Tak všichni víme, že třeba ještě za Senny se tam předjíždět dalo. Těžce, ale dalo. Proto jsme nesmyslně do F1 přidali elektriku, ačkoliv od roku 2014 má elektrika svou vlastí Formuli E, kterou i přes brutální propagaci nikdo nesleduje a minimálně já, se ji ani sledovat nechystám, jedině, kdyby mi platili 1.000.000€ ročně, tak bych o tom možná uvažoval. Ale to je jeden divák. A co těch dalších tisíc? To je tisíc miliónů, tedy bilión €.
Pro mě naprosto nepochopitelné je, že se chceme vrátit k atmosférickým motorům a víme to už nejméně dva roky, ale zvýšíme na další roky elektriku na 50%!!! To jako fakt? Vědí jen pár dní, co vůbec mohou v roce 2026, ale před dvěma roky se to nedalo překopat?! Za mě je momentálně FIA zabijákem F1 i jiných sérií a obzvlášť, co tam přišel ten vlezlej ručníkář, který bude ■■■■■ adrenalinem nabitý sportovce, kteří zcela přirozeně vyloudí sprosté slovo a přitom je sám občanem země, která své lidi za naprosto neviná slova bičuje, mučí a zabíjí?! Souhlasím třeba s miliónem dolarů za do prdele, vole, ■■■ám to…, ale za každý dolar vyžaduji jednu ránu bičem Sulajemovi! F1 by se měla trhnout od FIA. Novou F1 by lidé sledovali ne kde je FIA, ale kdeje Ferrari, McLaren, Williams… Formuli Sulajem nikdo sledovat nebude!!!