Piastri ukazuje aj na vylepšenia Red Bullu: Verstappen sa priblížil skôr, než som čakal | Magazín F1 - F1online.sk

Veru tak, matematika nepusti. 104 bodov este nestiahol nikdy nikto. Zaroven ani 40 bodov za 5 pretekov.

Ty lobotom aspon si to over, trva to par sekund. Kde ich predbehlo Ferrari? :sweat_smile:

Podla koho? Podla teba? Lebo sef McLarenu aj Russell stale povazuju za najlepsi monopost prave McLaren, ci uz v Singapure alebo Austine.

Jeste nezacal trenink uz jsou jak Danove :joy_cat: :joy_cat:

2 Likes

Sorry, to musí lidé jen předstírat, že jim to chutná. Jiná varianta neexistuje.

1 Like

Se podívej na Alkohol.cz ne?

1 Like

Dos Maderas 5+5 aj Zacapa Gran Reserva suhlas, patria k mojim oblubenym. :+1:

Na take bezne pitie cez vikendove navstevy u nas v partii najviac ide Santos Dumont, Canerock a prave Dos Maderas 5+5. Vsetky tri tak akurat prijemne sladke, ani vela ani malo.

Sice sa mi to doma pomalicky kopi, lebo pri kazdom sviatku dostavam dost rumov, kedze z tmaveho alkoholu pijem len ten, ale ten Naud si vybehnem kupit pri najblizsej navsteve, nech zhodnoti aj partia a Milionairo “napíšem Ježiškovi”, lebo parfemov mam akurat plnu skrinku a dobry rum potesi vzdy, tak zena ma o starost menej, nebude musiet vymyslat ziadne prekvapenie. :sweat_smile:

Vdaka za tipy, dam potom vediet moj nazor na tieto dva. :slight_smile:

PS: Cenim repraky, taketo som dlho nevidel. :grin:

1 Like

Preco by som to objednaval aj z Ceska? :sweat_smile:

A mas nejaky problem s tym, ze som sa opytal tiMura?

Ano, tohle je forum o F1, ne o alkoholismu. Buď si to pište v DM ne o si založte téma, ale nespamujte tady

3 Likes

Diky za tip. Tohle vyzkousim. Mam to podobne. Taky se mi to dost kupi. Ale nevadi, mozna se u nas bude zvysovat dan z alkoholu takze to bude v pohode. :grin:

A pak ted bylo celkem hekticke leto, ale pristi rok by mohl byt klid a to se mi to zase vyprazdni. Svara je taky takovej fajnsmekr, tak zkusime to tvoje doporuceni. :grinning: :+1:

Repracky jsou super, na me teda. Mrnousove, ale hraje to vcelku dobre. Stejne kdyz si chces neco poslechnout poradne tak bud musis mit poslechovku, nebo jen přes sluchatka.

1 Like

Jak je libo. Ja lidem do jejich chuti nemluvim.

Aspon se ukazalo kdo to tady zasvinuje nesmysly, rumovy kral @Jos_Is_Back a jeho verny psik kolaborant @tiMur

2 Likes

Tak nam zacina zavodni vikend. Vsem preji peknou zabavu a uzijte si zavod.

Pokud snad zavod nedopadne podle vasich predstav, prosim pokuste se nebyt toxicti. Je to jen sport, nebo, trvá-li na tom nekdo, zabava.

Piste s respektem a slusnosti. Mejte pochopeni pro emoce druhych. I vam pak bude lepe. :wink:

Hezky vecer. :handshake:

5 Likes

Santosov je viac. Zakladny XO Elixir je pomerne sladky, ale ak ti to nevadi, tak ti bude chutit. XO Palmira je menej sladka oproti tomu, ale stale patri k sladsim rumom. XO som mal len raz a to bolo este menej sladsie a Heritage som este nemal. :slight_smile:

Ale na zaciatok odporucam urcite Canerock a jeden Santos podla toho ci mas rad viac sladsie alebo menej.

Svara je kto? :thinking:

Zimne vecery su dlhe, takze je dost casu na prijemne popijanie v dobrej spolocnosti. :+1:

Nehovorim, ze nie su super, ale dlho som nevidel repraky s tymto dizajnom. Kedysi vsak boli velmi v mode. Ja uz len sluchatka (airpods pro / sony xm4) alebo default repraky na macbooku pro. :smiley:

Teba mala matka fakt prehltnut ty nedorobok.

Brother in law. Promin, jak pisu bez interpunkce. :grin:

:+1: Ses lepsi uznavam. :grin:

Diky za vycerpavajici rady. Necham se inspirovat. :wink:

Švagr by som vedel, ale túto skratku som nepoznal. :smiley:

Ani nie, je to len vec preferencie. :slight_smile:

Keď vyskúšam Milionairo a Naud (ten bude asi prvý), dám ti recenziu. :smiley:

1 Like

Ved som ti to tam pekne napisal… McL nazbieral body a nastal prepad… to neni o Ver stahovani, je to o monopostoch…

V zavode bolo pred nimi tak ako mercedes… bavime sa o zavodnom tempe nie poctoch zavodov, kde ich predbehli… a ked sa za niekym vozis a Ver si vybuduje naskok, je to uz asi iny zavod…

Podla teba vyhral Verstapen titul s tretim monopostom :smiley:

Sef musi chvalit a Russell hra obohranu platnu, tak ako pred kazdym vikendom… Este sa nejazdilo a vsetci maju jednu a tu istu odpoved… FAVORITOM JE MCL…
Ved vidime posledne zavody, ako su dominantni…
RB ma najlepsi monopost, inac by sa vozil za McL keby ho nemal. Ale komu to vsvetlujem ???

Hej no, Baku a Austin vobec neboli o tom, ze Norris s Piastrim boli ako Mazepin s Latifim, to bolo autom. Auto same za nich buralo.

Uved jeden pretek, ktory dokoncilo Ferrari pred McLarenom v tejto sezone. :clown_face:

A ked sef hovoril, ze RB bol rychlejsi na niektorych tratiach, tak to uz nemusel chvalit? Pekne si series do tej smradlavej chriapy.

Aky ma na to dovod, aby klamal, ze McLaren je najlepsi?

Asi vsetci vidia data. Ci aj Leclerc hra obohratu platnu? Co z toho ma? :sweat_smile:

Neviem, skus to vysvetlit sefovi McLarenu, Russellovi, Leclercovi a roznym inym expertom.

1 Like

Nechlastej tak cece.

2 Likes

Kdyby jen chlast, ale Jos jede i na tvrdých drogách, tomu už není pomoci

2 Likes

Drogy nemohu potvrdit ale chlast jo, ten tady vcera nadsene propagoval jak utrzenej z retezu spolecne s @tiMur ten si to urcite pamatuje jestli vcera neztratil pamet :sweat_smile:

3 Likes