“Ano, rozešli jsme se. Já jsem byla ta, kdo vztah ukončil, protože jsem cítila, že už nejsme v souladu v osobním životě a v tom, co chceme do budoucna.”
Dnešní mládež je nějaká vyspělá. Takový problémy jsem v 18 fakt neměl. ![]()
“Ano, rozešli jsme se. Já jsem byla ta, kdo vztah ukončil, protože jsem cítila, že už nejsme v souladu v osobním životě a v tom, co chceme do budoucna.”
Dnešní mládež je nějaká vyspělá. Takový problémy jsem v 18 fakt neměl. ![]()
Taky se mi líbí, že v tom nebyla žádná nevěra, jiný muž nebo jiná žena. Za nás v tomhle věku to bývalo převážně naopak, byl v tom buď jiný muž, nebo jiná žena, no a tomu “pozůstalému” se to nelíbilo
. Jsem ráda, že to dnes mladí berou takhle čestně
.
Čestně to bere hlavně Kimi, že ten rozchod nijak nekomentuje.
Už na ni asi zapomněl.
Tak třeba v tom přece jenom byla jiná žena, která ovšem nemá ráda sociální sítě… Sice je to těžko uvěřitelné, ale pořád ještě možné
.
Pravda je taková, že oba jsou ještě hodně mladí a proto potřebují nabírat životní zkušeností. Přece nechtějí zůstat eroticky zakrnělí.
fia ma konecne slovo pri schvalovani, ale pravidla musi schvalit tak komisia kde ma fia 1/3 hlasov, fom 1/3 a timy 1/3, pricom pri hlasovani timov je ta podmienka, ze za to musi zahlasovat vacsina, alebo super vacsina,….
celkovo uz fia nemoze napisat pravidla asi uplne sama, sice nikto presne nevie co konkretne je v CA, ale podla vsetkeho ona riesi aj to ako sa tie pravidla tvoria a timy maju pri tvorbe velke slovo
nakoniec to musi formalne schvalit svetova motoristicka rada, ale to je skor taka formalita. mozno by teoreticky mohli schvalit co chcu aj bez toho aby to konzultovali s timami ale to by este bolo len nariekania do medii ak by to spravili ![]()