Podľa Cunodu ho nemožno porovnávať s Verstappenom, kým nemajú rovnakú techniku | Magazín F1 - F1online.sk

sam vidis, ze ziaden zazracny helmutov gombik neexistuje. Stary sunt mu dali. Verstappen je v kazdom pripade top a co usetria na dvojke tak mozu investovat do vyvoja. V RB pochopili ako Maximalizovat rozpoctovy strop. Ale fakt, ze mohli byt o tom trocha otvorenejsi, alebo mozno fakt uverili, ze druhy pilot aj na starsom materiali by nemal byt tak daleko.

1 Like

A dotáhli to k takové dokonalosti, že se RB z jasného prvního místa propadl až na čtvrté místo se ztrátou 324 na McLaren.

Myslíš to jak ho překročili? :thinking: Tomu řikám “maximalizace” no. :sweat_smile: Ještě že na ně opět byli tak hodní…:upside_down_face:

2 Likes

že získali 4 jazdecké tituly a v 2023 prepísali snáď všetky sezónne rekordy. :slight_smile:

A letos? Vždyť máme za sebou teprve půlku sezóny a RB má ztrátu na prvního jak už jsem psal 324 bodů a Emil na třetím místě ztrátu 81 bodů.
Tahle ztráta se o tomto víkendu nejspíše ještě navýší.

Jestli se bude Emil dále propadat, tak ho předstihne i Russell.

Prostě dokonalý progres a optimalizace veškeré úsilí přesměrovat na Emila.

V překladu do češtiny to znamená cesta do pekel.

Letos je zatiaľ 3. v šampionáte za dominantnými McLarenmi. To je zlé? Čo majú vyhrávať každý rok donekonečna?

Než v RB začal úřadovat Jos, tak RB i Emil byli na dominantních místech a teď jsou jako černá díra.

oni ho prekrocili znova? Este ze nezamestnavaju bonzaka z hovieda.

Už ti ruply nervy? :grinning:

1 Like

len sa pytam, pretoze od 2022 je o strope relativne ticho.

Nevím no, mně docela stačí že ho překročili jednou a docela jim to prošlo. Přišlo mi to jako vtipný na to poukázat, když se chlubíš s tím, že dokazali maximalizovat rozpočtový strop.

1 Like

no ja sa tym urcite nechvalim pretoze to nie je moja zasluha len som na to poukazal kedze ziskali posledne 4 jazdecke tituly.
Radsej sa pozri na svojho homeboya v sirsom kontexte. v 2007 vykrikoval sefovi, ze ked kolegu nespomali tak ho napraska FIA. Aspon vidno ako to chodilo v Renaulte u Flavia. Vy nemate v RB co kritizovat.

3 Likes

Jak řikám ruply ti nervy helmutko Helmute. :100:

1 Like

ja hovorim, ze so stupil na otlak :clown_face: a obnazil vase pokrytectvo.

4 Likes

To bude dobrý, dej si prášek na zklidnění a rozdýchej to, určitě to seženeš i v Horních Uhrách

1 Like

Helmutko je mentálně na ručník (ten stejne, co ho Max vyhodil na trať)

1 Like

Myslím, že tady ten článek a diskuze byla uplně o ničem jiném a ty zase začneš vytahovat svoje uražky na Alonsa. Tak ti gratuluji, myslel jsem že jsi klidnější člen zdejší komunity. No spletl jsem se. Rupnul si. :100:

2 Likes

ach jaj. skoda, ze nemas naviac ako taketo traposiny. mohla to byt lepsia zabava.

1 Like

Jaké trapošiny? Ty neznáš ani dějiny země, kde žiješ? No ani mě to nepřekvapuje

2 Likes

Mu rychle bouchnul dekl dneska, asi ještě nerozdýchal FP2 :smile:

1 Like