Podľa Autosportu nemá Newey záujem o Aston Martin, podľa Gazzetty sa stretol s Vasseurom | Magazín F1 - F1online.sk

Adrian Newey sa lúči s Red Bullom. Geniálny anglický konštruktér vytvoril s týmto tímom dynastiu a teraz odchádza za vskutku kontroverzných okolností. Je zrejmé, že Adrian bol pri podpise svojej zmluvy dostatočne prezieravý a odmietol akékoľvek siahodlhé platené voľno. Zdá sa, že v marci 2025 (tento dátum uvádzajú niektoré popredné zdroje) môže nastúpiť do nového zamestnania.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/152167/podla-autosportu-nema-newey-zaujem-o-aston-martin-podla-gazzetty-sa-stretol-s-vasseurom

autosport vs gazetta to je jak jezek vs alzaci :+1:

2 Likes

Gazzetta, takže to dál nečteme. :slight_smile:

2 Likes

Už Gazzetta vyloučila Aston? :thinking: Pak by to byla tutovka :grin:

1 Like

Ale Gazeta wyborcza je fajn :smiley:

ja neviem co maju borci zase za problem s Gazetami :smiley:

Keď ho uvidím v červenom vtedy uverím. Nech píše kto čo chce.

2 Likes

mam to podobne, spekulacie prenecham rad ostatnym.

inak Lando po incidente s nosom sa zda byt ok a v Miami bude pretekat, neviem ci si postrehol

1 Like

stand up komedie pokračuje …

poslem ti kludne fotku na dlhe osamele vecery, vsimam, ze jak vidis moj avatar, si hned v ruji
edit: ak nechces, mam ine riesenie:

image

Jo bude. Neviem ci sa niekde pisalo ze by vynechal. To mi uniklo. Niekto ho myslim rezol poharom na lodke s Garrixom alebo nieco take. Ale musel dostat sodu od sefov lebo na zapase Heats bol nejaky zlaknuty :smiley:

1 Like

jj on obecne mi Lando pride dost utrhnuty z retaze, a to mam na nom rad, ze neni proste nejaka strojena postava bez emocii. Zak s nim musi mat srandu, no, ale napr soferovanie rally auta mu nedovolili, z logickych dovodov, co je dobre :smiley:

slape im to aj s tym youtubom, ja tomu celemu fandim

2 Likes

Je to exot. 15 šitých nosov :grinning:

Takze jsem tady s cerstvou analyzou, plus odborny tip:

1. Newey bude pokracovat, proc jinak by bojoval o co nejrychlejsi ukonceni kontraktu. Ohlaseni ukonceni spoluprace uz v prvnim ctvrleti jsem necekal, ale budiz.

2. Schuzky s Ferrari temer jiste prozrazuji kam ma Newey namireno, neni treba spekulovat.

3. Jednani VER vs MER urci na jak dlouho pujde Sainz od pristi sezony do Merceesu, muj tip je smlouva 1+1 pro Sainze.

1 Like

Tip 4) Newey skončí v celé F1, protože je z toho unavený jako já. :slight_smile:

2 Likes

tip 5) Puff tu provokuje :slight_smile:

tip 6) pamatuj si tip 4

1 Like

tip 7) když skončí Newey v F1, půjde do jiné série :stuck_out_tongue:

Kto si a co si urobil s bobom? Okamzite ho vrat, nechceme tu od boba seriozne prispevky

Tak jednicka je prece jasna, tady neni o com.

Newey uz ma zalozenou novou slozku.

Ferrari_2026_folder

2 Likes