Stefano Domenicali počas leta obhajoval rozhodnutie Formuly 1 skrývať v priamych prenosoch údaje o batérii či rekuperácii. Po vlne kritiky generálny riaditeľ reaguje a nehodlá ustúpiť zo svojej pozície. Trvá na tom, že mnohí fanúšikovia sledujú šport povrchne, čomu treba prispôsobiť aj priamy prenos.
Ja vim co se vam libi ! Ja vim nejlepe co mate radi! Ja vam reknu co je pro vas zajimave a co ne! Vy jen platte a mlcte stejne vas nikdo neposloucha…protoze ciiiiiiisla mluvi jasne.
Jen aby mu ty ciiiisla nezacali padat, pak uz bude pozde …
Je sranda že sam to povie a neviedli to spojiť dohromady ty fanusici ktory to sledujú povrchne tak to keď ich to prestane baviť tak prestanú sledovať a čo potom tých skalných fanúšikov dnes nepotrebujete a tak na nich kašlete ale čo sa stane keď tich povrchných fanúšikov prestane baviť F1 čo sa kľudne môže stať stačí 1-2 roky dominanci jedného tímu nebo že odídu veľké mena ako hamilton max alonso a copak ?? Skalných fanúšikov odháňate a povrhnich si chete udržať ale realita bude iná
Mě se Domenicaliho vyjádření líbí je to podobně arogantní, necitlivé a sociálně neobratné jako kdybych to psal já, asi má taky posunutý sociální filtr .
Podstatné by ale mělo být, že má pravdu.
Samozřejmě kritizovat formu místo obsahu je poněkud pohodlný způsob, jak se vyhnout nepohodlnému faktu, ale demografické složení této komunity vlastně nic jiného neumožňuje.
Uff…,dalo mě to zabrat, ale jsem lepší než Domenicali páč jsem nikoho neurazil…
Je to tak. Jakýkoli sport v tomhle rozsahu musí stavět na masách, fajnšmekři ho, při vší úctě, nevytrhnou. A to ani v případě, že by došlo k výraznému poklesu zájmu - pak by se změnilo všechno, možná by došlo i na ty garážisty . Kromě toho, než vůbec začalo zveřejňování všeho možného v průběhu závodu, tak prakticky každý věděl kulové o tom, co se tam děje a proč to jede…
Problem je, ze staveni dlouhodobeho businesu na zaklade vrtkaveho rozpolozeni “ vetsiny” muze byt nerozumne. Zaroven vime, ze nejde jen o sledovanost, ale F1 drzi i sponzori, marketing atd. A ja bych se vsadil, ze “ fanda” ktery preklikne na F1 kdyz ma naladu a cas se zrovna nepohrne kupovat merch tymu ci F1. Nestahne a nezaplati podcasty o F1 a nebude Cestovat za F1 Nemluve ze se muze stat, ze za mesic uz bude dany “ fanda” sleeovat NHL atd….
Ja si myslim, ze kazdeho zakaznika nazor se pocita a ze uspesny podnikatel se snazi uspokojizt kazdeho zakaznika a ne ze vyzdvyhne ty nove prichozi a na ty skalni hodi bobana…
Ale kdo to jsou, ti skalní, kolik jich je a kolik jim je průměrně let? Jaké procento z nich jezdí na závody a kupuje merch? Ne každý, komu se současná F1 nelíbí, je nutně skalní fanoušek, a kromě toho negativní názory jsou vždycky hlasitější. Z hlediska jakéhokoli dlouhodobého plánu je podstatný výhled do budoucna, ohlížení dozadu jistě ohledně vyhodnocení zkušeností, ale nelze na něm stavět. Jestliže F1 dlouhodobě roste sledovanost včetně prodejů vstupenek a všeho, co k tomu patří, těžko předpokládat, že to většinově zajišťují skalní fanoušci nebo že většina nově sledujících najednou odejde. Ať se nám to líbí nebo ne, velký vliv na to má kromě samotného sportu i velmi dobře komplexně zvládnutá promo ofenzíva LM. Může nám to připadat povrchní, ale je to tak. A pokud vyhodnocení fanouškovské struktury, které určitě probíhá tak profesionálně, jak je to jen možné, vyznívá ve prospěch diváků, kterým je opravdu nějaký clipping úplně lhostejný, ale chtějí prostě sledovat závody a nenechat si pořád kazit náladu věčným brbláním, musí jít strategie tímhle směrem. Jistě, pokud mají piloti jednotné a reálné požadavky, ať se s nimi nějak domluví, ale to je asi všechno.
Asi bych to neměl psát a už vůbec ne tady, ale já s dnešními pravidly, ani s tím kam F1 směřuje a vlastně s ničím kolem dnešní F1 nemám vůbec žádný problém.
Je to zábava jako každá jiná a jestli se to někomu nelíbí a tím nemyslím jen fanoušky, ale i jezdce, inženýry a třeba kuchaře, tak ať se jde bavit jinam, kde je to lepší.
Jediní na kterých záleží jsou majitelé, investoři a sponzoři, ostatní můžou tak akorát hloupě plkat na fórech.
Mě ale Domenicaliho kecy jako štamgasta těžce uráží a ve Ferrari se nejspíše chytají za hlavu, jakého tura měli tak dlouho na čelních místech ve svém závodním týmu.
ani fanusikom sa nepaci vypustanie roviniek, nakoniec nikomu sa to nepaci, tak to nebudu ukazovat. Domenicaliho ulohou je to zdovodnit. Mohol este povedat, ze sa za to hanbia a sponzori dvihali obocie.