Podľa Autosprintu je hotovo: Newey pôjde do Aston Martinu. Ferrari neodmietol pre peniaze | Magazín F1 - F1online.sk

Ježek takové články záměrně ignoruje a pak tě označí za hatera

Uvidime ci sa to potvrdi, ale za mna, ak je to pravda, je to tak trochu sklamanie.

Adrian je genius (na to co dokazal posobi skromne a vzdy mi prisiel ako “spravnak”), ktory nemusi uz nikomu nic dokazovat a teda nech si vyberie ako sa jemu pozdava, no nieco vo mne chcelo na zaver jeho bohatej kariery daco vacsie. S Ferrari by to tak bolo (aj ked chapem, preco to asi neklaplo), nejaku silu by mal aj navrat do McLarenu ci Williamsu, dokonca aj Mercedes ak tam od 26 pojde aj Max, ale sorry, spojenie s Aston Martin je pre mna meh… bez extra emocie, bez nadychu “tradicnosti” F1 znacky ci epicnosti spojenej so vzrusujucimi ocakavaniami…

Kazdopadne bude zaujimave sledovat jeho dalsie posobenie, ja mu prajem aby bol so svojou volbou spokojny, kedze inam uz asi nepojde.

4 Likes

Rad by som si pozrel Verstappen - Alonso alebo Verstappen - Hamilton. Kludne aj vo Ferrari alebo v Astone. Len sa bojim, aby to pre nedotacavych chlapcov nedopadlo tak ako pre Albona, Gaslyho a Pereza (s trosku mensim odstupom) a alzabois by museli vymyslat nove gombiky a nove vyhovorky. :slight_smile:

1 Like

ja sa pytam ake poziadavky ma max, a nie co mu jos zarizuje :smiley:

Však ji tu máš napsanou

Mozno tam prave ide s prislubom toho, ze Lawrence privedie aj Maxa. No a Max moze vyberat medzi zotrvanim v RB (vzhladom na skepticizmus ohladom RBPT nie moc pravdepodobne), Mercedesom (motory Mercedes, Wolff spravi co mu na ociach vidi a navyse ukazuju aj tento rok, ze vitazit vedia), Aston Martin (financne asi ponuknu rovnaky vesmir ako Mercedes, vyhodou su jemu zname motory Honda a Newey ak sa potvrdi).

Tiez som si skor myslel, ze to skusi s Ferrari a Hamiltonom, ked o tom vzdy snival a raz uz tam bol zbaleny a pomaly cestoval na letisko a zastavit ho dokazal jedine Horner s prislubom vyvoja vlastneho auta. Ferrari je skratka Ferrari a na zaver kariery by to bola pekna bodka. No asi si Ferrari opat ako pri Vettelovi povedalo, ze oni su predsa Taliani a oni to vedia najlepsie, a tak Adrian este pred podpisom zistil, ze so spagetakmi to nema zmysel.

1 Like

a podla mna mu to jedno je, Situs.

Podla mojho skromneho nazoru ma Verstappen nastavenu hlavu uplne na selfimprovement a na self-focus a je mu fakt jedno kto je jeho kolega, ked o sebe ani na sekundu nepochybuje a trufol by si podla mna aj na Sennu v prime, MSchumachera v prime, atd, dosad si koho chces.

1 Like

Ved tu mas uplne presnu a konkretnu odpoved:

Comu nerozumies? :joy:

1 Like

a jo, mas pravdu, rozumiem uplne vsetkemu :smiley:

1 Like

Oni to nepochopia. Oni to vidia vsetko Alonsovou optikou, ktory usiel od Hamiltona, aby zabranil este vacsej egosprche a hanbe. A ked Alonsovi to nie je jedno, tak to nemoze byt jedno nikomu predsa.

1 Like

Jsi naivní, Jos v tomhle svého syna vede. Jak jsem psal, nedivím se, ví jak F1 funguje.

Tak, jako Jos se tady snaží vést Ježka :smiley:

1 Like

To je ale jiný případ, Max s Josem je rodina.

1 Like

mozne to je, ale tak tema Alonsove skvele karierne rozhodnutia uz je fest prevarena :smiley: proste kdo chce vic, nema nic

u Verstappena to myslim nehrozi, a u inych pilotov ako napr Leclerc, Norris atd takisto nie, kedze si zvolili starymi konzervami tolko hejtovanu cestu trpezlivosti a lojalite teamu

Vidim to podobne, ak by do AM siel aj Max, malo by to uz iny naboj…
Len sa mi aktualne nechce verit, preco by mal Stroll lepsie karty ako presvedcit Maxa, nez Wolff/Mercedes a ja byt Max a chcem menit, idem od 26+ Mercedes, nie AM, aj ked s Adrianom…

4 Likes

Jako jo, ale Honda + Adrian + many Aramca pro něj může být též validní možnost, určitě.

@Matti Max říkal, že dodrží contract do 28 ne?

1 Like

Říkal, no :smile:

Já bych to bral, Charles, Ham - Ferrari, Max - RB, Alo - AM, Antonelli, Russell - Mercedes v boji

1 Like

Urcite ano, ale preco verit Honde viac nez Mercedesu neviem, Adrian je super (Mercedes ma tiez sp1ckovych ludi), ale nemusi sa trafit a ma svoj vek a tak trochu sa vzdy vnima aj aktualna forma…

Neviem ako presne to povedal, ci takto, alebo ze bude v RB aj buduci rok, co neznamena do 28…
Ale veci sa menia, nech je to akokolvek, a iba blbec nemeni nazor, to sme uz tiez videli v F1 milion krat…