sam vidis, ze ziaden zazracny helmutov gombik neexistuje. Stary sunt mu dali. Verstappen je v kazdom pripade top a co usetria na dvojke tak mozu investovat do vyvoja. V RB pochopili ako Maximalizovat rozpoctovy strop. Ale fakt, ze mohli byt o tom trocha otvorenejsi, alebo mozno fakt uverili, ze druhy pilot aj na starsom materiali by nemal byt tak daleko.
A dotáhli to k takové dokonalosti, že se RB z jasného prvního místa propadl až na čtvrté místo se ztrátou 324 na McLaren.
Myslíš to jak ho překročili? Tomu řikám “maximalizace” no.
Ještě že na ně opět byli tak hodní…
že získali 4 jazdecké tituly a v 2023 prepísali snáď všetky sezónne rekordy.
A letos? Vždyť máme za sebou teprve půlku sezóny a RB má ztrátu na prvního jak už jsem psal 324 bodů a Emil na třetím místě ztrátu 81 bodů.
Tahle ztráta se o tomto víkendu nejspíše ještě navýší.
Jestli se bude Emil dále propadat, tak ho předstihne i Russell.
Prostě dokonalý progres a optimalizace veškeré úsilí přesměrovat na Emila.
V překladu do češtiny to znamená cesta do pekel.
Letos je zatiaľ 3. v šampionáte za dominantnými McLarenmi. To je zlé? Čo majú vyhrávať každý rok donekonečna?
Než v RB začal úřadovat Jos, tak RB i Emil byli na dominantních místech a teď jsou jako černá díra.
oni ho prekrocili znova? Este ze nezamestnavaju bonzaka z hovieda.
Už ti ruply nervy?
len sa pytam, pretoze od 2022 je o strope relativne ticho.
Nevím no, mně docela stačí že ho překročili jednou a docela jim to prošlo. Přišlo mi to jako vtipný na to poukázat, když se chlubíš s tím, že dokazali maximalizovat rozpočtový strop.
no ja sa tym urcite nechvalim pretoze to nie je moja zasluha len som na to poukazal kedze ziskali posledne 4 jazdecke tituly.
Radsej sa pozri na svojho homeboya v sirsom kontexte. v 2007 vykrikoval sefovi, ze ked kolegu nespomali tak ho napraska FIA. Aspon vidno ako to chodilo v Renaulte u Flavia. Vy nemate v RB co kritizovat.
Jak řikám ruply ti nervy helmutko Helmute.
ja hovorim, ze so stupil na otlak a obnazil vase pokrytectvo.
To bude dobrý, dej si prášek na zklidnění a rozdýchej to, určitě to seženeš i v Horních Uhrách
Helmutko je mentálně na ručník (ten stejne, co ho Max vyhodil na trať)
Myslím, že tady ten článek a diskuze byla uplně o ničem jiném a ty zase začneš vytahovat svoje uražky na Alonsa. Tak ti gratuluji, myslel jsem že jsi klidnější člen zdejší komunity. No spletl jsem se. Rupnul si.
ach jaj. skoda, ze nemas naviac ako taketo traposiny. mohla to byt lepsia zabava.
Jaké trapošiny? Ty neznáš ani dějiny země, kde žiješ? No ani mě to nepřekvapuje
Mu rychle bouchnul dekl dneska, asi ještě nerozdýchal FP2