Je to presne tak. Rozhodne tam tento pan nema co delat. A to bez ohledu na narodnost.
Pozretia: 192 tis. · Reakcie: 27 tis. | Should have been a penalty…...
Should have been a penalty… for both via @bwoah_ #f1.
Je to presne tak. Rozhodne tam tento pan nema co delat. A to bez ohledu na narodnost.
tiMure, ty bys zase nařizoval, kdo kde má být, a jak má rozhodovat. Přitom se stačí podívat na problematiku skrz co to vzniklo, a o obsazení komisařů to fakt nebylo
Co kdybych byl komisař já?
Jsem z ČR, takže pohoda.
Nikdy jsem nepracoval pro nikoho z týmů.
Takže úplně 0 zaujatost.
Johnny Herbert o Hamiltonovi.
Prekladac googlu:
“Kritika vznesená proti němu za nehodu s Russellem v první zatáčce nebyla spravedlivá.” To byla součást závodění. Stačilo mu dát dalších šest palců, aby to bylo naprosto v pořádku. Ale jeho úsudek nebyl úplně správný."
Zatímco Hamilton mohl být v tomto konkrétním incidentu provinilým účastníkem, Herbert řekl, že jeho obecná čistá závodní etiketa znamená, že takové chyby se snadno odpouštějí.
“To se vrací k mému bodu o lidském prvku,” řekl.
„I sedminásobný mistr světa dělá chyby. I ti nejlepší udělali chyby. A Lewis ve své kariéře udělal jen velmi málo chyb. Těžko bych je spočítal na prstech jedné ruky.
“Někdy si prostě myslím, že sport by měl nechat jezdce závodit, nechat je v něm pokračovat, aniž by dělali tolik pravidel, která zasahují do samotného závodu.”
Ten chlap je proste smesnej. Jak tohle muze delat komisare?
Aha, takze to Herbert posuzuje podle jim stanovenych kriterii etiky.
To snad neni mozny. Tak jestli tohle mi ma napomoct uverit tomu chlapovi slova o nestranosti.
No jo no. Formule jedna.
A Max je prej protezovanej. Ach jo. Max ten titul neziska. V zadnem pripade.
Tak holt budeme tresty pridelovat, nebo odpoustet podle nejake te Herbertovi etiky zavodeni. Ach jo.
Neskutecne.
Edit: by me zajimalo, kolik ten chlap ma na ruce prstu.
A to tam nejsou posledni majstrstichy s Piastrim, Alonsem a Russellem.
Teda mozna je to redakci F1.sk, ale behem kratke doby tri vyjadreni.
Herbert
Hill
Brundle.
Az by jeden rekl, jestli ti panove nemaji neco spolecneho. Jestli by treba, ja nevim, nemohli byt Briti. Preci jen souboj Holandana s Britem.
Ale asi je to jenom takove mameni, treba to spatne ctu, treba se ti panove vyjadruji tak nejak objektivne a vyvazene.
Zajimavy ze takovej Josef Kral to nevidi az tak spatne. A me jeho hodnoceni vcelku vyvazene zni.
Ale tak treba je pravdepodobnejsi ze zaujatej v souboji Brita s Holandanem bude spis Cech, nez Anglican.
Pak se neni co divit ze Max tady probouzi takove vasne.
Akurát že Verstappen mal v posledných x incidentoch s Norrisom za cieľ ho vytlačiť z trate – nič iné, žiadne pretekanie bok po boku, ktoré chce každý fanúšik F1 vidieť.
To je prosto špinavosť, ktorá možno patrí do motokár, ale rozhodne nie do F1.
VER moc moznosti nema, stejne jako v roce 2021, bude tezke zachovat ferovost sampionatu az do konce , to vidim jako nejvetsi vyzvu pro celou F1.
Ale no taaaaaaaak. Janko 🫢😂
vsak ho mali predbedhnut ked sa tak slimacil.
ako vies co mal za ciel? nedal cestne prehlasenie?
V Monaku jo, to je oficialni demonstracni jizda sampionatu
To je prosto špinavosť, ktorá možno patrí do motokár, ale rozhodne nie do F1.
A zostrelenie súpera zvnútra divebombou na zadné koleso patrí kam? Lebo to už musí mať Lewis aj patentované.
Po kariére môže ísť vyučovať PIŤ manéver policajtov do USA.
Nemáš žádný validní argument, tak se snažíš zase útočit?
Vypadol som ti z ignore listu, ci mas zo mna taky komplex, ze rozklikavas kazdy jeden moj komentar?
Kde tam vidíš útok? Úplne relevantná otázka. Nevieš odpovedať?
Az by jeden rekl, jestli ti panove nemaji neco spolecneho
Mají, všichni tři jezdili v F1. Hill je mistr světa. Ono stačí nedělat tyhle dezole závěry, jak je někdo zlej a jde po ně kom schválně.
Jasné, že sa nepoučí, je to hajz.l za volantom…
VER dela z F1 zavody motokar, FIA by si mela uvedomit jak chce vrchol motorismu prezentovat.
Kde bol Herbert a frustráti, keď Hamilton bojoval rovnako ako Max a bez penalizácie, pričom iní piloti boli za rovnaké manévre trestaní?
Ideálny príklad (ide otvoriť aj bez facebook účtu):
Should have been a penalty… for both via @bwoah_ #f1.
To, že je Herbert zaujatý tak ako 99% britov v rámci tohto športu je známe celému svetu, určite nepríde pred mikrofón a nepovie, viete čo máte pravdu som zaujatý a mám dvojaký meter. Na druhú stranu sa to vie už roky a každému je to jedno, tak by som to nevyťahoval zrovna po penalizácii, ktorá bola udelená správne. Nekonzistentnosť je dlhodobo neriešený problém, ktorý má navyše oporu v podobe zle ( nepresne ) napísaných pravidiel.
K Landovi, ten nemá ani zďaleka takú tlačenku, ak by Mexiko bol súboj Max Lewis tak by sa spustilo trošku iné peklo cez médiá a Sir by podával ob hodinu vyjadrenia podnecujúce tlak na riaditeľstvo.
V tomto prípade sa k tomu vyjadrilo pár klasikov ( tragéd Hill, Brundle ) a tým to hasne.
Cez víkend očakávam ďalší diel tejto story a ak to bude preukázateľne vina Maxa, Herbert neHerbert nebál by som sa ho diskvalifikovať. Predsa len stratiť nejakých 18/25 bodov, to už by ho asi prinútilo sa zamyslieť či takýmto spôsobom dokáže získať titul
Nechapem, z coho sa ma Verstappen poucit. Isiel za hranu, dostal tresty, ideme dalej. Celkovo nechapem to nariekanie. Treba pripominat inych?