Podľa Helmuta Marka nebude možné vymeniť nesprávne zadné krídlo | Magazín F1 - F1online.sk

Nebud takovej. Dej mu sanci. Ja mu verim, ze to vezme. Kolik tady je lidi, kteri ho trigrujou?

Ctyri, nebo pet? No i kdyz ted pribyl @helmutko , tak dobre. Maximalne osm lidi. Tady na foru jich relativne casti prispiva tak 30. Do toho ma svou partu HIC.

Porad si na nas stezuje, jaky jsme. Nebudu nic rozebirat ci je to vina. Je to v jeho zajmu. Urcite to vezme.

Presne tak, moje rec. Mimochodem, dneska ses az druhej, po mne. :wink:

1 Like

Ty to nevydržíš ani půl dne, Jos to stejný, zbytečně ses ozval

Tak brát to můžu, ale je mi jasný, že to nevydržíš. Takovej ježek tu na to dělal i ankety a vydržel max 1h :grinning:

Nevymlouvej se. Az to porusim muzes se mi smat. Pojd do toho. Uzavrem to a uvidime. Co muzes stratit?

Kdyz to nevydrzim, budes se mi tady pri kazdym mym komentu jen smat. Nemuzes prohrat. Nebo muzes? Nebo mas spis strach o to ze to nevydrzis ty?

Pojd.

:handshake:

3 Likes

Ono totizto uz tych sanci bolo vela. Vela ludi mu tu navrhovalo nech sa navzajom ignoruju. Ja som ho tiez 1-2 tyzdne ignoroval a len stupnoval svoju aktivitu a utoky na mna pocas toho obdobia.

@Hedgehog by ti asi vedel najlepsie povedat. Ten ho x-krat prosil, nech ho ignoruje. :slight_smile:

3 Likes

Prepac, dnes som bol pomalsi, mam viac prace posledne tyzdne, a tak som tu pomenej a nestiham reagovat dost rychlo. :smiley:

1 Like

Jeste pockam. Ja verim, ze to prijme a ze to vydrzi.

Hmm, tak jsi mel asi pravdu. No nevadi. Dam si sem zalozku.

Timto slibuji, ze na Honzika, alias @HellHogr , nebudu nijak na tomto foru reagovat, vyjma hlaseni adminovi, za nepristojnosti prekracujici hranice meho moralniho imperativu.

2 Likes

Jo? takže budeš hlásit sebe, Jose, Raptora, Ježka a Wankera (pro začátek)? nebo si zase hraješ na něco, co nejsi?

Ted uz je snad defenitivne vsem jasny ze Red Bull chce po zisku titulu v pilotech ziskat co nejnizsi pozici v konstrukterech, chtej co nejvic casu v tunelu.

Su zmateny …

Plati toto?
image

A nebo toto?
image

To jako,ze budou zamerne sabotovat svuj tym ?
To uz by bylo jednodussi, jim nastavit motor rezim o par % mene nez namontovat spatne zadni kridlo …

A hlavne PJ je stale otevreny, i kdyz chybi jen malo … stale chybi … a riskovat timto by byla sebevrazda.

Proc hned sabotovat, proste kontroluji svoji pozici, ale rozumim ze z pohledu fanouska nepochopitelna vec, ten je chce videt vyhravat.

Boj o titul je uzavreny, tady neni o com.

Troll (či trol) je v internetovém slangu účastník online diskusních fór, chatů či blogů, který začíná hádky, provokuje čtenáře na internetu a rozsévá neshody tím, že zveřejňuje záměrně provokativní, urážlivé nebo irelevantní (off-topic) příspěvky k citlivým tématům pod záminkou nevinných diskuzí kam vkládá svůj osobní názor; často za pomoci dezinformací s cílem vyvolat chaos, který znemožní smysluplný dialog.
Internetový troll ( osoba, která většinou nemá tuto odvahu v realném světě) má radost z vašich nenávistných či frustrujících reakcí – dávají mu totiž motivaci pokračovat ve svém sabotování komunikace tím, že záměrně vybírá jednotlivé věty z celku a obrací jejich smysl či vyhledavá chyby v textu namísto v kontextu.
Svou ignoraci trolla koordinujte s ostatními uživateli chatu – sdělte jim, ať reakce trolla jednoduše ignorují a nereagují na ně… asi tak :wink:

3 Likes

Fanousek , nefanousek … ja na to koukam z pohledu logiky veci … a ta mi zde proste chybi … V PK jsou tam kde jsou a jedine co potrebuji je, aby Checo zajel tuzku jako vzdy a zustanou kde jsou.

Kazdopadne uvidime, zda jim to kridlo prileti ( to je hezka analogie ,ze ? :slightly_smiling_face:) ci ne a jak se potrapi v cele Mcl, Ferr a Mer . … uz se tesim .

Ted uz muzou jezdit tuzku oba vozy, proc toho nevyuzit, z pohledu celkoveho pristupu Red Bullu to prave ze logiku dava, je to jejich styl.

Rok 2025 bude pro Red Bull tragickej, plus pro rok 2026 musi pripravit nove auto bez Neweyho a novej motor.

No vidis. Tak muzete nasledovat meho prikladu. :grin:

1 Like

Asi to nestihnou nastavit.

Z roku 25 ani tak strach nemam … tam si myslim, ze to bude stale okolo top 3, ale v roce 26 jim neverim … proste ne … Tam to vidim blede a ne jen motorem, ale porad si myslim ,ze to Max po 2025 vzda a odejde z F1 a pak uz jim nezbyde nic .

1 Like