Piero Ferrari: Hamilton je fyzicky aj mentálne fit. Rivalita s Leclercom obom pomôže | Magazín F1 - F1online.sk

Tady máš tepláky.
https://www.gucci.com/cz/en_gb/pr/men/ready-to-wear-for-men/tracksuit-sweatshirts-for-men/tracksuits-for-men/gg-neoprene-jogging-pant-p-817724XJG4X1136

Tady máš mikinu.
https://www.gucci.com/cz/en_gb/pr/men/ready-to-wear-for-men/tracksuit-sweatshirts-for-men/tracksuits-for-men/gg-neoprene-zip-jacket-p-817726XJG4X1136

1 Like

To je cena za celého otroka včetně pracovního oblečení? :grin:

Já jsem skromný. Spokojím se s takovými mikinami. :upside_down_face:

ANAPURNA mikina pánská fleece UGANDA MEN 007 s kožíškem - WALKHARD.CZ

1 Like

Hezký videjko.

3 Likes

Opravdu hezké, líbilo se mi.
Bylo hodně vidět vyjímečnou atmosféru i nadšení zaměstnanců včetně Vasseura.

2 Likes

Hezké. Snad poprvé mě zaujalo, jak už nám taky zestárnul Hamilton otec :slight_smile: .

1 Like

Včera jsem se setkal s klukem se kterým jsem začal v roce 90 podnikat. Neviděli jsme se dlouho a věř, že by jsme se na ulici v davu lidí nepoznali.
Čas bývá neúprosný pro zevnějšek, ale srdce si žije v jiném časovém pásmu, kde čas plyne mnohem pomaleji a téměř se nemění.

2 Likes

Tak ono je to neuvěřitelných 35 let, co bys chtěl… Aspoň máme tu výsadu, že jsme zažili divoká devadesátá léta se vším všudy. Ne nadarmo se říká, že kdo si pamatuje devadesátky, tak ten je neprožil :smile: !

1 Like

Takže se jedná rovnou o tři generační dimenze. Starý režim, skvostné devadesátky plné nových ideálů i současnost, která by si zasloužila další nové ideály. :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ale to už není o nás, tohle už je o mladých… Ať se nám to líbí nebo ne :wink:.

Ale kde ti mladí jsou? Proč netečně sedí někde za peci? Vždyť touhy dělat svět lepším vždy byla výsada mladých.

Jen se neboj, oni jsou. No a co jsme do nich dali, to se nám vrátí, jako vždycky. A ptát se nás nebudou, my jsme se taky neptali :smile: . Žádný strach!

1 Like

V to taky doufám. Přece jsme se už nemuseli pro zachování rodu křížit s příbuzenstvem, ale měli jsme spoustu možností pro oživení genetické stopy. :grin:

2 Likes

Mě asi nejvíce zaujalo, že ho vítali více než jsem čekal. :smiley:

Ferrari už dlouho nemělo žádný velký úspěch, ale pod vedením Vasseura se dá světlým zítřkům uvěřit. Samotný Hamík Ferrari o pár titulů obral, ale teď bude stát na jejích straně barikády, proto takové nadšení.