Taky to nechapu, rad se podivam na dalsi tresty, jen at vytlacuje.
Nojo, ale problém je v tom že Max je moc chytrý na to že by Landa vyřadil očividným způsobem, tudíž to může udělat klasicky “závodní incident”, může Landa vyřadit a ikdyž dostane diskvalifikaci ze závodu, tak dále posouvá stejnou ztrátu ale o jeden závod později … prostě je to velice choulostivá situace!
Neboj Norris vi jak na VER, bude pokracovat ve vyhybani, kdyz vis co ti presne hrozi mas sanci se tomu vyhnout, predejit, dokonce to i trochu pocukrovat.
Cim to je , ze jakmile se objevi clanek o Maxovi , hned jako prvni zacnou psat ti co ho nenavidi ? … Tohle uz je tezka paranoa … stejne jako clanky porad dokola na jedno brdo… Max je prase, neumi jezdit, je to podvodnik … mel by byt vyloucen … zavrazden , nejlepe s celou rodinou do 8meho pokoleni vcetne domacich mazlicku …
Chapu ,ze vybiti frustrace na anonymnim foru pomaha k mentalnimu zdravi … na druhou stranu, mi uz to opravdu pripomina Seznam .cz kde za vse muze Babis … i za pocasi ( pred sto lety) .
Je srandovní dívat se jak obhajuješ Emila videem, kde je už na první pohled zcela zřetelné, že Emil křižuje Hamíkovi dráhu jakoby si hrál nějakou počítačovou hru.
tak … a ted se pochval jakej si borec … opravdu unikatni komentar
Kdo chce psa bit , hul si najde …
V tomto pripade by nekteri jedinci nejradeji daneho psa , upalili za ziva , rozstvrtili, vykuchali a jeste prejeli vlakem…
Musime pockat holt par zavodu … bude zajimave se koukat jak ti sami pak budou reagovat na Ham vs Lec
Šach mat frustráti.
Chodim tady jen proto abych mohl hanit jmeno Verstappen, nic jineho me nanaplnuje, muj osobni zivot je v troskach.
A jak víš, kdo ho nenávidí? Ty znáš uživatele osobně?
Sorry za ot… Kde jsou hateri dvou teamu v F1?
Potrefena husa ? …
Vyvracet ti to nebudu … ale neboj, pry na to existuje lek . – Vzdy kdyz se rozcilim tak mi zena vyhrozuje , ze se budu muset s ni koukat na balet
Já se tě ptám, na otázku se neodpovídá otázkou. Když tu začneš obviňovat někoho z nenávisti, tak bys měl dát důkazy o tom, že to tak je. Zatím, kdo tu projevuje nenavist jsi ty, jos a raptor skrz jiné uživatele a jejich názory
Na to nemam zadny argument.
Souhlasite ?
Ale kus ty brebto ? . Uz zase ? …
Nikoho jsem nejmenoval, ze ty sam se vzdy prihlasis je tvuj komplex a s tim ti nepomuzu.
Mel jsem tezky den a odmitam se opet donekonecna dohadovat s nejakym ditetem , ktery nezvlada svoje emoce a za kazdou cenu se snazi dokazat vzdy svoji pravdu , i kdyz je vsem uplne fuk .
Seber se . prosim … Co debata stejne tema, neustale nekoho shazujes , neustale se navazis do RBR ci Maxe a je to fakt, stejne jako ze ted je noc a rano zacne den …
Dokud si to nepriznas neni ti pomoci. To , ze se lidi zastavam do kterych se navazich je moje vlastnost . nemam rad "virtualni sikanu " …
Mas v obrazku ALO , ale dle statistiky z poslednich 5ti clanku si reagoval jako prvni pouze 1x … jinymy slovy vic te zajima zde pomlouvat nekoho koho nemas rad nez vychvalovat toho komu fandis …
Omlouvam se, ale dneska fakt ne … dnes ne …
Neverím. Kukať balet nemôže baviť ani ženy.
… v tom pripade mam "stesti " kouka na to jak zena tak i obe dcery …
Ale to je úplně jedno, že jsi nikoho nejmenoval. Ty jsi tu označil skupinu uživatelů, kteří se vyjadřují k tématu, za ty co nenávidí Maxe. Tak se tě ptám, jak si na to přišel.
tobě se udělalo mentálně hodně špatně co? shazoval jsi tu jen ty s tvým tupým komentářem o nenávisti. Nikoho jsem tu neshazoval, do nikoho se nenavážel, nenavážel se ani do RBR ani Maxe, takže prachsprostě lžeš (už zase).