Má tam už určitě na Hondu vazby. Ale já souhlasím, Mercedes se zdá být logickou preferencí.
No jasně, že se mění, proto bylo divný, že podepsal smlouvu na takovou dobu. Tak Adrian spolupracuje s Hondou teď, takže ty výsledky čistě na strašně motoru mu dávají očividně pozitivní výhled i na změnu pravidel. Pro Mercedes bude hrát roli motor, který podle mě bude top, ale otázka je co zbytek monopostu, co může hrát zásadní roli, jestli monoposty opravdu budou mít problémy, jak se píše
Těším se na naší sázku
Já taky Dejve doufám, že z té naši nevycouveš
Raději se zeptám, cože považuješ za “naší sázku” ?
Par mesiacov bolo „hotovo“, ze Newey ma ist do Ferrari, cize by som radsej asi pockal na oficialne potvrdenie.
Ak ide o moj nazor, tak by som na Neweyho mieste ambiciozny projekt Aston Martinu nebral az tak vazne vzhladom na to, ze nemaju ani len ochotu zbavit sa mizerneho Strolla.
Mě se líbí ten tvůj pojem pomocná škola #nezapomínáme
Jo na to se nezapomíná, málo na co jsem tak pyšný jako na tohle
Co je víc ambiciozního, než udělat ze Strolla mistra světa?
Tomu nemozem rozporovat🙃.
Superkonzultant v Astonu, pokud se to potvrdi tak je jasny, ze jako designer dostal od FIA ban, stejne jako super auto Red Bull.
Ale strach mam o mistni modrou sekci, horsi pro ne uz to byt nemuze, Aston
Tak hlavne Verstappen si na svoj uspech pockal v RB a bol tam celu tu dobu, pocas ktorej sa ten majstrovsky uspech budoval a prezil s nimi aj trapenie s Renaultom. O to iste sa snazi Leclerc s Ferrari a Norris s McLarenom.
Alonso to vsak nikdy nedokazal. Akonahle prisla horsia forma, tak prisli aj konflikty a hladanie cesty von z timu do lepsieho timu, ktoremu sa aktualne dari (rovnako tak koncom minuleho roka, ked sa opat nukal RB alebo tohtorocne pripominanie sa Wolffovi, ze je jediny dostupny majster sveta). Usiel z McLarenu, potom usiel z Ferrari, znova v McLarene to zabalil a radsej odisiel z F1, nasledne po dvoch rokoch usiel z Alpine a na prelome rokov sa snazil ujst aj z Astonu.
Mas na stole dve ponuky:
- Mercedes - Wolff ako schopny sef, zaroven tim, ktory vie vyhravat a vyvijat auto a predpoved dobreho motoru
- Aston - Newey, ktoreho pozna a Honda, ktoru pozna a obe su plusom pre tim. Stroll, ktory je ochotny pretocit obrovske prachy a pritiahnut hocikoho, len aby uspel.
A teraz si vyber. Navyse obaja ochotni splnit Maxovi kazde prianie. Za mna to taka jednoznacna volba nie je v ani jednom pripade a za zvazenie stoja obe.
a mozno aj o to ide, je to ferrari a slavu zozne ferrari
navyse ktovie ako je na tom neweyho patriotizmus a predsa len pre brita moze byt vytiahnutie na vyslnie britskeho timu viac ako talianskeho
ale aj je to pravda, ze ferrari to znovu s neweym nevyslo a to pre taku “malickost” ako to, ze ma mat newey posledne slovo pri technickych otazkach a pri najimani inzinierov tak je to dost smiesne z pohladu ferrari ktore zas ide svoju klasiku hore, ale nie na vrchol a zas naspat dole
pritom co je divne na tom, ze by mal mat newey posledne slovo v tychto otazkach, ved je momentalne tym najkompetentnejsim z celeho f1 cirkusu na to ako vyvijat auto a urcite bude lepsie vediet posudit akych ludi bude potrebovat doplnit
ja byt strollom tak maxa tam nechcem
ak newey postavi vitazne auto tak alfonz mu ten titul donesie a moze to byt z marketingoveho hladiska viac ako vitazstvo s maxom
ale ak sa neweymu nepodari postavit hned vitazne auto tak vieme, ze maxo zacne robit kraviny a potom bude mat v time riadne predrazeneho nervaka
ved to by bola z marketingoveho hladiska uplna pecka ak by starcek alfonzo vytrel podlahu so vsetkymi tymi mladymi puskami a vyhral titul
Počkej, počkej. Však zrovna ty jsi mi psal, jak je skvělý, že ho tam mají.
Pokud pujde Newey do Astonu, tak ne jako designer, ale jako superkonzultant.
Verstappen ma aktualne najvacsi marketingovy vytlak a hodnotu. Uz len podpisanie Verstappena by zdvihlo hodnotu timu. Navyse Alonso sa aktualne trapi aj so Strollom a chybuje, ked uz auto nie je idealne. Newey stavia auta pretacave, Alonso skor oblubuje nedotacave. A od 2026 moze byt silny aj Mercedes a mozno aj Ferrari, Aston potrebuje byt co najsilnejsi a to je prave Max v pretacavych autach.
su na to nejake data? lebo ja by som povedal, ze su na spici traja - Lewis, Maxo, a Leclerc