Na čo by komentoval články o Alonsovi, keď ten už moc nikoho nezaujíma a nikto sa tam s ním hádať nebude?
Uff. Nech skúsia radšej českú zámenu manželiek, na tom sa dá občasne dobre zasmiať.
Jednou dospejes a pochopis co jsem se ti snazil rict … a pak si na me vzpomenes .
Je demokracie ,pravo na to rict co si myslime a paklize to delame slusnou formou tak by to kazdy mel respektovat . Jen tahle generace si plete pojem svoboda projevu s "muzes rikat jen to s cim ja souhlasim " .
Jedno to neni … paklize se te to netyka tak to nekomentuj … paklize se citis dotceny tak se zamysli.
Nejsem povinovan ti vysvetlovat co je troll a co je trotl .
ano dnes mi dal vypoved sef vyvoje prave kvuli cloveku jakym se prezentujes byt ty . Mam na starosti vice nez 450 lidi … a nemam rad , kdyz diky "zlym , sebestrednym a zakernym lidem " kteri vytvari toxicke prostredi vsude kam prijdou mi nici slusne lidi a firmu …
prosim venuj se ted domacim ukolum … jinym clankum . nebo cemukoliv a me uz dej pokoj …
Mam pocit, ze mi klesa IQ s kazdym tvym prispevkem
To jsem jim ZAKAZAL
JJ taky mi to nesedi … Taky bych dal RBR jako posledni spolu se Saubrem a Aston pred nimi
Jo tak, ty nemáš ani základy slušného chování. Prostě jsi zapšklej, tak ses rozhodl kopat do všech, ktetří se ti nelíbí z nějakého důvodu. Mám pro tebe zprávu - každý má právo na svůj projev, ten by měl být v nějaké slušné mezi (cože třeba tady Jos není schopnej udělat nikdy). Jenže ty jsi se k tomu dobrovolně přidal. Nezlob se na mě, ale píšeš, jako by ti na hlavu spadla cihla a do toho jen kopeš, neviděl jsem od tebe jediný argument k tomu co jsi původně psal, ani k tomu, co píšeš k F1. Ty, že se cítíš, že ti klesá IQ? já si myslím, že si spíš uvědomuješ, kde je tvůj strop s IQ.
Hezký zbytek dne
Rozumis tomu … ze ty neustale chces nejaky argument , ale zaroven zadny argument neuznavas ??
ROZUMIS TOMU ?
Kazda debata s tebou , kazdy prispevatel s tebou … stejna story … porad : dej mi argument , si lhar… A lide se ti stale snazi vse polopate vysvetlit … a ty stale : dej mi argument . si lhar …
Bud si hloupy nebo se tak chovas zamerne, aby si tak vypadal … necham na tobe , neznam te .
A kde je ten argument teda?
To není naříkání, to je polemika o vině a trestu u jezdce který jezdí jako prasák.
Ale ne, to máš fakt den blbec. Tak držím palce, ať si jinde polepšíš !
Uff … ok … malej mi dal pusu a tak ti dam jeste sanci …
Co znamena dle tebe argument a na jaky presne, prosim ,potrebujes ?
PS: vsem by nam ulehcilo , kdyby si nemel tajny ucet a ja ti mohl v klidu odpovedet jen tobe a nemuseli bychom spamovat ostatnim tuto "diskuzi ".
Hlavně zapomněl, že je to prohlášení Hama z 2011, kde dostával tresty, za ty svoje zkraty. Potom i Ham uznal, že 2011 nezvládl
Dekuji moc … byl to super clovek . delal pode mnou pres 20let … ale nejak jsem nevnimal atmosferu v jeho tymu … moje chyba .
Si zlaticko . ( nerikej to me zene )
Chcel by som sa opýtať prečo tu je niekoľkokrát spomínaný Hamilton keď sa jedná o súboje Verstappen-Norris? Niečo mi uniklo?
Snaží se navodit dojem že je to legitimní, no není. Je to nefér a prostě se tím jeho představení devalvuje. Jestli v jejich očích ne, tak ne, ale je tu více očích co si na to dělají názor.
napoveda : prispevek Raptor22
To jsem pochopila špatně, ne, že Ty jsi dostal výpověď, ale Tobě dal výpověď někdo “cenný”. I tak den na houby, ale on si to třeba rozmyslí…
Snaží se stočit oči na někoho jiného, při tom ale stačí napsat ne Maxi, takhle to nechceme
Je to diagnóza.
Dále je potřeba odvést pozornost od tématu. tzv. ačohentizmus.
Platíš pivo.