To o tom mechanismu píšou všude, ne jen tady
Niektori su chlapci, ini chlapi (aj skuseni a uspesni ) a mat svoj nazor je OK - pokial to nepodsuvas ako jedinu a univerzalnu pravdu a neurazas inych
Ale toxicki anti rb fans su len tu situovani
Jsem rád, že uznáš, jak jsou tu fans RBR toxický
Az budes mat nieco k veci a k teme, ozvi sa
Pekny den
Jako ti co to jen nebagatelizují jsou toxičtí rb fans? Klasika. Tady by měl zbystřit každý ale když už je jasný že jde o RedBull tak zapírat, zapírat a zapírat.
Ne situs
Ide o to ze uz tu palite carodejnice a pritom verdikt nepadol
od vcera tu padlo slovo podvod, dsq a podobne snad milionkrat
Ale vobec ma to neprekvapuje, inak to tu uz fungovat nebude dokym tu budu uzivatelia co im staci si precitat nejaky clanok nejakeho novinara a hned si tvoria rozpravky v hlave
Aj tebe pekny den a uzi si vikend
Ježku, i @Matti se tomu smál, jak se přiběhne nálwpkovat toxicky hater RBR, jen protože si někdo dovolí něco napsat kriticky. Fans RBR a Maxe, plus pár zvláštních kousků, jako ty a Dejv máte potřebu dělat to stejný dokola, kopat a nalepkovat. Nulová snaha o čemkoliv v tomhle tématu diskutovat. Já jsem tu včera jasně psal, že ať to udělal kdokoliv, tak měl mít DQ. Logicky, když vyšlo najevo, že to byl RBR, tak napíšu, že RBR měl mít DQ. Na to není vůbec nic toxického. Pravidla parc ferme jsou jasně dané.
Jasně, než to byl RedBull sám jsi to pálil na Briatoreho. Když už se ví že šlo o RedBull tak proč o tom ostatní píšou však, toxičtí hejtři
Super, tak konecne nieco k teme
Co furt spominas toho mattiho? Si myslis ze ked parkrat nesuhlasil s josom tak ze ste bff jak kedysi so mnou?
Najtoxickejsi uzivatel si tu ty a to inak uz nebude
Akykolvek clanok k redbullu, mas k tomu furt pulnu hubu hejtovania
Po vcerajsom “megaodhaleni” musis mat nonstop erekciu clovece
Mclaren mini drs ti obhajujes, otvory v brzdach su v pohode ale staci ze potkan prebehne garazou verstappena, uz tu na to reflektujes
Pisem ti to zase, uprac si pred svojim prahom a potom o mne hovor ze som toxicky a hejter
X
To je hodně k tématu, hezky si ukázal, kdo je tady toxickej (pro tvoji hlavičku - vychází to na tebe)
Použiji včerejší slova Davida
Je sranda jak všichni předpokládají, že podvádí ta druhá strana
… teď je rozdíl jen v tom že víme kdo tak činil
Briatore
No to už jsi psal včera a byl jsi vedle jak ta jedle. Teď už je pachatel známý a je to RedBull Od té doby se o tom nesmí psát
Briatore nepodvadzal, aha
Ne, tentokrát RedBull
To už jsou jen záchvaty, chudákovi přepolo z te toxicity
Pěkný den mu nějak už nedrží
Ne tak ja myslim obecne, ked sa redbullu pripisuje costcap, gombik, flexi wing, svetla vyska, briatore nevadi teda?
A komu se má připisovat překročení costcapu? Co s tím má Briatore? Ten podváděl a taky za to opustil F1, i když už ho vzali zpět.