Podľa Cunodu ho nemožno porovnávať s Verstappenom, kým nemajú rovnakú techniku | Magazín F1 - F1online.sk

precitaj si na co si zareagoval pred tym ako tahas taketo karty

s tebou som sa ani o nicom nerozpraval.

1 Like

Je, ty ani nevíš, jak funguje otevřená diskuze. Dneska ti jde karta :grinning:

2 Likes

problem je, ze nie si vtipny a strasne by si chcel.

5 Likes

Ne, o to se tu trapně snažíš ty. Já se jen směju nad tvojí blbostí, ten vývoj u RBR se na tobě solidně podepsal

2 Likes

ja sa nemusim snazit mne to ide samo :stuck_out_tongue_closed_eyes:

1 Like

jo takže si to prostě nerozdýchal. Cunoda přiznal jak to tam chodí. Já vím, že sis myslel, že Verstappen tahá poslední auto na gridu. No není to tak helmutko. A z tý maximalizace rozpočtovýho stropu si dostal trigger. V pohodě, ale nemusíš začít uražet nesmyslně.

2 Likes

ok, ked myslis. asi ti klesol rejting ked si taky kysly.

1 Like

No ta blbost ti jde sama, o to se fakt snažit nemusíš. Dej si lexaurin a bude ti líp 🫡

2 Likes

Neklesl, stále rostu, na samouka velmi dobrý. Už jsem před 96,6% celého webu. :relieved: Grindím dál. :rocket: :green_heart: :grinning:

2 Likes

ok, tak to je fasa, narozdiel od hogrisa mas ospravedlnenku za nedostatok vedomosti o F1.

Jakej nedostatek vědomostí? Ti přeplo úplně? :smiley:

2 Likes

Jakej nedostatek informací? :thinking:

2 Likes

​​
:thinking:
​​

tak jakej nedostatek vědomostí, sorry no. Se vymáčkni hlavně.

1 Like

fuckme… precitaj si vlakno.
idem radsej k zubarovi ako sa tu s vami natahovat.

wau xdd, helmutko klesnul na uplné dno. Tak čau.

2 Likes

yep. tato diskusia je toho dokazom.

2 Likes

Dalsia c!ganska ferovka v podani zelenych ufonov za tebou. :alien:

1 Like

O ci-gán-ské férovce bych moc nepsal, když si vždy čekal na tu vaší partičku, aby si začal kopat. Jinak bůh ví, kam chodí Helmutko v sobotu k zubařovi, třeba mu to vytáhne někdo kleštěma

2 Likes

Tak víš co, na Slovensku jsou asi jiné zvyky. :sweat_smile: Ale taky mě to překvapilo, ngl.

2 Likes