To že McLaren vyhraje konstruktéry je podle mě už jistota, pokud v RB nepřinesou nějakej zázračný upgrade
Pockaj to akoze 4.titul pre Maxa by bolo lepsie ako pre Landa ?
Nebolo uz dost dominancii ?
Preco nemohol mat Fernando aspon 1 titul s ferrari.
Preco tu istu misiu nemohol splnit Vettel s ferrari aspon raz ?
Teraz ma moznost vyhrat McLaren a pise sa tu o panike a pod. - to je akoze problem ?
McLaren ma zatial posledny titul spred 16 rokov a to aj len preto, lebo zacalo prsat v cas ktory zacalo, stacili 2 minuty a titul by mal Felipe.
Jednoznacne fandim Landovi aj ked to vidím blede, ked pôjde do tuheho, Max ho bude zrazat ako Lewisa, bude jazdit na hrane rizika.
Neznasam dominanciu, ani Vettelovu, ani Hamiltonovu ani teraz Maxovu.
Zabija to F1, tento rok Lando, buduci niekto iny a potom zas niekto iny.
RB uz si svoje bohate chytilo (Adrian Newey dakujeme …), teraz nech si odhryzne z kolaca niekto iny.
Proč by měl Red Bull panikařit? Panika je funkční přístup, který v technické oblasti někomu pomohl?
Red Bull má zůstat v stavu funkčního napětí = systematicky prověřovat možnosti vozu a nastavení a připravovat upgrady. Maximalizovat strategie a reagovat na okolnosti. Je to tým F1, ne náhodný dav v budově při zemětřesení.
To len zasa treba bombasticky nadpis, inak v clanku Horner k tomu pristupuje normalne a vyspelo. Urcite po zavode nepridu do tovarne a nesadnu si na Facebook. McLaren skratka na nieco prisiel a RBR naopak nieco pokazil.
Jak napsal Bretnix, stačí u čtení článků používat mozek. Proto je zvláštní, že mu musíš připomínat, co je vůbec obsahem článku.
Asi tak nějak. Ale obecně tu část fóra, která pociťuje averzi k Red Bullu, dává najevo radost, že Red Bull je v “pr-eli” a neví, co dělat (Newey is gone, propadají se, bezradnost v týmu blablabla). Takže jsem považoval za užitečné připomenout to, co víme a co říká i Horner, teď je nutné koncentrovat se na detaily.
Ja som fandil v 2021 Red Bullu co to len slo, aby zrusil dlhorocnu dominanciu supera.
Dnes fandim McLarenu a chcem aby zrusil dlhorocnu dominanciu supera.
To je legitimní postoj a máš na něj právo.
Jj, nejde si nevsimnut, ze ti jedinci su aktivni pod kazdym clankom o RBR. Odist nechcu, nuz sa treba zmierit s tym, ze existuju aj ludia, co ziju z nenavisti, skodoradosti a provokovania inych ludi. Kazdemu v zivote robi radost nieco ine, no
Im je zbytocne nieco pripominat, oni su tu len od provokovania uzivatelov.
Horner by mal vediet co robi, 20 rokov sa asi len tak neviezol v tom teame
Dobrý shrnutí Docela posun od tvrzení že Newey nikam neodchází a že AMuS je bulvár
A hned o řádek níže důkaz jednoho z haters, samozřejmě posunutý tak, aby něco vyprovokoval. A dneska už podruhé. Ale Red Bull není Aston Martin, kde to dopracovali do stadia “čekáme na Spasitele, jinak nic”.
Ten už vám odešel, pravda bolí viď
To bylo 2. března, dítě.
Bretnix si vybírá ta správná média, to se musí nechat
A? Fakt je ten, že si tu šil do všech, co napsali o RBR něco “negativního”, snažil ses zesměšňovat, nediv se, že se ti to vrací. Dětinský je tvůj přístup s kopáním a nulovou sebereflexí. Vzpomínáš, jak si mě urážel, že jsem psal nesmysly a jsem jen hater, když jsem postoval články o mocneskem boji v RBR a možných odchodech z týmu? Omluvu nebo alespoň normální uznání toho, že ses sekl jsem nikde neviděl. Jen si přišel na vlnu: furt haters závidí a nechapou co se děje.
Ještě, že ten kluk ušatá používá mozek u čtení článků
Dětm tečou nervíky. Jdu ven.
Radši zdrhne, uvidíš Tečou mu nervíky.
edit:… jo už se dokonce přiznal
Vidim ze zelene mozgy si ani dnes neodpustili kopanie do teba, paci sa mi jak ich mas na haku a chodis sem len cez veke ceny a uspesne si z nuch robis prdel hahah