Piastri ukazuje aj na vylepšenia Red Bullu: Verstappen sa priblížil skôr, než som čakal | Magazín F1 - F1online.sk

Ak pilot v priebehu štyroch veľkých cien stratí zo svojho 104-bodového náskoku 64 bodov, je to vizitka jeho babráctva alebo jazdeckej geniality súpera? V McLarene si po pretekoch v USA môžu klásť aj takúto otázku. Oscar Piastri priznal, že ho raketové stíhacie tempo Maxa Verstappena prekvapilo, ale podotýka, že Red Bull stále vyvíja monopost.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/217291/piastri-ukazuje-aj-na-vylepsenia-red-bullu-verstappen-sa-priblizil-skor-nez-som-cakal

Rozhovory s timhle klukem je radost cist .

“Naozaj na to nemyslím. Na posledných víkendoch bol veľmi konzistentný a silný, to sa nedá odškriepiť. Nijako mi však nepomôže, keď sa na to budem koncentrovať alebo sa tým trápiť,” skonštatoval Oscar Piastri . “Tento šampionát mi pomôže vyhrať jedna vec; keď budem zo seba dostávať maximum, keď budem dostávať maximum z auta a z tímu okolo mňa. Nesústredím sa na nikoho iného na rošte. Je v hre, ale v konečnom dôsledku to nemení môj prístup k pretekom.”

Tohle je sampion jak vino. Max v mnohem sympatictejsim a uhlazenejsim havu. :grinning: Tohle bude mainstremovej sampion, drive nebo pozdeji. Max, ten bude jen pro fajnsmekry, kteri vedi, ze poradna whisky musi bejt drobet zakourena a na patru lehce poskrabat. :grinning:

1 Like

Nikdy v histórii F1 sa nikomu nepodarilo zvrátiť taký vysoký bodový náskok aký mal Piastri na Maxa po Holandsku.

Zároveň sa nikdy nikomu nepodarilo zvrátiť ani aktuálny bodový náskok Piastriho na Maxa. Ak sa nemýlim, tak Maxovi nebude stačiť ani keď všetko vyhrá, ak Piastri zakaždým skončí druhý.

A už niekoľko týždňov sa rieši len to, či to Max dokáže a už to rieši aj McLaren.

Krásny dôkaz toho, že Max je jedinečný a aktuálne na neho ako pilota nemá nikto.

3 Likes

Usmevne jak si Red Bull s pilotem vozu c.1 chce hrat na Mercedes 2021.

Usmevne je citat tvoje komentare :joy:

Tak ďaleko sa zatiaľ RB nedostal. Zatiaľ Max neposlal ani Landa ani Oscara do nemocnice a neoslavoval to.

1 Like

Vsak oni taky nejezdi nikomu po hlavach a nevytlacuji ostatni z trate, nestrahavaji jinym pasky z pitwall.

Vettel 2012? 141514

1 Like

2012 ?

Teda tak ti nevim. Seb zisklal podle wiki v poslednich 5ti zavodech 91 bodu. A Fernando 84 bodu. To asi Fernando nevedl s nskokem 40 bodu ne? Nebo mam spatny data? Nebo neco spatne chapu?

Pos. Driver Nationality Team Pts.
1 Sebastian Vettel GER Red Bull Racing Renault 281
2 Fernando Alonso ESP Ferrari 278

Jo, a přesně u takové whiskey stačí jedna sklenička, protože se nedá pít.

2 Likes

Taky to tak muze u nekoho byt. To se neda delat nic. Nekdo holky, jiny vdolky.

1 Like

Podla toho, co som cital, tak nikto neotocil stratu 104 bodov (tusim tolko Max stracal po Holandsku) a nikto neotocil stratu 40 bodov za 5 pretekov (najvacsi obrat je Raikkonen 2007 - 37 bodov za 5 pretekov)

PS: Cisla su prebrate, nechce sa mi to overovat ani prepocitavat.

Radsej dobry rum ako whisky. :tumbler_glass:

2 Likes

Dyt to rikam, ty ses muj kluk. :grin: :handshake:

1 Like

Nejake rumove tipy?

Rad vyskusam nieco nove. :slight_smile:

1 Like

Nikdy nikomu sa nic take ako Verstapenovi nepodarilo, one je jediny v galaxii :smiley:
Trosku sa treba pozriet aj na to, kto ma aky monopost A nie tu vymyslat fantasmagoriady.
Treba podotknut ze McL stratil vela bodov aj s inymi monopostami, takze jasne ze ked prejdu 2-3 trate kde ich predbehlo aj ferrari ci mercedes, ze sa Ver lahsie stahuje, ked uz ma teraz zase najlepsi monopost.
Ale ty nam tu budes zase basnit o Verstapenovej nadpriemernej rychlosti… Keby bol taky rychly, Piastri by nikdy na neho taky naskok nespravil. Ked tu stale pises iba o tom, ze Verstapen taha RB. A v pripade McL ze jazdcov taha monopost :smiley:
Dvojity meter ako vzdy…

1 Like

Tak jestli to pro tebe bude nove to nevim, zase nejsem uplne na top znacky. Tohle jsou cenove prijatelne lahve s podle me dobrym rumem.

![20251024_175403|375x500](upload://6mb8KnizipkquNmKXQQPbTGhyIa.jpeg

Pro me je nejlepsi Milionario, ale ty ostatni jsou taky dobry. Jeste pak mam rad Zacapu. Ale tam kupodivu ani ne XO (nejen kvuli cene :grin:), ale gran reserva.
:wink:

1 Like

Myslel som od letnej prestavky.

Aha, OK. Ale tak Vettel byl ve sve dobe solidni bestie ne? :grin:

1 Like

Já si myslel, že v tom bude u vás dvou tvrdej. :pray:

3 Likes