Kiks strata casu biznis je biznis.
Mozno budeme v lete jazdit v Kyjeve pomedzi bomby aby si jazdci trosku oprasili svoje reflexy
Ale necudoval by som sa keby Merc ako prvy bol za prerusenie vikendu
Kiks strata casu biznis je biznis.
Mozno budeme v lete jazdit v Kyjeve pomedzi bomby aby si jazdci trosku oprasili svoje reflexy
Ale necudoval by som sa keby Merc ako prvy bol za prerusenie vikendu
tu sa moze, lebo nad krvavym diktatorskym rezimom v saudskej arabii drzi ochrannu ruko strycko sam a on povedal, ze saudi su v pohode aj ked im zhodili dvojicky a namiesto toho aby utok viedli voci saudom, lebo je dokazane, ze do toho utoku na dvojicky boli zapojeni aj vladni predstavitelia(velvyslanec saudov v usa sa osobne zarucil za niektorych utocnikov, plus je dokazene ako tiekli financie zo saudskej arbie) tak usa zautocili na afganistan ktory s tym nic nemal
a viete kto ma eu zachranit od ruskej ropy? no predsa super demokraticka saudska arabia
no niesu ti eu politici uplne ■■■.nuty na hlavu? tak ideme sa odstrihnut od ruskej ropy, lebo rusko je fuj fuj nedemokraticke a zachranit nas maju krvave absolutisticke diktatury z blizkeho vychodu ako saudi a katar
jaj by som sa zasmial ak by pocas pretekov husiovia je.bli jednu raketu priamo na okruh
Zda sa že je Toto sa vyjadril že čaká na vyjadrenie.
George údajne zvoláva meeting GPDA.
Takze oni asi proti sú. Veď im by to aj pomohlo no.
Ale celkovo toto je chaos a hanba. A piloti k tomu asi niečo povedia ešte.
Ty si ozaj mimo ?
To by bolo vtipne ?
Ale kiks uplne uprimne. Este by som nepredbiehal. O tom utoku sa este neviedia podrobnosti ci?
A ja neviem. V telke nevyzeraju zeby si robili starosti ak by vedeli zarucit bezpecnost tak sa musia rozhondut. Vedeli predsa uz pred rokom ked tam sli, ze tato krajina by tam vobec nemala byt.
Tu ide o princíp
pre mna by to v kontexte moralizovania fia a liberty vtipne bolo
fia a liberty ked podpisovali zmluvu vedeli co su saudi zac, ze je to jedna z najbrutalnejsich diktatur a vedeli, ze vedu vojnu v jemene a akymi prostriedkami to tam vedu a aj tak to podpisali
Nezdieľam tento humor ani škodoradosť.
nemusis, nikto ta do toho nenuti
Ved prave Kiks. V Europe je tolko krasnych trati a vzdy tu slo vsetko bez problemov. Ale F1 idu radsej do krajin kde su peniaze ale tie zivotne podmienky a tie rezimy asi ani netreba spominat. Tak nech si to tam pekne potom odjazdia. Lebo peniaze az na druhom mieste.
Súhlasím.
Vyhodili sme kde čo a toto tam necháme.
Len Hockenheim nam ponukol v 2018 a 2019 absolutne nezabudnutelne preteky a je to velka cena nemecka. Ano som tu trosku subjektivny kedze som sa tychto pretekov aj osobne zucastnil kedze byvam 8km od Hockenheimu
ale ta atmosfera bola super + Merc tam mal krasnu sou starych aut a podobne. A doslo aj strasne vela holandanov ako fakt parada.
Mercedes nech žiadnu show nerobí lebo posledná vieme sko dopadla
Ale áno súhlasím.
Je to škoda čo sa deje.
No po Fp2 ďalší meeting s pilotmi. A šéfmi.
Russell vyšiel z meetingu oblečený v kraťasoch nie v overale takze zjavne tam strávil zo svojej pozície dosť času ešte skôr ako prišli ostatní. A teda piloti museli asi vyjadriť odmietavý postoj.
Niektorí jazdci sa údajne mali vyjadriť že majú obavy o svoju bezpečnosť a aj svojho tímu a vyvíjajú nátlak na to aby skončili a po FP2 nepokračovali. Že nechcú pretekať.
O čo že to FIA a F1 bude mať hlboko ďaleko ?
Ja som videl rozhovor s Bergerom a ten vravel, ze vyzera to tak, ze vikend bude pokracovat. Vravel ze je to bezpecne a ze k tomu incidentu sa este nevedia podrobnosti.
A mozes hadat ktore timy chcu ist domov
Merc si nazbiera u fanusikov plus body.
Mercedes zjavne chce.
Nájdi ich pilotov Ti zjavne prišli z jasným messagom.
Ale ja s nimi súhlasím. Bezpečne ? Ako toto môže byt bezpečne ?
Nejde len o trať.
No ved jasne nemame rychlost podme domov
Toto nie je o športe podľa mna.
To putin!!! S mazepinom
Ako sa pretekalo v saudskej arabii? Bombovo… z f1 urobili fast and furious 22