WTF?
zbalit a ist domov.
Aspon si nastuduj o com je vojna v jemene a o com je vojna v ukrajine ty bolsevicky pajac.
Teraz sa ukaze o com je klub piráň.
Krízu v Jemene my nevyriešime.
Je to smutne, zabíjajú sa ľudia. Zbytočne medzi sebou.
Avšak my to ideme podporovať a vystavujeme všetkých riziku!
Toto ja nepochopím. Ako toto F1 môže urobiť a že nikto neprotestuje. To je pre mna úplne znechutenie z tohto celého športu.
F1 stále mlčí a nekomentuje to. O pol hodiny budeme pokračovať ako keby nič.
Koho chleba jíš, toho píseň zpívej.
Bohužiaľ.
Ale toto nemôžu myslieť vážne.
Aj ľudia po sociálnych médiách už tlačia na F1 aby to ukončila.
Vola sa to blizsia kosela ako kabat. Jeden vyznamny producent ropy momentalne rynci v Europe jadrovymi hlavicami.
Podpisanim zmluvy so Saudami Liberty stupila do h0vna. Myslim, ze si to teraz uz uvedomili aj oni.
Bahrain a China je myslim v tej istej kategorii.
A Domenicali s usmevom hovori o 30 pretekoch v sezone.
Ok tak koho priberie do partie ?
Podľa mna načo rušili Rusko.
Veď vlastne aj na Ukraine by sme mohli pretekať.
Oni chceli, ale svet ich donútil z toho vycúvať.
Helmutko co sa tyka F1 tak s tebou fakt vela krat suhlasim.
Ale toto prehanas. Kazdy kto ma iny nazor ako ty tak sa hned docka len uraziek z tvojej strany.
Treba si uvedomit, ze to co sa clovek na nete docita je len propaganda. A ver ci never existuje proruska a proamericka a ver tomu, ze ludia ktory tam ziju, a vedia o com ta vojna ja tak si by po precitani tvojich nazorov tiez o tebe mysleli len to naj
My sme vojnu videli iba v telke ale paci sa mi, ze vela z nas su na vojnu naj experti. Co tak trosku sa zamysliet a skusit akceptovat fakt, ze my ani nemame sajnu o com vojny vo svete su ale vieme len to co nam media ukazuju.
Kiks strata casu biznis je biznis.
Mozno budeme v lete jazdit v Kyjeve pomedzi bomby aby si jazdci trosku oprasili svoje reflexy
Ale necudoval by som sa keby Merc ako prvy bol za prerusenie vikendu
tu sa moze, lebo nad krvavym diktatorskym rezimom v saudskej arabii drzi ochrannu ruko strycko sam a on povedal, ze saudi su v pohode aj ked im zhodili dvojicky a namiesto toho aby utok viedli voci saudom, lebo je dokazane, ze do toho utoku na dvojicky boli zapojeni aj vladni predstavitelia(velvyslanec saudov v usa sa osobne zarucil za niektorych utocnikov, plus je dokazene ako tiekli financie zo saudskej arbie) tak usa zautocili na afganistan ktory s tym nic nemal
a viete kto ma eu zachranit od ruskej ropy? no predsa super demokraticka saudska arabia
no niesu ti eu politici uplne ■■■.nuty na hlavu? tak ideme sa odstrihnut od ruskej ropy, lebo rusko je fuj fuj nedemokraticke a zachranit nas maju krvave absolutisticke diktatury z blizkeho vychodu ako saudi a katar
jaj by som sa zasmial ak by pocas pretekov husiovia je.bli jednu raketu priamo na okruh
Zda sa že je Toto sa vyjadril že čaká na vyjadrenie.
George údajne zvoláva meeting GPDA.
Takze oni asi proti sú. Veď im by to aj pomohlo no.
Ale celkovo toto je chaos a hanba. A piloti k tomu asi niečo povedia ešte.
Ty si ozaj mimo ?
To by bolo vtipne ?
Ale kiks uplne uprimne. Este by som nepredbiehal. O tom utoku sa este neviedia podrobnosti ci?
A ja neviem. V telke nevyzeraju zeby si robili starosti ak by vedeli zarucit bezpecnost tak sa musia rozhondut. Vedeli predsa uz pred rokom ked tam sli, ze tato krajina by tam vobec nemala byt.
Tu ide o princíp
pre mna by to v kontexte moralizovania fia a liberty vtipne bolo
fia a liberty ked podpisovali zmluvu vedeli co su saudi zac, ze je to jedna z najbrutalnejsich diktatur a vedeli, ze vedu vojnu v jemene a akymi prostriedkami to tam vedu a aj tak to podpisali