Piastri ukazuje aj na vylepšenia Red Bullu: Verstappen sa priblížil skôr, než som čakal | Magazín F1 - F1online.sk

Jsi asi jedinej clovek na svete, co na tech pro-ckach ma kozenku. :smiley: Bud je mas chvili a nebo je nepouzivas. :smiley:

S tebou pisat to je ako so skolkarom a vsetko 5x aby si to pochopil…
A tie ostatne vylevy, ako skolacik dookola to iste. Ked niekto chvali Verstapena opries sa o to ze to povedal ten a ten. Ked niekto pise proti nemu, je to nimand.
McL zaznamenal prepad, preto tak lahko Ver stiahol. A da sa aj viac stiahnut ak by vyskocil viac hore mercedes ci ferrar ia brali by viac bodov jazdcom Mclarenu co je celkom mozne, kedze sa mercedes zlepsuje od zavodu k zavodu a ferrari vystrelilo aj minuly rok pred koncom sezony a robilo McL problemy a Verstapenovi bodyguardov.
Ale ty to vies tak krasne otocit vsetko, presne ako Bretnix… Dvaja basnickari co lobuju za jazdca do posledneho dychu… On za Vettela, teraz Ver lebo porazil Hamiltona a ty neustale Verstapena :smiley:
Podarena dvojica… este nevzdelanec stev ku vam do party a ste komplet :smiley:

Takze Ferrari predbehol na 2-3 tratiach McLaren aj napriek tomu, ze presne 0-krat skoncilo Ferrari pred McLarenom tento rok. Dobra ti rozumiem? :joy:

Ty budes iny myslitel. :joy:

1 Like

:grin:. Mam je dlouho, ale ted je moc nepouzivam. Normalne tam mam ten molitan, nebo co to je. Tu kozenku jsem tam dal jen kvuli hudbe, na chvilku, lepe to izoluje. To bych nevydrzel. :grin:

Dobrej postreh. :+1:

McL ma problem aj s tym, ak sa polku zavodu perd nimi vozia jazdci mimo timov s ktorymi prave bojuju o titul… Je rozdiel vozit sa cely zavod za Verstapenom a je tozdiel jazdit za Russellom ci Leclercom, aj ked ho neskor predbehnu… Ide o ten strateny cas. A to je prave kamen urazu, ze ostatni sa dokazu dostat pred nich a presne preto Ver stahuje tak ryhlo.
Je to tym, ze RB zlepsil monopost.
Je to tym, ze McL uz ma problem aj s ferrari ci mercedesom.
Takze aj ked naskok mali, teraz ho stratili.
Pred rokom mal naskok RB, potom nastupil zase McL. No kym dotiahli RB ten bol zase ku koncu sezony na koni… takze je dost dolezite, ci superis iba s Ver, alebo aj s inymi jazdcami.

Nie. Je to tym, ze jazdci McLarenu bud nevedia zlozit normalne kolo v Q a kvalifikuju sa za monopostami, pred ktorymi by mali byt alebo ak sa kvalifikuju vpredu, tak stratia pozicie na starte (Landova specialita).

Vcera si mohol vidiet aky velky “problem” ma McL s Ferrari alebo Mercedesom. Staci zlozit dobre kolo a ti dvaja su bez sance.

Nie su to amateri, jazdia na hraniciach moznosti monopostu.
Ale co napisat ine, ako to ze JAZDCI NEZVLADLI. Lebo maju najlepsi monopost vsak ?
Ale ked to nezvladne Verstapen, Pepa tam uz basni o tom, ze mu monopost nezataca, ze nema grip a podobne vyhovorky.
McL ma dominantny monopost a slabych jazdov, zato RB ma majstra galaxie a 3najrychlejsi monopost :smiley: A takto sa tu ukajas uz druhy rok… alebo skor 3-4 rok… Hlavne nech si stastny.

Teba stále baví reagovať na väčšinu mojich príspevkov, keď ja tie tvoje skoro ani nečítam? :sweat_smile:

Toto dokaze napisat clovek co je tu 24/7 ? Ja viem, ze sa potrebujes hrat na cloveka co je nad vodou, ale bije to tu s tebou kazdu VC… Viac zavisli su uz iba Alonsovi fans… :smiley:

1 Like