Piastri trestu stále nerozumie: Pri oboch reštartoch som urobil to isté | Magazín F1 - F1online.sk

Šlehnul sis hned po ránu, nebo jsi žalem sjetý už od včerejšího vyjetí Emila mimo trať?

2 Likes

Takže nic novýho a útočení alá delulu Honzík, rozumim.

Útočíš tu nesmyslně ty. Měl by sis zajít zase na IQ testy a uklidnit se, jinak to zas dopadne perma banem

1 Like

Áááá Honzik jede směr kolbenka v nasr@né haťápce. Snad dneska zase neukážes celýmu foru, jak absolutně nerozumíš formuli a dění kolem ni.

1 Like

Neztrácejme s hlupákem čas.

1 Like

Tak na sebe nereagujte.

absolute-cinema-cinema

3 Likes

Verstappen: “To co s Piastrim se mi už několikrát stalo. Překvapuje mě, že je první, kdo dostal tu desetivteřinovou penalizaci.”

3 Likes

To tu zase bude zmatených fans Maxe

1 Like

Dát takovouto pentli zrovna jezdci který bojuje o titul, … někteří jsou prostě chránění a někteří ne, škoda.

1 Like

Akoze Lando je chraneny?

1 Like

Já tomu taky nerozumím.
Když to neni zvrzaná strategie, tak zase přísná pentle - docela si to Oscar vyžírá. Libilo se mi jak jel na vodě - Verstappen s Norrisem mu do SC vůbec nestíhali, měl krásných 15 vteřin náskok. Škoda, že v takových zavodech je většinou pro lídra takový náskok předem ztracený. Pravděpodobnost SC je obrovská a včera mi bylo jasný, že se to rozplyne - rozplynulo a tahle pentle ho zařízla v souboji s Norrisem. Škoda… :expressionless:

2 Likes

Asi jeho výhra nebyla na překážku, že ne :smile: Piastri za takovou blbost chráněný není, nevím, možná by ji v Austrálii nedostal? :man_shrugging:

1 Like

Jakože se nedávají stejné tresty za stejné prohřešky

Kdyby aspon Piastri nekoho jizdou ohrozil atd., ale nic, tak nebo tak mistra sveta rozhodil tak az se z toho roztocil, coz je naprosto v poradku.

Nedavaju no, Russell mal brat tiez 10s za to co spravil vcera Piastri

Ale nebudem tu do vas sit za rozdielny nazor, niesom vy

Pekny pondelok a uspesny tyzden prajem :hedgehog::hedgehog:

4 Likes

Běžně se stává, že je potrestaný jezdec, který za SC předjede jezdce před sebou. Včera tohle pravidlo porušil Emil.
Minulý závod tady někdo vkládal tabulku co je správné a co proti pravidlům.
Jenže včera se vše postavilo na hlavu a potrestal se jezdec, který má právo volby rychlosti.

Ale no tak. Jasné že rozumie tomu prečo dostal trest. Svojim manévrami sa mu podarilo vyviesť súpera z rovnováhy a teda tento fígel sa mu podaril perfektne.

Urobil to isté avšak v inej situácii. Netreba chodiť ďaleko do minulosti. V Rakúsku Franco kolo 55 išiel rovnakú stopu ako predtým a dostal trest. Urobil to isté a trest si zaslúžil až za kolo 55. Prečo dostal Franco trest? Lebo bola iná situácia a zrovna vtady tam bol Oscar. Tu sa to stalo podobne. Urobil to isté, ale podmienky na trati boli iné. Trest nedostal za ten manéver ako taký ale za vzniknutú situáciu celkovo.
Fernando v Austrálii dostal trest za nebezpečnú jazdu. Zabrzdil trochu skôr a George sa tak zľakol až skončil dole hlavou. Samo o sebe ten Fernandov manéver nebol nebezpečný. Ale zhodnotili celkovú situáciu a dali mu trest.
Keď ostatní zistili že Oscar po zrýchlení opäť brzdí, bolo už neskoro. Na mokrej trati brzdili čo to šlo a aj tak jazdec za ním neubrzdil. Pamätáte si na reštart Portugalsku? Tam sa stala podobná vec a aká katastrofa z toho bola. S takýmito manévrami nie je standa. Toto treba potrestať lebo hocikedy sa veci môžu zvrtnúť.
Dá sa pochopiť že sa mu to nepáči samozrejme. Teraz očividne prekročil hranicu tak ho potrestali. Nič sa nedeje svet sa nezrútil ide sa ďalej.

1 Like

Piastri včera zajazdil výborne. Nebyť penalizácie, v pohode by vyhral. Ale s tou požiadavkou mi pripomína našich politikov. My sme urobili chybu, ale zaplatíte to vy občania…

1 Like

To je v pohode. Ty nerozumieš veľa veciam, ale v porovnaní s Honzom aspoň vieš odčítať +7 a -7. :slight_smile:

To je pravda…bohužel. Přál bych si rozumět všemu.

1 Like