Nesnáším zaryté konzervativce ale nekritické pokrokáře taky zrovna nemusím
aka je pre teba definicia zaryteho konzervativca a nekritickeho prorokara? pytam sa pre kamarata
A jak se nazývá to mezi tím?
Zbytečný balast?
To je na delší debatu. Nicméně ve zkratce nemám rád konzervativce, kteří se nesmířili s tím, že společnost prostě vyvíjí a hodnoty se posouvají. Místo toho chtějí společnost zmrazit anebo ještě hůře se chtějí vracet zpět.
A naopak, nemám rád pokrokáře, kteří při prosazování sebe lepší myšlenky sklouzávají k hovadinám typu výše zmíněné kvoty.
Hm to sa ti asi tazko vstrebava dnesny svet, lebo ak by som mal urcit nejake protipoly, budu to tieto dva
Těžko říct, co si myslíš ty?
No takhle, tyhle dvě skupiny jsou většinou nejvíce slyšet, nicméně podle mě většina společnosti není ani na jednom extrému a ani reálná politika není postavená na těhle extrémech.
Takže já jsem relativně v pohodě, křiklouny je potřeba ignorovat
takže nesnášíš všechny kromě mě?
Tebe mám nejraději
Nevím, asi normální lidi co nedělají problémy.
To je hodně zvláštní sociální popis
Tiež si myslím že sezóna bola celkom vyrovnaná, jedine Max a Alpin boli v území nikoho. Ešte pár rokov dozadu posledný tým nemával ani bod a tento rok sa tam pekne menili pozície. Na Jukiho najríchlejšie kolo a bod navyše sa pekne spomína aj keď vtedy boli tuším posledný alebo predposledný. To isté Mclaren, Mercedes, Ferrari a aj Aston pekne si tam striedali pódia.
Súhlasím s tebou len mi príde že to ako vidíš svet je aj otázkou veku. Dnešný dvadsiatnici nevnímajú svet ako nejak pokrokový ale pre nich je to normálne lebo nič iné nepoznali. Mne v dnešnej dobe najviac vadí tá prehnaná korektnosť . Dnes môžeš nosiť bradu a ženské šaty a ľudia s tým majú byť ok ale nemôžeš povedať niekomu že je podľa teba hlúpy.
Dobrá tak já to upřesním.
Je to stádo bez ambic a názoru, odsouzené k tomu být využíváno jako nástroj.
Buďme rádi že jsou…
Snad je to takhle lepší, chtěl jsem se přetvařovat, když jsou ty Vánoce🎄.
No, ale to stádo je zrovna pod taktovkou těch konzervativců
To je problém systému, že jim dal právo se k něčemu vyjadřovat.
Měli by jen pracovat a mlčet.
Samá moudra mě dneska napadají, možná bych měl svolat poradu…
na tom neni nic zle, akurat, ze s tymto pravom prichadza aj povinnost si niest nasledky za svoje vyjadrovanie, a to uz jaksi nevoni
Něco se tady s tou komunitou děje a nelíbí se mi to…
Ať napíšu cokoliv, tak všichni souhlasí, nebo nereagují, to nebývalo pravidlem.
Kde jsou ty časy, co jste mi psali že jsem asociál, vykořisťovatel, pomatenec, rozvraceč systému a multinick…
hladas chybu inde
zmenil si sa ty, skonzervatel si a zliberalizoval
To je teda průšvih .
Potřebuju další restart.