Počuli ste o sponke v F1? Podľa Domenicaliho sa F1 prispôsobuje divákom, ktorí nechápu základné termíny | Magazín F1 - F1online.sk

A všiml jsi si Helmutko, že opisuješ přesně to, co já jsem napsal a na co jsi reagoval?

Chápu že obhajuješ fanoušky, protože se povazuješ za jednoho z nich a je to tak správně. Já neobhajuji nikoho, protože je mi to jedno a zajímá mě jen ten nekonečný evoluční technologický proces.

Když je ti to jedno a prohlašoval si, že na foru končíš, tak proč tu furt oprozuješ?

Však jo. Já jsem taky v pohodě, prostě je to další vývojová etapa F1 a jaká bude ta následující, to se uvidí - budu se na ni taky těšit. Netrpím vzpomínkovým optimismem, takže si pamatuju mnoho závodů nudných i zajímavých, a letošní vůbec nejsou špatné. Asi nejsem skalní fanoušek :smile:

1 lajk

Nepodcenuj core fanousky Pavli.. nevyplaci se to​:grin:

Ano LM udelala skvelou reklamu… ale delat zavery na zaklade boomu na zacatku si porad myslim neni nejsilnejsi strategie.
Holt ja mam proste nazor, ze core fandove jsou ti co sport tahnou.. proste uz jsem takovej no.

A skalni nerovna se okamzite hlasity odpurce… co ja znam okolo sebe tak se jim to nelibi, prskaji v tichosti a dale sleduji. Take mam v praci spoustu mladych kolegu kteri pricuchli k F1 a vezou se na Hype F1 movie.. ale take vim, ze dani fandove uz zacinaji frfnat ze to je nuda. Ze DTS bylo zazivnejsi a tipuji ze pristi sezonu uz budou koukat na neco noveho..

Zkracene… kazdy mame svuj pohled na vec A ten muj je, ze promoter by nikdy nemel ignorovat nespokojenost svych skalnich fans, natoz rikat ze na nich nezalezi ….

Naopak. Zalezi na tech co plati. A to jsou fanousci. Ne majitele… a fanousci naslouchaji svym idolum. Ne majitelum.

Za me dany model co popisujes nemuze dlouhodobe prosperovat…

Ten nicotny clovicek co remca. Je ten jediny ktery to vse “ plati” … a ignorovat ho je… proste hloupost.

Na vyhodnocení struktury fanoušků a jejich spokojenosti/nespokojenosti bychom asi potřebovali trochu větší vzorek i složitější metodiku a já vůbec nepochybuju o tom, že LM tohle nepodceňuje. Nakonec o tom píšu nahoře. Ono se nám to nezdá, ale třeba DTS jede už osmou sezónu, takže lidi, kteří sledují F1 osm let, už taky nejsou úplně rychlokvašky, kteří jenom nakoukli. To se jen tak může zdát třeba mně dříve narozené :smile: .
Žádný promotér si nemůže dovolit ignorovat nespokojenost nepřehlédnutelné části diváků. Pokud se takhle vyjadřuje, mohlo by to třeba taky spíš znamenat, že nespokojená není bůhvíjak velká část diváků, jenom je hodně hlasitá. Pak je naopak jeho povinnost se nenechat rozhodit a držet lajnu.
Mmch, děkuji za hezké jméno. Sice mi nepatří, ale líbí se mi :slightly_smiling_face:.

3 lajkov

si fanusik, tak ako vsetci ostatni tu. uplne radovy a obycajny.

1 lajk

Myslím že to moc prožíváte, ten produkt se vyvíjí v čase, je to obyčejná marketingová evoluce, to jen Vy takzvaní “skalní fanoušci” jste se v čase zasekli a stáváte se pro produkt nedůležití.

F1 se z motorsportu pro zasvěcené proměnila v globální zábavní produkt, stravitelný pro široké publikum.

A je to tak skvělé, fanoušci přijdou už ve čtvrtek, protože je párty s týmy a potom koncert, pátek a sobotu stráví na tribuně nebo v okolí od 9h až do 18h a pořád se něco děje, můžou tam jít s rodinou, protože se slyší a nemusí mít špunty v uších, všude obrazovky, jídlo a zábava, každý večer párty…. Každého zajímá barevný svět a je jim jedno že neví co je gygroskopický efekt…, jsou úplně stejní jako vy tady, akorát nesedí celý život v pokoji za obrazovkou, ale jdou se bavit ven.

2 lajkov

Tohle se ti moc nepovedlo​:smiling_face_with_sunglasses:. Nesud dle sebe ostatni ty muj virtualni kamarade​:wink:

1 lajk

:grinning_face: jsem si říkal, že se Ti to asi nebude líbit, ale už se mě to nechtělo přepisovat…

Každopádně to samozřejmě nebylo mířeno na Tebe, trochu jsem doufal že jsi podobně sebestředný jako já a podobné věci jsou taky mimo Tvé rozlišovací schopnosti. Tak pardón.

1 lajk

To nic, Jirka si chtělk zase léčit komplexy. On tu tak vystupuje nromnálně, kde všechny označí za ■■■■■■■■ co ničemu nerozumí a on rozumí všemu.

1 lajk

Verim, ze kdybych se trefil tak mi to urcite taky reknes​:rofl:..

4 lajkov

:smile:
Pěkné. Kde to jsi? Jinak moje jméno tady není žádné tajemství, už jsem kdysi svůj nick rozklíčovala - jednoduše Eva P. :slightly_smiling_face:.

3 lajkov

Jsem si to myslel, ze to bude Eva Palkova atd​:grin:.. ale tvuj manzel mi rikal, ze ve virtualnim svete te pry muzu nazyvat jak chci​:grin:.

Letosni Tiske steny :+1:

2 lajkov

No to máš pěkné kamarády… :smile: .

2 lajkov