Tfuj, co pak s tím?
By mi bouchnul dekl asi co? Pravda
Měli dát Piastrimu DSQ.
Norris Hulk Hamík by bylo hezčí pódium.
Myslíš z celé sezony za to, ne? To je ti podobný
Kdyby byl vedoucí komisař, tak mají dsq z šampionatu už verstappen, piastri a alonso. xdd
Kdybych byl komisař, tak Alonso by měl zákaz startů za podvody ve sportu.
A Verstappen s Piastrim… vždycky se něco najde.
jo, jak mu zustal ten volant v ruce v Bahrajnu, to bylo podezřelé. Cheater! xdd
A Emil si ještě bude stěžovat jak moc mu Britské ostrovy hážou klacky pod nohy.
Přitom komisaři mu místo pentle odstraní soupeře z cesta.
To že ani s takovou tlačenkou závod nezvládl je jiný příběh.
Já bych vyrazil z šampionatu Antonelliho. To z jaký dalky vybombil Verstappena v Rakousku, v tom musí být aimbot - taková trefa.
Ono i to že včera mu předjel Russella na trati se stejnýma gumama, to zdá se nerozdejchal Naštěstí mu to zachraňoval Kimi
Russel se nechal Alonsem zlákat na předčasný pitstop a Alonso ukazal na slickách na mokré trati větší skill.
Měl by ses nechat vyšetřit na daltonismus.
To nebyl Russell kterýho si na trati podal?
Hele vážně, je velice zajímavé co to Russell poslední závody ukazuje za bídu
Ale Russel včera udělal trojtýho axla nebo co to bylo.
Včera ale ukázali největší bídu Leclerc s Ferrari, když nebudu počítat skupinu RB jako celek.
Baví mě, jak někteří porovnávají Kanadu a Silverstone. Naprosto odlišné situace, jiné chování od aktérů. V Kanadě to bylo pod SC, v Silverstone už o fázi kdy SC zhasl světla a jel pryč. V obou případech platí jiná pravidla. A právě pravidlo pro restart po SC má zabránit takové nehodě jako se stala před roky v Imole.
Otázkou je, proč Piastri nedostal trest při prvním restartu, když šel na brzdy při zhasnutí světel?
Sranda je, že jsme se tu před závodem bavili o nejlepších pilotech a já jsem vypíchl Maxe, Leclerca a Russela. A následně ani jeden nezajel řekněme úplně super závod
Ano, excelentní výkony včera a skvělá trefa