Podľa Hamiltona netreba jeho vysielačky príliš nafukovať | Magazín F1 - F1online.sk

Mercedes a Lewis Hamilton zažívajú neľahký štart do novej sezóny. Sedemnásobného šampióna opustilo aj jeho povestné „české“ šťastíčko, keď mal hlavne v Austrálii a Miami veľa smoly. To však neplatí o jeho tímovom kolegovi, ktorý sa zatiaľ zakaždým umiestnil v najlepšej päťke. Aj táto dávka smoly sa podieľala na menšej vysielačkovej konfrontácii medzi Hamiltonom a jeho inžinierom. Britský šampión však upokojuje, vraj za tým nemáme hľadať nič senzačné.


Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/64390/podla-hamiltona-netreba-jeho-vysielacky-prilis-nafukovat

Lomcujú vami tie najintenzívnejšie emócie a srdcový tep je nesmierne vysoký

Nedá mi znova nerypnúť, ale nebolo to dávno, čo Hamilton kritizoval jazdcov keď zanadávajú vo vysielačke lebo to nie je vhodné :slight_smile:

1 Like

Zdá sa ti, že Hamilton kritizoval niečo, čo sám robí? Kritizoval nadávky - čiže neslušné slová. To on nerobí. Takže ako vždy rýpeš úplne mimo.

Len mi prosím nepovedz, že si nepochopil o čom hovorím. Jazdci nadávajú PRÁVE kvôli tomu, čo som citoval. Čiže keď jazdec zanadáva kvôli - Lomcujú vami tie najintenzívnejšie emócie a srdcový tep je nesmierne vysoký - tak to nie je ok, ale keď to Hamilton použije ako dôvod prečo sa on stále sťažuje, to je ok? No a hlavne mi ešte nehovor, že si nepamatáš, ako Hamilton fuckoval asi 3-4 preteky po tom ako to v minulej sezóne povedal. Selektívna pamäť je ale sviňa, chápem.

2 Likes

Neslušné nadávky sa zvyknú vypípať. Kritika sa normálne púšťa do vysielania. Takže v tom evidentne bude rozdiel. Pokiaľ ho nevidíš, tak ti s tým nepomôžem.

Uff, no kľudne buď slepý keď tak veľmi chceš :smiley: Dúfam že len trolluješ lebo vidieť v tomto pokrytectvo musí vidieť každý normálny človek.

2 Likes

Vidím, že pre teba sú nadávky a kritika na jednej úrovni. Každý má morálne hodnoty nastavené inak. Dobre vedieť.

Lomcujú vami tie najintenzívnejšie emócie a srdcový tep je nesmierne vysoký

Áno, v športe je úplne normálne nadávať. Ešte aj v tenise kopec hráčov nadáva a to sa považuje za šport džentlmenov. Tváriť sa že to je niečo nemorálne môže naozaj len človek čo nesleduje šport alebo ho ani nikdy nehral. Sú úplne normálne a často majú aj psychologické výhody.

A preto je to pokrytectvo od Hamiltona, lebo sám dobre vie, že nadávať v návale adrenalínu alebo hnevu je normálne a robil to aj on, doslova mesiac po tom ako to kritizoval. Ale asi sa mu jazdilo s príliš veľkým pokojom na čele keď Mercedes nemal konkurenciu.

Hamilton povie že jeho vysielačky netreba brať vážne lebo adrenalín, ale pre ostatných to neplatí keď nadávajú? Ale ano, v tomto máš pravdu. Nadávky nepovažujem za niečo nemorálne ak sa používajú v športe alebo kolektíve kamarátov. Vo verejnej diskusii na druhej stráne áno.

3 Likes

ty sam si sa dostal svojimi slovnymi hrackami do rohu a teraz utocis na Lacikeho >? Ako prepac ale ma pravdu. tresol si blbost a vykrucas sa z toho ako maly skolacik co mu ulohu zozral pes :smiley:

Škoda že tvoj koment nemá ani hlavu ani pätu no a hlavne žiadnu logiku takže netuším o čom teraz točíš.

Moj prvý koment je úplne jasne formulovaný a kto ho nepochopí, nuž, asi má problém s videním súvislostí a implikácií. Ja sa nevykrúcam z ničoho, ja som sa mu snažil vysvetliť môj koment ale zjavne ani explicitné vysvetlenie nepomohlo.

2 Likes

Cize si napisal blbost a teraz okolo seba kopes ze su ludia nechapavai ? :smiley:

Tu je to cierne na bielom :smiley:
Este nieco napis nech sa pobavim, ako som nechapavy :smiley:

Skús si aj prečítať celý koment a zamyslieť sa nad ním, nie len útržky vyberať z kontextu.

Hamilton ospravedlňuje svoje vysielačky kvôli adrenalínu a tvrdí že je to ok. Keď niekto kvôli adrenalínu nadáva, tak to pre neho ok nie je. Čisté pokrytectvo a keď to nechápeš, nemáme sa o čom baviť.

3 Likes

Vzdaj to! Vysvetliť niečo svedkom Lewisovým je ako boj s veternými mlynmi. Slepo by ho obhajovali aj keby niekoho zabil. :smile:

2 Likes

cize znova…
Lacike ti napisal, ze on nenadava a to je ten ROZDIEL !
a nedam ti tu istu radu ze si to mas precitat znova a poriadne, lebo by to bolo zbytocne. zamotal si sa vo vlastnych recickach a teraz tu pises o niecom inom.
a druhy @deejay81 sa do toho zapletie len preto, ze tam vidi moje meno a pise tiez hluposti mimo temu o svedkoch a vrazdach :smiley: skus si najprv precitat co sa hore pise, ked chces byt za mudreho

Ak ti nedochádza, že Lacike reagoval na MÔJ pôvodný komentár, ktorý poukazoval na jasné pokrytectvo v rámci výhovoriek Hamiltona, a nie že ja som “zle” argumentoval/zamotal sa, tak ako som už raz spomenul, nemáme sa o čom baviť. Nebol som to ja čo tu začal vyťahovať že aký je rozdiel medzi nadávaním a sťažovaním sa (Hamilton každopádne rovnako nadáva). Ja som celý čas vysvetloval, prečo je pokrytecké kritizovať jednu vec ked ju zároveň človek takisto robí, rovnako ako použiť výhovorku adrenalínu v jeho prípade, ale v prípade iných mu to zjavne ako dôvod nestačí.

3 Likes

S tebou sa kto baví? Na teba som reagoval? Už som ti raz napísal aby si si ma nevšímaj. Aj ja ťa mám tažko v … Tak maj aj ty mňa prosím. Ďakujem za pochopenie i keď neverím, že ti to tentokrát konečne docvakne.

este raz ! napisal si, ze Hamilton tiez nadava a Lacike sa ta opytal kde a kedy andaval ?
Pretoze stazovanie sa a nadavanie je rozdiel. V kazdom sporte sa najdu fanusikovia co nieco kricia na superovych hracov. Ale ak su tam nadavky vadi to aj mne.
Cize vykrikovanie a nadavanie neni to iste. A ty priamo klames, ze Hamilton obvinuje jazdcov, ktory neudrzia nadavky a sam nadava.
NENADAVA.
Ano vyplakava, vyblakuva do mkraku.
Ale ak si to porovnam s tohtorocnym Ver ci Charlesom v Monacu, je to uplne nic.
Takze mi tu uz nepis slohy a omielacky, lebo si tresol blbost a zamotal si sa do toho…

Pre istotu este raz.
NENADAVA.
Ano vyplakava, vyblakuva do mkraku.

Vidim ze ma mas :smiley:
preto stale kde sa zjavim hned hejtujes a melies blbosti mimo temu F1. reagujes iba na mna. :raising_hand_man:

Omg prečítaj si to znova lebo si mimo :smiley:

Čítanie s porozumením je pre teba asi vysoká škola, s tým ti ale už ja neviem pomôcť.

Btw. ak si nepamáš ako nadával asi po 3 pretekoch alo to vyhlásil, google snáď vieš používať.

Každopádne, môja pôvodná pointa bola iná, a to že sa vyhovára na to isté, čo sám kritizoval.

V prvom prispevku si pisal, ze kritizuje jazdcov za to ze nadavaju vo vysielacke.
Lacike ti napisal ze kritizuje konkretne nadavky, nie tie vysielacky.
A ty si otocil kartu a schoval si sa za to, ze on sa haji tym ked vyplakava ked NIM LOMCUJU EMOCIE.
A ZNOVA: ale nenadava !

si uplne mimo a na co sa ako jedine vyhovaras je ze si mam precitat znova :smiley:
ja tomu chapem, len ty si rychlo prehodil kabat aby si nebol za toho hlupeho a teraz tu vypisujes o pozornom citani…
SORRY ale na toto vazne nemam cas aby som ti dookola pisal to iste. Ved ty nevies obhajit vlastne slova.