Mal si si ucet spravit v roku 2022 a potom ma oslovit, takto len marnis cas, nechapes kontext ale to vas tu je vela takychto
kontext? Vieš ho skrátiť a vysvetliť? To by ma fakt zaujímal.
Presne tak Michale, dnešná úroveň fóra skončila dvoma príspevkami:

Tobě se to ego hodně poškodilo v diskuzi, kde si neměl argumenty co? Žvatlat tu jako žák prvního stupně základní školy v diskuzi, jen protože se ti nelíbí co napíše někdo jiný, to už je hodně špatný.
Do príchodu týchto dvoch incestov sme aj my dvaja vedeli slušne komunikovať o F1 a dokonca o Verstappenovi a Alonsovi.
Už máš vek na to, aby si sa nezhadzoval tým, že sa sám radíš k týmto dvom mentálnym puberťákom.

Si tu založil i tenhle účet skrz jeho komplexy, po 30 minutách tady na to dostal ban
Ešte 2 účty vám chýbajú do tej bájnej 5ky.
Nezaujimal, nesnaz sa, keby ta zaujimal tak si spravis domacu ulohu
Nevies co pises, to je ten kontext
To co tu hogr po 2021 spolu s kumpanmi rozbehol a trva to az doteraz, to je teprv selektivna slepota priatelu
Ale okej zi si s tym, ze som tu najhorsi prispievatel spolu s josom a helmutkom aj rhapom
Sranda ze zrovna tieto mena sa z hogrovCh fantasmagorii nepokakali ale kontrovali a dneska sme tu, normalni pouzivatelia su utlacani, a ti co tu trolluju a vyvolavaju hadky (king fora sak ma najviac prispevkov) tak tim sa este tlieska
Chore cele
Ak by mi konecne @Milan.Kubala odpisal a zrusil mi ucet tak mas o problem menej, Zralocik
U Honziho by sa to dalo pochopiť. Asi kvôli množstvu šikovných Slovákov ho nezobrali na normálnu univerzitu v Brne, tak mu tatko musel platiť súkromnú pseudoškolu, ale špinaless? Tomu musel nejaký Slovák pokefovať manku, keď ju prestalo baviť, že ju jeho ožratý foter mláti po každej odrobenej osmičke a jeho sa to dotklo, lebo tatko ožran bol vzorom (myslím, že MP tu spomínal takýchto Čechov včera).
Máš pravdu, tohle mě uplně zahřalo na srdíčku, když jsem si to přečetl.
Ubožáku!

Ak by mi konecne @Milan.Kubala odpisal a zrusil mi ucet
Odejít můžeš sám od sebe,tohle je trapná výmluva
Tady může zveřejnit přístupové údaje, to rychle takový účet vezme za své
fakt, od teba naozaj neočakávané reakcia (sarkazmus - info pre pablba). Ano najhorší a bla bla bla
Ale nemal by si takto útočiť na josa - on to síce nepochopí, ale my ostatní áno (nikto nemá viac príspevkov denne - opäť selektívna slepota)
A teda práve si odsúhlasil a so všetkým súhlasíš, čo ten chudáčik jos vyššie v tomto vlákne napísal. Jáj, veď ty si nič nepísal, lebo… = selektívna slepota.
A ten pablb dokonca ešte aj potvrdí, že mal viac účtov len preto, aby vyvrátil nepodstatný detail. Fakt si na tej správnej “strane” - keďže si sa odkryl z údajne neutrality.
A to keď si niekto troluje, tak je to akože zle? (niekto pod článok norisa o tom, ako išiel na 99% niečo písal, keď nemusí na 100%). Jáj, to si bol ty, takže to už nie je trolovanie a netýka sa to RB a Ferrari. Rozumiem = domáca úloha vypracovaná = selektívna slepota
A verím, že v krátkom čase sa diskusia zmení, ježinko. Netreba k tomu veľa.
//to si fakt tak neschopný, že potrebuješ, aby ti niekto zrušil účet? opäť mi zapadla ďalšia “skladačka” o tebe… (už si mi o tom zrušení od admina písal cca 2 mesiace dozadu)
Zasieras verejny priestor, ale holt zivotny udel mame kazdy nejaky
Prijemne fungovanie na tomto fore, myslim, ze mas velmi vela povedat k F1, predsa pretoto si si robil ucet, nie?
ešte ty na tom verejnom priestore sadíš kvetinky, takže sme v rovnováhe
detto
Pochop, že Ježek se tu snaží vystupovat jako nějaká oběť. Což, musím přiznat, docela vtipné je. xdd
Ňuňu, ale si zlatý, len si zabudol sem dať ešte tie vaše trápne urážky na Slovákov, ktoré stoja za týmto komentárom a dokazujú váš komplex menejcennosti.
Tak mi tu uražku Slovaků pošli co jsem napsal.

Odejít můžeš sám od sebe,tohle je trapná výmluva
Ty si na to majster. Už si sa tu párkrát vyhrážal odchodom, raz si to dokonca zobral tak vážne, že ti to vydržalo asi 4 dni. Keď to nedokáže taký alfasamec a klaun fóra ako ty, tak nikto. Go Honzi.
hej, všimol som si aj ja. A keď mu predostrieš komplet jeho selektívny pohľad, tak reaguje ako malé decko, keď ho prichytíš pri klamstve
Nebudem sa obťažovať, každý tu už veľakrát videl tvoj a Honziho slovenský komplex a aj keby ti sem postnem x vašich “vtipných” komentárov o Slovensku, tak to nikam nepovedie, lebo ty nemáš sebareflexiu ani charakter, len by si to pekne pekrútil alebo sekol tému a vyliezol úplne inde ako vzorný študent Honziho zbytočnej vysokej školy.
Nope, já jsem jen bezpáteřní ovečka, zase tak hrozný nejsem,. No mohl jsi to zkusit, ale dopadlo to jako vždy.
Tvuj komentář ze včera kde si ho popisoval se s tím mým shoduje na 100%, přesně tak na mě pusobí taky.
To je live video z Brna alebo výhľad z tvojho okna, keď to sem furt dávaš niekoľkokrát za týždeň?