Podľa Cunodu ho nemožno porovnávať s Verstappenom, kým nemajú rovnakú techniku | Magazín F1 - F1online.sk

Pohotovosť? 151515

1 Like

Je to možný, dostal přes ústa za ty svoje výjevy a musí na pohotovost :thinking:

Ufóni opäť dosiahli nové dno. Ťažký kŕč keď sú tak zúfalí, že musia vyťahovať trápnu “slovenskú” kartu.

Bohužiaľ komplexy niektorých češkov voči Slovákom sú nekonečné. :grin:

U Honziho by sa to dalo pochopiť. Asi kvôli množstvu šikovných Slovákov ho nezobrali na normálnu univerzitu v Brne, tak mu tatko musel platiť súkromnú pseudoškolu, ale špinaless? Tomu musel nejaký Slovák pokefovať manku, keď ju prestalo baviť, že ju jeho ožratý foter mláti po každej odrobenej osmičke a jeho sa to dotklo, lebo tatko ožran bol vzorom (myslím, že MP tu spomínal takýchto Čechov včera). :man_shrugging:

Tak zatiaľ čus hoši a príjemný pokec. :raised_hand_with_fingers_splayed:

chlapci su nejaki vulgarni dneska. asi ich chytil bonzak z hovieda a sposob akym sa dozadoval zvyhodnenej pozicie v stajni na ktoru bol zvykny z Renaultu. Hlavne ze patria k najvacsim kritikom pomerov v RB.

1 Like

Aha, tak tebe nejspíš vytočí vždy, když vidíš někde napsané slovensko a začneš prskat na vytahování slovenské karty, jinak nevím jak si to už vysvětlit. Realně jsem nic nenapsal, jen mě překvapilo, že jde někdo v sobotu k zubaři. No ty ses projevil klasicky jako totální křupan. Jako vždy.

1 Like

Uražet si tu začal ty a tvuj kamoš Jos tomu ted dal korunu. Čekal jsem od tebe teda víc…ale tak aspon už vím jak to u tebe realně je.

1 Like

len tak zo zaujimavosti - cim som ta urazil?

1 Like

Začneš urážet Alonsa bez kontextu. Pak i mě s nedostatkem vědomostí…

ah, tak vasa kritika pomerov v RB a prehliadanie pomerov za akych Alonso ziskal titul nie je nedostatkom vedomosti?

… a som si skoro na :100: % isty ze ty nie si alonso.

1 Like

To je pro tebe definice nedostatku vědomostí? Rly?
Ty máš taky problemy s logikou?

1 Like

prisiel si si kopnut hned prvym komentom uplne mimo misu.
potom si tu zacal spamovat ako som trigernuty a teraz places ze Alonso schytal nejaku urzaku. ty si bozi.

2 Likes

Ty už si byl u zubaře nebo si zase lhal, aby si vypadal zajímavě? Btw schválně psát Hoviedo od člověka, co bydlí na vesnici na divokém Východě je krásnou ukázkou tvýho komplexu

1 Like

Mimo misu? však RB překročil rozpočtový strop, to je pravda, ne nedostatek vědomostí. Že nezvladneš takto lehkou naražku po tom co si sám napsal, že v RB zjistili jak maximalizovat rozpočtový strop a začneš tu psát bonzák z hovieda a podobný, tak to je teprve to, co tu bylo mimo mísu, bro.

1 Like

to neobkecas.
prisiel si, sem rano, hned prvy koment si zrval uplne mimo misu, do vlakna, ktore neriesilo strop pod clanok, ktory neriesil strop. podla mna si dostal presne po co si prisiel tak si to vychutnavaj.

2 Likes

Helmutko, ty si ten co tu píše úplně od věci, radši běž k zubařovi, nebo zase dostaneš přes hubu a budeš u zubaře trávit delší čas :grinning:

1 Like

Cože? Ty si napsal první rozpočtový strop, já na to zareagoval. Nic mimo mísu jsem nenapsal. Jen si to nepobral a rupnul. Ty jsi fakt mimo - no logika nebude opravdu tvá silná stránka. Tak si vychutnej sobotního zubaře. :wave:

1 Like

napisal som, ze (aj) koli stropu je druhy pilot v RB na druhej kolaji.

cakam logicke vysvetlenie od top 3 % sachistu aky ma s tym tvoj koment suvislost.

1 Like

Ano tuhle naražku jsi nezvládl a začal psát mimo mísu a uražet.
To se přece uplně nabízelo, netvrď mi že ne…xdd

1 Like

takze suvislost si nedokazal popisal. chapem ziadna tam nie je.

Inak, co je na tom urazajuce, ze sa bonzak z ovieda vyhrazal sefovi, ze ked Lewisa nespomali ci nevyradi tak no napraska FIA? Stalo sa to alebo nie?

1 Like

Jasně, až zase něco napíšeš o stropu a já na to zareaguju stropem, tak tam nebude souvislost. xdd “Logika” ala helmutko. Fakt si vem asi nějaký prášky.

Inak, bonzak jsi nejspíš ty, Alonso nikoho nebonzoval.