Podľa Herberta sa Verstappen nepoučí, obvinenia zo zaujatosti odmieta | Magazín F1 - F1online.sk

Taky to nechapu, rad se podivam na dalsi tresty, jen at vytlacuje.

1 Like

Nojo, ale problém je v tom že Max je moc chytrý na to že by Landa vyřadil očividným způsobem, tudíž to může udělat klasicky “závodní incident”, může Landa vyřadit a ikdyž dostane diskvalifikaci ze závodu, tak dále posouvá stejnou ztrátu ale o jeden závod později … prostě je to velice choulostivá situace!

Neboj Norris vi jak na VER, bude pokracovat ve vyhybani, kdyz vis co ti presne hrozi mas sanci se tomu vyhnout, predejit, dokonce to i trochu pocukrovat.

1 Like

Cim to je , ze jakmile se objevi clanek o Maxovi , hned jako prvni zacnou psat ti co ho nenavidi ? … Tohle uz je tezka paranoa … stejne jako clanky porad dokola na jedno brdo… Max je prase, neumi jezdit, je to podvodnik … mel by byt vyloucen … zavrazden , nejlepe s celou rodinou do 8meho pokoleni vcetne domacich mazlicku …

Chapu ,ze vybiti frustrace na anonymnim foru pomaha k mentalnimu zdravi … na druhou stranu, mi uz to opravdu pripomina Seznam .cz kde za vse muze Babis … i za pocasi ( pred sto lety) .

5 Likes

Je srandovní dívat se jak obhajuješ Emila videem, kde je už na první pohled zcela zřetelné, že Emil křižuje Hamíkovi dráhu jakoby si hrál nějakou počítačovou hru. :-1:

2 Likes

image

tak … a ted se pochval jakej si borec … opravdu unikatni komentar :see_no_evil:

1 Like

Kdo chce psa bit , hul si najde …

V tomto pripade by nekteri jedinci nejradeji daneho psa , upalili za ziva , rozstvrtili, vykuchali a jeste prejeli vlakem… :grin:

Musime pockat holt par zavodu … bude zajimave se koukat jak ti sami pak budou reagovat na Ham vs Lec :+1:

2 Likes

Šach mat frustráti. :chess_pawn:

1 Like

Chodim tady jen proto abych mohl hanit jmeno Verstappen, nic jineho me nanaplnuje, muj osobni zivot je v troskach.

A jak víš, kdo ho nenávidí? Ty znáš uživatele osobně?

1 Like

Sorry za ot… Kde jsou hateri dvou teamu v F1? :rofl:

https://x.com/dxbestani/status/1851828503328493863

1 Like

Potrefena husa ? …

3 Likes

Vyvracet ti to nebudu … ale neboj, pry na to existuje lek . – Vzdy kdyz se rozcilim tak mi zena vyhrozuje , ze se budu muset s ni koukat na balet :grin:

1 Like

Já se tě ptám, na otázku se neodpovídá otázkou. Když tu začneš obviňovat někoho z nenávisti, tak bys měl dát důkazy o tom, že to tak je. Zatím, kdo tu projevuje nenavist jsi ty, jos a raptor skrz jiné uživatele a jejich názory

1 Like

Na to nemam zadny argument.

Souhlasite ?
image

1 Like

Ale kus ty brebto ? . Uz zase ? …

Nikoho jsem nejmenoval, ze ty sam se vzdy prihlasis je tvuj komplex a s tim ti nepomuzu.

Mel jsem tezky den a odmitam se opet donekonecna dohadovat s nejakym ditetem , ktery nezvlada svoje emoce a za kazdou cenu se snazi dokazat vzdy svoji pravdu , i kdyz je vsem uplne fuk .

Seber se . prosim … Co debata stejne tema, neustale nekoho shazujes , neustale se navazis do RBR ci Maxe a je to fakt, stejne jako ze ted je noc a rano zacne den …
Dokud si to nepriznas neni ti pomoci. To , ze se lidi zastavam do kterych se navazich je moje vlastnost . nemam rad "virtualni sikanu " …

Mas v obrazku ALO , ale dle statistiky z poslednich 5ti clanku si reagoval jako prvni pouze 1x … jinymy slovy vic te zajima zde pomlouvat nekoho koho nemas rad nez vychvalovat toho komu fandis …

Omlouvam se, ale dneska fakt ne … dnes ne …

4 Likes

Neverím. Kukať balet nemôže baviť ani ženy. :sweat_smile:

… v tom pripade mam "stesti " kouka na to jak zena tak i obe dcery … :see_no_evil:

Ale to je úplně jedno, že jsi nikoho nejmenoval. Ty jsi tu označil skupinu uživatelů, kteří se vyjadřují k tématu, za ty co nenávidí Maxe. Tak se tě ptám, jak si na to přišel.

tobě se udělalo mentálně hodně špatně co? shazoval jsi tu jen ty s tvým tupým komentářem o nenávisti. Nikoho jsem tu neshazoval, do nikoho se nenavážel, nenavážel se ani do RBR ani Maxe, takže prachsprostě lžeš (už zase).

1 Like