Piero Ferrari: Hamilton je fyzicky aj mentálne fit. Rivalita s Leclercom obom pomôže | Magazín F1 - F1online.sk

Ferrari čaká vstup do novej éry. Dlho to vyzeralo, že to bude éra Charlesa Leclerca, ale monacký pretekár teraz dostane súpera z kategórie najťažších. Lewis Hamilton prichádza, aby zhrabol všetku slávu. Napriek tomu, že Scuderia môže čeliť obrovskej internej rivalite, podľa Piera Ferrariho z toho tím bude profitovať.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/186835/piero-ferrari-hamilton-je-fyzicky-aj-mentalne-fit-rivalita-s-leclercom-obom-pomoze

Žiadna rivalita nebude syrecek tam išiel s tým že bude tymova jednotka,má to určite aj v zmluve,a Leclerk mu musí pomahať a uhnuť sa,samozrejme vždy mladý dostane aj horšiu techniku,A tý ktorý si to nemyslia tak nepoznajú F1.

Bodajby nie ale určite privádzali Hamiltona s tým, že u nich získa legendárny 8 titul a nejaký rešpekt k Leclercovi im bude jedno. Ale tak Charles sa podľa mňa nedá vie, že mu ide o veľa.

Charles sa nema coho laknut, Vettela porazil v obydvoch sezonach a to tam bol Seb vareny peceny ale tak je sa na co tesit

Vettel je nejakym meritkom ? :smiley: To snad nie… Perez by si ho povodil :cold_face:

Nemyslis vazne toto

1 Like

Zbytok team kitu Ferrari. Fakt tento rok vintage vibes. Ale tá červená je extrémne tmavá

1 Like

Tepláky nenosím ani doma. Brrr, ubohá móda.

Tu cervenu s kapucou chcem

To vobec, to len ty mas moresy jak seladon :grin:

Taková teplákovka jak rumunskej vekslák.

Tepláky letěly před 35 léty v Rusku. Musíš být v konfekci hodně zaostalý, že se u Tebe dostaly tepláky do módy teprve teď. :smile:

Teď to je v módě Ferdo.
Hlavně to jsou teplákovky třeba za 70 tisíc. Gucci, Givenchy a jedeš. :slight_smile:
Nebo za 5kč fake z Turecka. :smiley:

2 Likes

Že já se nevyučil krejčím. Dnes bych lítal tryskáčem. :grin:

Ještě nedávno se chodívalo ven v obleku a klobouku, dneska si to mladí po ulicích a obchoďákách štrádujou v teplákách, do kterejch doma prděj na gauču.
:person_facepalming:

Kdyby jedno měli na sobě rifle do zvonu, tak by na sebe tepláky s vytahanými koleny nikdy nenavlékli. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ja som sa v teplakoch narodil :smile:

1 Like

Čistě teoreticky, kdyby se tady na fóru někdo k tomuto oblečení dostal a měl ho doma, je někdo, kdo by ho nosil a popřípadě kam?

Vylučme možnost tribuny, páč tady nikdo na závody nechodí…

Ta mikina, co ma Hamilton na sebe, je dobre retro. :smiley:

Este ten golier hore, pripomina mi to c1ganov vo fejkovych LV a Gucci teplakovkach v Auparku alebo Eurovey. :joy:

Ale tricko, co ma Charles aj a mikina s kapucnou velmi pekne. :+1:

Jediny hnus, co mi reze oci je to modre hp logo. Z toho budem grcat cez oci az dokym to neodstrania odtial.

Já nejvíce času strávil v teplácích na vojně. Ani jako děcko si moc nevzpomínám, že bych nějaké tepláky měl. Jen vím, že tehdy byly tepláky ze stejného materiálu jako ženské bombarďáky.