Podľa Helmuta Marka nebude možné vymeniť nesprávne zadné krídlo | Magazín F1 - F1online.sk

Nejenom to … ale ulozim si pritnscreen a pokazde kdyz se do nekoho zacne navazet tak mu to tam hodim jako pripominku . :wink:

2 Likes

Vidim to stejne. Po 26 Max pujde. A pokud ne, tak dalsi kontrakt uz nebude. Ach jo.

1 Like

V Top 3 je v roce 2025 rozhodne necekej, vzdyt letos jsou polovinu sezony stabilne 4-5, auta se jen premaluji.

Ja vim, ale porad je to RB … verim , ze vi co za tim propadem bylo a pokusi se to napravit … Nejvice vypovidajici pro pristi sezonu budou tyto posledni zavody … Tam uvidime nejspis jak se bude odvijet 25 ( jak si psal… tam to jen premalujou).

Red Bull do dnesniho dne nic noveho nepredvedl, posledni tri zavody navic kdyz nemusi nic necekej. Jinak to ze je to Red Bull nic neznamena.

Porad tam maji -9h mene nez my … stihnout by to meli . … no bude prca :wink:

1 Like

Vysokorychlostní trať.
Jedna z nejrychlejších v kalendáři a nechají si křídlo s nejmenším přítlakem doma?
To bych musel být hodně slabý na duchu, abych tomu věřil.

2 Likes

Bud … a nebo muzes verit, ze i mistr tesar se nekdy utne. Uhel pohledu .

Vse se uvidi jiiz za “par” hodin, treba to opravdu pos… a treba kridlo dorazi a tahle debata byla zbytecna .

Tak vezmou frézku a upilujou stávající. Zas taková kovbojka to nebude.
Mají novou podlahu, která má upravené vstupy. Třeba není tak rychlá.

1 Like

Nevim zda jde jen o velikost ci i celkovy design toho kridla a jestli frezka na karbon to vyresi, ale treba i to je moznost kterou zvazuji … Co se tyka te podlahy … na tom neco bude.

Není to tak hrozný.:slight_smile:
Na nejlepší Mercedes rozdíl v top speed 3km.
Problém je jinde než v křídle.
Vidím v tom sandbagging.

2 Likes

Proč ach jo… :grinning:

Já se u Redbullu těším na tři věci.
Až vyjedou s vlastním motorem, až Max odejde a až odejde Newey…
Jedna už nastala, ostatní přijdou.

Redbull bude sbírat tituly s kýmkoliv.

A když ne, je to úplně jedno, hlavně ať se někam posouvají, to mě baví sledovat.

2 Likes

Nikdy jsem na tahle porovnavani nebyl, pockame na Q, ono ani nema cenu sledovat a cist tymova prohlaseni, vetsinou mlzi a lzou. Nebudu prekvapenej kdyz bude Slimak na svy pozici patej a Mercedesy za nim.

No jo, ty to mas nalajnovany, ale ja abych ted hledal novyho protege. A uznej kterej pilot vzbuzuje takovy kontroverze jako Max. To mam hajit Norise? Toho samponka? Rekni mi kdo je tam jako Max. Takovou kliku jsem mel. Vybral jsem si ho kvuli jezdeckymu stylu v 2019. Kamos a bratranek, kdyz jsem se jim to rekl, tak mi povidaj, je dobrej, ale Mad Max. Tak jsem si zamnul ruce. Musim pockat az Max vypadne a pak si zvolit.

1 Like

Máš to těžký, nejsou lidi.
Max je unikát, nikdo další podobný tam není, jen samí plyšáci, nebo roboti.
To je trend dnešní doby, holky to musí mít hrozně těžký, úplně je lituju.

Ale neboj, Maxe tam budeš mít ještě dlouho.

1 Like

Dostat tam to kridlo nie je len tak. Zohnat lietadlo, colne konanie tiez nieco trva… Skor ma zaujima, preco to nenalozili hned. Styri kridla musia vojst na jednu paletu, stavit na to, ze sa pojde s vacsim pritlakom je trosku od veci

1 Like

Lawson, ten je tiez dravy a tvrdy zavodnik, neboji sa prejavit svoje emocie, spravne drzy a slusny aj na vode…

1 Like

Třeba se podaří Arvid Lindblad, i když druhou polovinu sezóny už neměl tak dobrou a je to ještě mimino. Pokud by se ovšem zadařilo, může být v F1 cobydup.

1 Like

RB blafuje. Druhý trenál zajel nejrychlejší čas na pomalejší střední směsi. Rychlejší měkké směsi si nejspíše šetří na důležitější části závodního víkendu.

Mas prehled holka. :+1:.

Pro @roberto68 . Je fakt ze Lawson ten je drsnej, to je fakt. A hubu ma taky. :smiley: