Pochybuji o tom že jsi jen hloupej, a navíc Ferrarista?
Ale jinak, diskvalifikovat z těch závodů kde to neměli v cajku
Takže chceš anulovat MS z 22, 23 a celej letošek z pohledu RBR?
Nechci, ale podvádět se nemá, tresty se nesmí odpouštět pro vyšší zájem.
Já jen že mám pocit, že se tu zase rozjíždí antiRB kampaň i když oje bávají očividně i ostatní týmy
A máš něco na ostatní týmy, kromě tajné dohody?
No já to myslel v kontextu trestu, kdy to používali
Jojo, už si se dozvěděl o který tým šlo tak nejde o naštvání ale o omluvy, chápu, psal jsi to.
To na meritu veci preci nic nemeni.
Kridlo McLarenu proslo testy = je legalni, seda zona. Reakce FIA - zakazuje se
RBR a jeho zarizeni zmeny svetle vysky, vuz vyhovuje, zarizeni je dostupne z open source dokumentu = je legalni, seda zona. Reakce FIA - zakazuje se
Ferrari motor 2019, prochazi kontrolou mereni prutoku paliva = je legalni, seda zona. Reakce FIA - zmena metriky, zakazuje se
Mercedes DAS, uprava sbihavosti prednich kol, vuz prochazi testy je schvalen = je legalni, seda zona. Reakce FIA - zarizeni je povoleno do konce sezony.
V zadnem z uvedenych pripadu nebyl udelen trest ve smyslu oficialni potrestani financniho, DSQ, nebo jineho.
Ergo, vsechny tyto upravy byly legalni, jen u Mercedesu FIA konala jinak.
To ze to Mercedes konzultoval predem je sice validni argument, ale podle me neobstoji ve svetle nasledneho zakazu. Protoze duvody pro zakaz tohoto systemu pro rok 2020, mohly byt shodne pouzity i pro rok 2019. Je to drahe a chudsi teamy by to zatizilo.
To ze o tom byla FIA zpravena predem a k reakci ze strany FIA doslo az po protestu, tusim RBR, zakaz pro rok 2020, ukazuje spise na nekonzistentni pristup FIA k danemu. A urcite je tu prostor pro podezreni z nadrzovani FIA Mercedesu.
Jak by rekla @evap, nebudme blbi.
No McLaren má v nedávné době dokonce dvě kauzy, to už je víc než jen náhodná odchylka
A stejně bych se mohl zeptat co máš ty konkrétního na RB v téhle kauze.
Věděl jsem o tom, ale neměli jsme ho k dispozici pro použití,“
… to mohli jen naši mechanici
Já? Já nejsem řídící orgán F1. Ale dle stanoviska RBR, a dle změn přístupu FIA nemusíš být genius, abys věděl, kdo tu má tituly díky podvodům.
Nutno dodat, že jsem se nijak nerozčiloval ani na McLaren, protože tyhle drobné oje by k tomu patří
Samozrejme se mohla zakazat predem. Jeste pred sezonou. Proto to Mercedes konzultoval.
Kridlo McLarenu je take legalni. Zarizeni RBR evidentne take nic neporusuje.
A motor Ferrari, byl take legalni.
Samozrejme z pohledu FIA.
Rozdily jsou jen v reakci FIA.
Je krasne ako malo staci k uspokojeniu polovicky fora. Nikto nevie, co je to za zariadenie, nikto nevie co to robi, nikto nevie odkedy to tam RBR ma, nikto nevie ci sa to pod tym Parc Ferme aj dalo pouzit alebo nie (kedze piloti tvrdia, ze na kompletnom aute to nefunguje), nikto nevie nic, ale uz su RBR podvodnici, uz by ich tu isli diskvalifikovat a zivot maju zasa krasny, lebo RBR je v dalsej kauze
Pritom dotycny “device” moze byt aj obycajna nefunkcna rukovat packy v kokpite, ktora v pripade zlozeneho auta na nic nie je pripojena, po zhodeni kapotaze sa z vonku pripaja sponovaci mechanizmus a nastavuje sa domnela tacka. Napriklad. Ale vidiet, kto sa ako pozera, klapky na ociach a “RBR podvadza”
1515151515151515
Dejve, dělá ti podvádění dobře? Že bych se zeptal tvé holky
No já se rozčiloval. I u miniDRS, že dejme tomu že je ta flexibilita problematická zóna, ale jakmile to FIA viděla, měla to okamžitě stopnout a zdvihnout prst, a ne opět zakročit až po nátlaku týmů. FIA neschopná banda která neplní roli dozorčího orgánu.
Jo jo, zeptej se svojí holky
… to Hell napsal moc hezky