Podľa Herberta sa Verstappen nepoučí, obvinenia zo zaujatosti odmieta | Magazín F1 - F1online.sk

Určite nie. RB buď na úroveň Astonu alebo ešte nižšie. Začať dominantne, kedy aj Pérez zvládal P2 s prehľadom a skončiť s traktorom, v ktorom Pérez končí v Q1 a potom bojuje s Haasmi a drží to len Max a aj ten len občasne zoberie P3 vďaka chybám súperov, tak to je najhorší vývoj tento rok.

Zvyšok cca sedí. :slight_smile:

Na čo by komentoval články o Alonsovi, keď ten už moc nikoho nezaujíma a nikto sa tam s ním hádať nebude?

2 Likes

Uff. Nech skúsia radšej českú zámenu manželiek, na tom sa dá občasne dobre zasmiať. :sweat_smile:

Jednou dospejes a pochopis co jsem se ti snazil rict … a pak si na me vzpomenes .

Je demokracie ,pravo na to rict co si myslime a paklize to delame slusnou formou tak by to kazdy mel respektovat . Jen tahle generace si plete pojem svoboda projevu s "muzes rikat jen to s cim ja souhlasim " .

Jedno to neni … paklize se te to netyka tak to nekomentuj … paklize se citis dotceny tak se zamysli.
Nejsem povinovan ti vysvetlovat co je troll a co je trotl .

ano dnes mi dal vypoved sef vyvoje prave kvuli cloveku jakym se prezentujes byt ty . Mam na starosti vice nez 450 lidi … a nemam rad , kdyz diky "zlym , sebestrednym a zakernym lidem " kteri vytvari toxicke prostredi vsude kam prijdou mi nici slusne lidi a firmu …

prosim venuj se ted domacim ukolum … jinym clankum . nebo cemukoliv a me uz dej pokoj …

Mam pocit, ze mi klesa IQ s kazdym tvym prispevkem

3 Likes

To jsem jim ZAKAZAL :see_no_evil:

JJ taky mi to nesedi … Taky bych dal RBR jako posledni spolu se Saubrem a Aston pred nimi

1 Like

Jo tak, ty nemáš ani základy slušného chování. Prostě jsi zapšklej, tak ses rozhodl kopat do všech, ktetří se ti nelíbí z nějakého důvodu. Mám pro tebe zprávu - každý má právo na svůj projev, ten by měl být v nějaké slušné mezi (cože třeba tady Jos není schopnej udělat nikdy). Jenže ty jsi se k tomu dobrovolně přidal. Nezlob se na mě, ale píšeš, jako by ti na hlavu spadla cihla a do toho jen kopeš, neviděl jsem od tebe jediný argument k tomu co jsi původně psal, ani k tomu, co píšeš k F1. Ty, že se cítíš, že ti klesá IQ? já si myslím, že si spíš uvědomuješ, kde je tvůj strop s IQ.
Hezký zbytek dne

1 Like

Rozumis tomu … ze ty neustale chces nejaky argument , ale zaroven zadny argument neuznavas ??

ROZUMIS TOMU ?

Kazda debata s tebou , kazdy prispevatel s tebou … stejna story … porad : dej mi argument , si lhar… A lide se ti stale snazi vse polopate vysvetlit … a ty stale : dej mi argument . si lhar …

Bud si hloupy nebo se tak chovas zamerne, aby si tak vypadal … necham na tobe , neznam te .

7 Likes

A kde je ten argument teda?

1 Like

To není naříkání, to je polemika o vině a trestu u jezdce který jezdí jako prasák.

1 Like

Ale ne, to máš fakt den blbec. Tak držím palce, ať si jinde polepšíš :+1:!

1 Like

Uff … ok … malej mi dal pusu a tak ti dam jeste sanci …

Co znamena dle tebe argument a na jaky presne, prosim ,potrebujes ?

PS: vsem by nam ulehcilo , kdyby si nemel tajny ucet a ja ti mohl v klidu odpovedet jen tobe a nemuseli bychom spamovat ostatnim tuto "diskuzi ".

Hlavně zapomněl, že je to prohlášení Hama z 2011, kde dostával tresty, za ty svoje zkraty. Potom i Ham uznal, že 2011 nezvládl

1 Like

Dekuji moc … byl to super clovek . delal pode mnou pres 20let … ale nejak jsem nevnimal atmosferu v jeho tymu … moje chyba .

Si zlaticko . ( nerikej to me zene ) :wink:

1 Like

Chcel by som sa opýtať prečo tu je niekoľkokrát spomínaný Hamilton keď sa jedná o súboje Verstappen-Norris? Niečo mi uniklo?

1 Like

Snaží se navodit dojem že je to legitimní, no není. Je to nefér a prostě se tím jeho představení devalvuje. Jestli v jejich očích ne, tak ne, ale je tu více očích co si na to dělají názor.

1 Like

napoveda : prispevek Raptor22

To jsem pochopila špatně, ne, že Ty jsi dostal výpověď, ale Tobě dal výpověď někdo “cenný”. I tak den na houby, ale on si to třeba rozmyslí…

1 Like

Snaží se stočit oči na někoho jiného, při tom ale stačí napsat ne Maxi, takhle to nechceme :slightly_smiling_face:

2 Likes

Je to diagnóza.
Dále je potřeba odvést pozornost od tématu. tzv. ačohentizmus.

1 Like