najjednoduchsie - zrusit sikanu za tunelom, upravit to miesto, aby sa tadial dalo prejst napriamo, rozsirit naslednu rovinku, a tu lavu rychlu zakrutu spravit pomalu a predsunut ju dopredu, nech je tam vybehova zona. thats it.
na rovinke budu tym padom suboje, ktore budu pokracovat az k bazenu.
Na takové trati kde prakticky nelze předjet přijít se systémem enormně zvýhodnit kvalifikaci by bylo asi fakt přínosem. Co pak v závodě, to je každá rada těžká. Možná pokud ten za lídrem 5x za sebou dosáhne na DRS tak lídr musí projet boxy
A nebo pristavet trestne kolo jak v biatlonu a leader kdyz se usalasi na cele tak po 10ti kolech ho tam poslat
No mým cílem bylo aby ten první prostě pelášil, nikoliv taktizoval
Jakoze ho hnat rychleji dopredu? To by se dalo jednoduse podchytit, kdyz leader vyrazne zpomali po tom co se dostane do cela, rekneme uz nad 2s tak ho poslat na trestnou lavici haj zla treba na ty dve sekundy.
To by bylo dost diskutabilní kdyby začalo pršet, a tak
Nikdo ho nenutil startovat v desti.
Monako… Jediný pretek v kalendári ktorý pre mňa končí kvalifikáciou. Vynechávam to už 7 rok a myslím že som o nič neprišiel a to sledujem F1 už asi 20 rokov. Jediné pozitívum toho preteku je že si pozriem aké pekné jachty tam kotvia
Sledoval som minulocnu VC , ale nepostrehol som , zeby LEC. niekto predbiehal o kolo, tak neviem , zaco by mal dostat modru vlajku , mozes blizsie specifikovat ?
Ale vzpominam si , ze rok pred tym , po vyjazde z boxov ho , myslim Gasley , ktory bol o kolo pozadu , cele kolo zdrzoval a odmietal pustit a tym padom sa pred neho dostal do cela Perez.
Uz si to presne nepametam , mozno sa mylim v roku a mozno aj v jazdcovi , ale takato situacia tam bola
Loni sel LEC do cela a zpomalil zavod o min. 5s, jaky je rozdíl v tom ze zpomaluje leader, nebo pilot ve stredu pole, odpoved je zadny a modra se udeluje pomalemu.
modra sa udeluje jazdcovi o kolo spet . Nastuduj si pravidla , to vie aj moja babka
Pekna volovina, je to potreba?
a pomalšie auto je v reguly F1 definované ako auto o kolo pozadu. Keď ste v istom kole a jeden ide pomaly, tak ho predbehni ne? LEC to robil a vlastne všetci to robili aby im vydržali pneu dokonca.
Kedy pochopia, že jediná možnosť je tú nudu vyškrtnúť z kalendára?
Pomalejsi auto definovane jako o kolo pozadu? Ale notak, pouziti modre vlajky v Monaku nebo obecne vuci slimakum by nebylo zadne novum, uz jsem tady daval videa, proste kdyz je vuz pomaly a evidentne nema zajem pustit rychlejsiho tak ma byt upozorneny modrou, zadna podminka auto o kolo zpet neni tak si nevymyslejte
Je. Nemôžeš modrú vlajku použiť na leadera pretekov alebo autá v istom kole. Však, keď je pomalý obehni ho. Či v 2018, keď vyhral Ricci s -60 koňami boli modré?
Tak to dohledej v oficialnich pravidlech a hod to sem, podrobime to analyze.