Podľa Helmuta Marka nebude možné vymeniť nesprávne zadné krídlo | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull má v Las Vegas problém. Na rovinkách výrazne stráca pre nesprávny výber zadného krídla, ktoré podľa Helmuta Marka navyše nebude môcť ani nahradiť za vhodnejšiu verziu. Tá totiž zostala v továrni.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/180044/podla-helmuta-marka-nebude-mozne-vymenit-nespravne-zadne-kridlo

Bezva, to je sama kritika McLarenu a RBR si splete kridlo. To bude zavod tohle. Ja to rikam furt. Lando by to nemel vzdavat.

Je teda nevim kolik zazraku musi Max jeste predvest. At mi nekdo vypravi, ze jen McLaren dela chyby. RBR trvalo rok, nez konecne pochopili a priznali si, ze maji problem. A kdyz to konecne priznaji a resi, tak maji bordel ve skladu. :person_facepalming:

Jeste ze ten Mercedes vypada dobre.

To ještě někdo věří těmhle kecům? :smiley:

1 Like

Babraci v redbulle. Preco nemaju male zadne kridlo? :joy: jooooj bože bože. Naberuuuuuu

Pokud je to pravda, tak jsou to teda neskutecny babraci. Tohle by se ani ve ferrari nestalo.

1 Like

To by se ve Ferrari klidne stalo, ale ne za Freda. Ty nam to jeste nakresli, pristi rok.

1 Like

Pak bude nase jedina nadeje Leclerc, aby to byl kdyztak on, kdo da titul a ne ten pokryteckej rasista.

2 Likes

Ne, čekáme na tebe až to uvedeš na pravou míru. :stuck_out_tongue:

1 Like

Dejve, ale co tu potom beze mě tady budete dělat?

no, Max by to dotiahol na body aj bez zadneho kridla🤪

Ano ano…

Je to frajer :sunglasses:

4 Likes

zasa, z vacsieho kridla vies spravit mensie. nepochvalia ta v tovarni, ked to po vikende uvidia, ale spravit sa to da za vecer aj v garazi.

Nejde ani tak o to co budeme delat, jako o to co budeme mit. A to ti muzu rict naprosto presne.

KLID. :wink:

3 Likes

Nevies. S upecenym karbonom uz nepohnes, jedna vec a druha, to nie je len tak flexou orezat, zarovnat a nahodit. Tie kridla sa vyvijaju v tuneli z nejakeho dovodu, ako otestuju flow okolo kridla spraveneho na kolene na trati? Moze to robit nieco uplne ine ako ma

1 Like

Klid máte furt, dokud se sami nerozhodnete ho hodit do koše, to je jen vaše volba :smile:

To je vtip jak od Neprakty.

1 Like

Takze navrhujes kompletne ta ignorovat?

5 Likes

Beru te za slovo. Od ted, ja klid od tebe a ty klid ode me. Ani ja na tebe, ani ty na me, nebudeme reagovat.

Beres? :handshake:

3 Likes

A co by tu potom robil, keby sa chce drzat takejto dohody s kazdym, kto s nim ma problem? :smiley:

Ved to by stratil podstatu svojho bytia na fore.

Tak toto je velke zlyhanie RB. Amaterizmus level Ferrari za Binotta alebo McLaren pocas tejto sezony (mozno aj vacsi, ale vzhladom na to, ze tych zlyhani RB robi celkom malo, tak to netreba zatial hrotit).

Mozu ruky nohy bozkavat Maxovi za Braziliu, lebo keby tam nedokazal to co dokazal, tak by po Vegas mohol Lando byt velkym favoritom na titul. :slight_smile:

2 Likes