa ludia blokuju a druha vec, je to dobre mentalne cvicenie. Citat tie jeho sr4cky, pozerat sa ako si tu s druhym alzakom a Puffom h0nia pod RBR clankami lebo sa im “nedari” a pri tom sa ucit nereagovat je celkom vyzva :rofl: sem tam este neodolam, ale ako hovorim, stale sa ucim :blush:

4 Likes
1 Like

Co bys chtel od Ukrajince… Zrovna dneska jsem cetl, ze jim vlada v Czechystanu odpustila propadly ridicaky, aby nemuseli chudaci zpatky do zeme, kde by ciste nahodou museli zustat a bojovat za domovinu. Ja jsem to s nim chvili zkusil. Bohuzel jsem nevedel, ze sklep ma jeste hlubsi dno…
Kazdopadne jsi dobrej, ze podstupujes takovy cviceni s timhle mentalnim atletem. :slight_smile: Jinak jezek vi, jak nekoho hodit do bloku, kdyby byla potreba.

2 Likes

Red Bull may be confident the new floor is faster, but I’d question how consistent it is given that if it does lack control of the airflow it could be prone to separation problems that cause inconsistent balance.

Tohle mě hodně zaujalo, není to ta podlaha z VB?

Je to možný :man_shrugging:

Tak ještě, že Neweyho odstavili v dubnu od vyvoje a odchod Neweyho nemá vliv

Má, a potvrzuje se to víc než dost :smiley: Na náhody v F1 už moc nevěřím :wink:

1 Like

:poop: :poop: :clown_face: :clown_face: :clown_face:

2 Likes

Adriana mám nejvýše z celé F1, je genius ve svém oboru, tuny zkušeností a obrovský nadhled vše pospojovat. Vidí souvislosti a zároveň s fokusem na detaily, jestli někdo dělá opravdu rozdíl, je to on. Jen můj pohled, klidně ať si ho maj někde za nepotřebnýho senilu :smile:

1 Like

Ja som si s tym d3mentom uzil svoje, uz ma ani moc nema cim prekvapit :smiley: takze uz ma nebavi. Jeho bezny modus operandi je akoze zacat diskusiu(pripadne zareagujes na jeho d3bilne poznamky), potom rypat, nasledne dokazovat uplne somariny az nakoniec odvedie diskusiu kdesi prec, zacne reagovat na vsetko mozne len nie na predmet diskusie ktoru si s nim mal, ked zacne slabnut tak zacne vytahovat aky si toxicky, ze si hater a pod. a takto natahuje cas az kym mu nepride pomoct Situs a zacnu si akoze sami so sebou stebotat a d3generat Honzik sa tvari ze sak on nic, to ostatni su toxicki :smiley:

A tak to ide kazdy jeden raz ked sa s nim niekto pusti do diskusie. Uz je to proste unavne absolvovat dookola. Sem tam este vie prerazit dno toho “sklipku” o kusok hlbsie, ale uz davnejsie tu v tejto oblasti zacal dominovat a nasadil latku vysoko, takze uz ani to mu moc nejde…

8 Likes

Screenshot_20240827_134801_Samsung Internet~2
Experti, co píšou 0 věci k F1, ale mají problém s ostatníma uživatelama :grinning:

@tiMur Pamatas na nasu vcerajsiu diskusiu ohladne formy RB na uvod sezony az po VC Ciny? :slight_smile:

2 Likes

Tazko povedat kedy presne uplne prestal a najma, do akej miery mal vplyv posledne mesiace…
Dokonca ani sucasny monopost zjavne nie je iba jeho “dieta” (vid. napr. bocnice a chladenie), niektori tvrdia ze ani 23.

Takze postupny prepad formy RB po (vlastne tiez postupnom) odchode AN nie je vyluceny.
Najma ak sa zhodneme, co by ma prekvapilo ak nie, ze by Adrian mohol pochopit iste javy a problemy a navrhnut riesenia, nie len cez upgrady, ale aj nastaveniami (to netrva dlhe mesiace), no to sa uz nedeje… :slight_smile:

A ak to s odchodom AN nic nema, tak potom je pre mna prepad RB este zahadnejsi, nie?
Cim to teda je? Ak AN nie, brzdy nie… Roky drtia konkurenciu a zrazu ich viacere timy dobehnu, jeden asi predbehol, navyse pocas sezony, v ktorej prvych 5VC dominovali?
Nie je to nezvycajne a zaujimave? :slight_smile:

4 Likes