Platíš pivo.
Lando o Maxovi:
" Max ví, co musí udělat. V hloubi duše ví, že udělal chybu. A je na něm, aby se změnil, ne na mně."
Ani Vincentku
Clanek je o neferovem stylu jezdeni Maxe , o jeho neochote se prizpusobit " normalu " … Raptor22 pridal meme , kde poukazal , ze ne jen Max … ale i jiny mistri sveta maji svuj osobity styl jizdy za ktery byli kritizovani a ktery se snazili v te dobe obhajit .
Neprijde mi to na diagnozu snazit se pretahnout tema jinam … spis vecna k tematu . A nebo cokoliv nez kritika Maxe je nedovolene tema ?
Ne Mercedes, zacal nekde uprostred pole a vicemene tam zustal a v polovine sezony vypadal dobre.
Sauber, zacal jako jeden z nejhorsich, fakticky nejhorsich a stale je. Neudelal bod na zacatku ani ted.
Aston Martin a Red Bull patri na konec tabulky.
V poslednim zavode mel Max horsi zavodni tempo nez Haas. A o Checovi netreba mluvit.
Myslim, ze takhle brutalni propad vykonnosti, jeste snad zadny team nepredvedl.
Hulk s Haasem taky jezdil solidne kvaldy. Ten kdo drzi RBR je jednoznacne Max. To auto je katastrofalni. Moc uz neverim ze je to Checem.
A ten tlak stran vedeni RBR na Pereze by klidne mohl byt jen na odvraceni pozornosti.
To co nam prijde nepochopitelne, proc tam jeste Perez je, klidne muze byt, ze prichod jineho jezdce by ukazal totalni bidu toho auta.
2022 bylo na zacatku sezony Ferko lepsi RBR, Perez skoncil treti.
2023 byl RBR dominantni a Perez byl vicemistr.
Na zacatku roku z prvnich 4 zavodu Perez byl 3x druhy. V Cine jeste 3. Miami posledni solidni vysledek.
RBR ma mozna jeste horsi sezoni vyvoj nez AM.
Koukam ze uz jsi dospel do bodu co ja a mnozi prede mnou.
No a za chvili te ceka nasledujici . Nejprve ignorace a pak cas od casu na neco zareagujes, ale napises co chces a nic nebudes vysvetlovat, nebo obhajovat, nebo predkladat nejake argumenty, dukazy a pod.
Nebo skoncis jako @Jos_Verstappen a @Hedgehog ktery to stale zkousi a je to marne marne marne.
Ted si predstav, kdyby Max nemel ( dle RBr) stary vystaveny motor , to by byl rozdil mezi nim a Chec jeste vetsi ( na druhou stranu mel tam nejake poskozeni).
Taky si rikam ,ze maji strach do toho auta posadit nekoho jineho, aby se neproflaklo ,ze to Checem zas tak neni . Stejne tak Check mi prijde ve svych manevrech jeste vice zoufaly nez Max .
Tzn … ze jestli je to pravda a auto je fakt k “nicemu” znamena to, ze Max dokaze jezdit i s podprumernym autem a Per to nedokaze ? … nebo jak si vysvetlujes ten jejich rozdil
Uprimne uz jsem myslel ,ze v tom bodu jsem ( ignorace)… ale nejak me to dnes chytlo a kdyz jsem videl dalsi clanek o Maxovi a zase stejne jmena jako prvni tak … proste jsem se neudrzel , moje chyba .
Porad pevne verim, ze komunita v F1 je zdrava a ne tak toxicka jako treba fotbal , rozumim, ze dominance toho ci onoho tymu vytvari tření mezi fandy … nicmene si porad myslim, ze az na excesy ( tady to jsou asi 3 -4 ucty ) to tady zatim jde . .
Puffe, nevíš co mají Herbert, Hill a Brundle společnýho, když se všichni pohybují v F1?
Že to jsou borci.
Kamo puff sa tu doznal ako nenavidi redbull tyzden dva dozadu… Uz si zabudol? . A odpovedanie otazkou na otázku je tvoja specialita
V roku 2011 bol Hamilton cca vo veku dnešného Verstappena. Takže v čom je Max horší ako on?
Toto si kde čítal? Určite nám budeš vedieť dať zdroj. Lebo ku mne sa táto info nedostala.
Skus sa nato spytat pri inej teme preco tam je AD21 alebo Max. Počkam si na tvoju otázku ked to pride
Tak ti panovia maju nieco spolocne - radi by videli ciste zavodenie…
A ano, aj 8 nasobny majster sveta robi chyby, nikto nie je dokonaly, ale vie, kde ma aj brzdu a vie ju aj pouzit .
No a potom su tu jazdci, ktori vyzeraju, ze o brzde ani nepoculi a este tu mame jednu kategoriu - tych co pre ciel volia aj spinave metody…
8 násobný, to myslíš Maxa v 2028 ?
Ja to už dávno neskúšam, ja ho len využívam na krátenie dlhej chvíle a občas ho šikanujem. Občas mu dám otázku k F1 (ako pred chvíľou):
, ale na tú mi nezareaguje, lebo je z nej v koncoch.
Alebo začne mlieť úplne od veci.
Aj to moze byt
Bohuzial, niektori tu maju obsesivnu mentalnu poruchu. Plne chapem, ze je Verstappen agresivny, ide miestami za hranu ale nerobi nic ine, ako ini velki sampioni. Ale tu su ludia, ktori by boli schopni ist mu pravitkom merat, ci dobre stoji v startovacom boxe(len jemu) a najradsej by ho penalizovali este ani zavod nezacal lebo je to Verstappen a jazdi za Red Bull. Trestat, vylucit, zobrat body a za vsetko, asi aj dycha tak, ze porusuje pravidla.
Nie, to je nariekanie. Placete, ze Verstappena netrestaju, tak dostane trest ale to je malo, jeden by mu dal 30s namiesto 20, dalsi by mu dal s&g, dalsi by ho vylucil, dal stopku na dalsi zavod atd. Srsi z vas nenavist, FIA robi malo aby Verstappen nevyhral, v tom to cele je.
Je to “to je jedno kto vyhra, len nech nevyhra Verstappen, co jazdi ako prasa”.
Honzik ma ocividne tazke dni, od nedele tu zasa vyryva do teba, do Hapa, do dona, do jezka, do dejva… Vyzera to, ze mu mamina stale chodi do izby a Honzik nema kedy v klude masturbovat, tak je podrazdeny