Piloti Red Bullu o pochybnom zariadení vedeli. Odmietajú však, že by ho použili | Magazín F1 - F1online.sk

Já ti tady popsal z článků jak má onen mechanismus fungovat, a RedBull přeci tento mechanismus přiznal, já jen předávám jak nakupuji. Psal jsi co měl dělat RedBull nekalého? Věnoval jsem ti dost času, vysvětlil jsem onu problematiku a kde shledávám onen problém, a potvrzuješ mi jen že jako vždy u RedBullu bagatelizuješ a napadáš mě. Není lepší napsat že jen podvádí a hotovo? S váma vysvětlováním se jen okrádám o čas, protože ta zeď nezpochybnit RedBull za každou cenu je masivní. Chápu to z fanouškovského hlediska, ale je třeba vnímat limity.

Z hlediska pravidel je existence takového mechanismu nelegální a odporuje to onu článku 40.9 . To je můj pohled na to proč to vnímám za nelegální. Proč FIA takový mechanismus jen zakáže a jeho minulou existenci nepotrestá, to vnímám žel jako frašku. Je to vlastně jako kdyby na monopostě ten nutný litr paliva nenašla ale řekla že příště už musí být, to je vše.

3 Likes

No vidis. Zabijas cas, aby si obhajil svoje tvrdenie ze podvadzaju a to tvrdenie stoji na dohadoch, nie na dokazoch. Jednoduchsie by bolo pockat si na dokazy a potom kricat, ze podvadzaju. O tvojom zabijani casu na fore sa nebudeme bavit, ved si tu stale, tak mi tu nenariekaj. Ani raz som ta nenapadol a nenadaval som ti, tak preco tu zasa len klames?

Ak SA DOKAZE, zepod Parc Ferme menia svetlu vysku alebo nebodaj pocas zavodu, som za diskvalifikaciu.

3 Likes

Jasně jsem napsal že to zda se najde důkaz že to takto používají není pro mě v tuto chvíli nejpodstatnější, pro mě je směrodatný to že ten mechanismus vůbec měli protože to samo je mimo pravidla, mimo ta pravidla který umožňují vynucování oněch pravidel dohledu pod Parce Ferme.

Jo a pěkný den, myslím že toho mezi námi již více nevytáhnem tak se shodneme že se neshodneme a moje obavy z mechanismu RedBullu nesdílíš a ani nevidíš konflikt v pravidlech. Život jde dál.

3 Likes

Takze podvadzal aj McLaren so svojim kridlom, ktore stiahol/upravil aj ked mu nic nebolo. Aj brzdy zalepili tak ako maju byt aj ked tym nic neziskavali? Kde su nareky ohladne tychto veci? Nikde, lebo to nie je Red Bull

Tak diskvalifikujme aj tych a o titul sa mozu do konca pobit Ferrari s Mercedesom.

4 Likes

Kedze ani ja ani ty nevieme, o akom mechanizme je rec, co robi, ako to robi a kde je umiestneny nie je mozne povedat, ci ho tam mozu alebo nemozu mat. Kedze FIA musel upravovat aj pravidla, tak asi to nebolo uplne jasne.

Pekny den

2 Likes

Zajímavější je spíš diskuze, když se Adrian přesunuje do Astonu, tak přesouvají se s ním i tyhle oje by? A nebo je Adrian svatý muž a tohle mu montovali na auto bez jeho souhlasu pod pohrůžkou násilí? :stuck_out_tongue:

7 Likes

Jasne, preto odisiel :smiley: Skoda, ze viac informacii k tomu asi nebude. Robi sa tu z toho kovbojka a pritom ten “device” moze byt uplne hlupa aretacia, aby sa mechanikom pocas treningov a kvalifikacie rychlejsie nastavovala svetla vyska a nestracali cas na trati rozoberanim celej polovice auta.

A jak myslíš že se to provalilo? Jeden tým dostal echo kde, jak a u koho hledat :smile:

2 Likes

No tak ted jsi trefil hlavickou do hrebiku. 🫡

Jistěže. U Ferrari taky našli ten cinknutý motor jednou ráno na dvoře :smile: .

6 Likes

To bol zoznam len za RB, inak by som este asi stale pisal. :smiley:

1 Like

Presne ako mini DRS, ktore si obhajoval. :clown_face:

2 Likes

To je predsa absolútne nepodstatné ako sa FIA vyjadrí.
V momente kedy FIA príde s verdiktom, že RB to nepoužíval tak tu budú reči jak FIA ide na ruku RB.

Neexistuje vyjadrenie od nikoho koho názor by sa uznal, že RB je ok.

RB to mal na monoposte, tak hotovo, postaviť k stene a zastreliť. Dôkazy nikoho nezaujímajú

Včera si tu naběhl s tím, jak u McL smrdí to jejich zlepšení a ukazoval si prstem, teď tu s úderkou obhajujete další podvody, jen protože RBR a Max mají 3 tituly, díky podvodům a Masimu. Škoda, tohle hodně poničilo Maxovu hodnotu, určitě by si to vyjzedil i bez těch podvodů

4 Likes

Ano - toto je pre Maxa zle - stale s nim pojde ze titul 21 mu nepatri lebo Masi, dalsi titul porusenie rozpoctoveho stropu 22 a teda vyhoda ktora isla aj do dalsej sezony (smiesny ttest), a teraz je v aute to, co tam nema co robit (je jedno ze niektori tu pisu o Das a kridlach a pod… a tak sa snazia len odvratit pozornost z hlavneho problemu RB a to, ze je velke podozrenie z podvadzania)… takze by bolo mozno dobre, keby Max vyhral titul aj s inym timom ako RB
Poviem, ze Max je skvely jazdec a ma na titul a aj viacero titulov, skoda ze ho zraza RB a cela ich folozofia (mne nesympaticka) ako dosiahnut uspech

2 Likes

Lži a klamstvá, nič nové u teba, len narastajúca frustrácia. :slight_smile:

Tak říká to frajer, které uznává alonsa a briatoreho - největší podvodníky v celé F1, tak na tom přece něco musí být :smiley:

7 Likes

Ano, je to škoda.

Určitě si to nezaslouží, aby to bylo takhle.
Protože nyní mu to sedí je fakt nejlepší. I když už ani nepamatuji, kdy výhral.

Žel díky podvodům týmu mají všechny jeho tituly a výhry přesně nulovou hodnotu.

3 Likes

Toto forum sa kludne moze premenovat na Hon na redbull carodejnice, vyvolavanie fabulacii a konspirovania :ok_hand::+1::hedgehog:

7 Likes

Chlapci to nemají v životě vůbec lehké, RedBull jim způsobil velké mentální následky, které si ponesou do konce svého života, je to šílené