LIVE: Veľká cena Maďarska 2025 | Magazín F1 - F1online.sk

Mal si si ucet spravit v roku 2022 a potom ma oslovit, takto len marnis cas, nechapes kontext ale to vas tu je vela takychto

1 Like

kontext? Vieš ho skrátiť a vysvetliť? To by ma fakt zaujímal.

Presne tak Michale, dnešná úroveň fóra skončila dvoma príspevkami:

Do príchodu týchto dvoch incestov sme aj my dvaja vedeli slušne komunikovať o F1 a dokonca o Verstappenovi a Alonsovi.

Už máš vek na to, aby si sa nezhadzoval tým, že sa sám radíš k týmto dvom mentálnym puberťákom.

Ešte 2 účty vám chýbajú do tej bájnej 5ky. :clown_face:

Nezaujimal, nesnaz sa, keby ta zaujimal tak si spravis domacu ulohu

Nevies co pises, to je ten kontext

To co tu hogr po 2021 spolu s kumpanmi rozbehol a trva to az doteraz, to je teprv selektivna slepota priatelu

Ale okej zi si s tym, ze som tu najhorsi prispievatel spolu s josom a helmutkom aj rhapom

Sranda ze zrovna tieto mena sa z hogrovCh fantasmagorii nepokakali ale kontrovali a dneska sme tu, normalni pouzivatelia su utlacani, a ti co tu trolluju a vyvolavaju hadky (king fora sak ma najviac prispevkov) tak tim sa este tlieska

Chore cele

Ak by mi konecne @Milan.Kubala odpisal a zrusil mi ucet tak mas o problem menej, Zralocik

1 Like

Máš pravdu, tohle mě uplně zahřalo na srdíčku, když jsem si to přečetl. :smiling_face:

Ubožáku!

3 Likes

Odejít můžeš sám od sebe,tohle je trapná výmluva

3 Likes

Tady může zveřejnit přístupové údaje, to rychle takový účet vezme za své :smile:

1 Like

fakt, od teba naozaj neočakávané reakcia (sarkazmus - info pre pablba). Ano najhorší a bla bla bla

Ale nemal by si takto útočiť na josa - on to síce nepochopí, ale my ostatní áno (nikto nemá viac príspevkov denne - opäť selektívna slepota)

A teda práve si odsúhlasil a so všetkým súhlasíš, čo ten chudáčik jos vyššie v tomto vlákne napísal. Jáj, veď ty si nič nepísal, lebo… = selektívna slepota.

A ten pablb dokonca ešte aj potvrdí, že mal viac účtov len preto, aby vyvrátil nepodstatný detail. Fakt si na tej správnej “strane” - keďže si sa odkryl z údajne neutrality.
A to keď si niekto troluje, tak je to akože zle? (niekto pod článok norisa o tom, ako išiel na 99% niečo písal, keď nemusí na 100%). Jáj, to si bol ty, takže to už nie je trolovanie a netýka sa to RB a Ferrari. Rozumiem = domáca úloha vypracovaná = selektívna slepota :clown_face:

A verím, že v krátkom čase sa diskusia zmení, ježinko. Netreba k tomu veľa.

//to si fakt tak neschopný, že potrebuješ, aby ti niekto zrušil účet? opäť mi zapadla ďalšia “skladačka” o tebe… (už si mi o tom zrušení od admina písal cca 2 mesiace dozadu)

1 Like

Zasieras verejny priestor, ale holt zivotny udel mame kazdy nejaky

Prijemne fungovanie na tomto fore, myslim, ze mas velmi vela povedat k F1, predsa pretoto si si robil ucet, nie?

ešte ty na tom verejnom priestore sadíš kvetinky, takže sme v rovnováhe :smiling_face_with_three_hearts:

detto

1 Like

Pochop, že Ježek se tu snaží vystupovat jako nějaká oběť. Což, musím přiznat, docela vtipné je. xdd

2 Likes

Ňuňu, ale si zlatý, len si zabudol sem dať ešte tie vaše trápne urážky na Slovákov, ktoré stoja za týmto komentárom a dokazujú váš komplex menejcennosti. :slight_smile:

Tak mi tu uražku Slovaků pošli co jsem napsal.

1 Like

Ty si na to majster. Už si sa tu párkrát vyhrážal odchodom, raz si to dokonca zobral tak vážne, že ti to vydržalo asi 4 dni. Keď to nedokáže taký alfasamec a klaun fóra ako ty, tak nikto. Go Honzi.

1 Like

hej, všimol som si aj ja. A keď mu predostrieš komplet jeho selektívny pohľad, tak reaguje ako malé decko, keď ho prichytíš pri klamstve

2 Likes

Nebudem sa obťažovať, každý tu už veľakrát videl tvoj a Honziho slovenský komplex a aj keby ti sem postnem x vašich “vtipných” komentárov o Slovensku, tak to nikam nepovedie, lebo ty nemáš sebareflexiu ani charakter, len by si to pekne pekrútil alebo sekol tému a vyliezol úplne inde ako vzorný študent Honziho zbytočnej vysokej školy. :grin:

2 Likes

Nope, já jsem jen bezpáteřní ovečka, zase tak hrozný nejsem,. No mohl jsi to zkusit, ale dopadlo to jako vždy.

2 Likes

Tvuj komentář ze včera kde si ho popisoval se s tím mým shoduje na 100%, přesně tak na mě pusobí taky.

3 Likes

To je live video z Brna alebo výhľad z tvojho okna, keď to sem furt dávaš niekoľkokrát za týždeň? :joy: