však mají navíc 13hp, tak jakých 60? 
A víš Ty kolik váží kompresní poměr 18:1?
Vím, ty to nevíš, že se ptáš?
Nerad bych se mýlil, ale myslím, že to bude horší. V technické části budou oba dobíjet, aktivní aero budou mít taky oba … jen místo nižšího odporu bude mít jeden vyšší výkon. A tím, že ho má zarezervované na celé kolo odpadne asi i to, že předběhnutý v jedné DRS zóně to mohl v následující vrátit.
ale DRS zony uz nie su.
Proto píšu, že to odpadne. Nebo jinak - ta výhoda bude pro předjíždějícího ještě větší. Ale tak uvidíme.
Bude? DRS bolo “zadarmo”. Pri Overtake mode tych 0.5MJ extra pojde zo spalovaku, cize spalia benzin navyse. Intenzivne suboje moze znamenat, ze budu mat problem s palivom ku koncu pretekov.
No ale kolikrát za závod? Já pořád vycházím z té původní premisy, že rozdíl ve výkonu bude veliký. Tzn. že předjetí bude jen formalita na jedno kolo. No uvidíme.
rozdiel v maximalnom vykone nebude ziaden. aspon teda ja som nic take v pravidlach nevidel.
Jojo. Jestli jsem to pochopil, tohle bude ta výhoda?
mne sa ten graf nezda - pri rychlosti 300km/h bude ma predbiehajuci 50kW vykonu extra a pri rychlosti 310 bude mat 100kW vykonu extra. Teda neviem akemu extra vykonu odpovedalo sklopene DRS ale toto vyzera byt ako slusna palka. Tie auta asi budu fakt ku koncu rovinky spomalovat.
Nn, auta v brzdnych zonach na konci rovinek budou zrychlovat
aj ty si asi zrychloval v brzdnej zone a teraz si tu 24/7.
To mělo být vtipný nebo co tu zas potíš za cringe?
Mění se formát Q. V Q1 a v Q2 vypadne 6 vozů.
Takže v Q2 bude 16 vozů.
Q3 bude klasicky 10.
Tak to je očekávaná změna, když přibude nový tým, který si tak chtěl