Piastri trestu stále nerozumie: Pri oboch reštartoch som urobil to isté | Magazín F1 - F1online.sk

Tfuj, co pak s tím? :smile:

2 Likes

By mi bouchnul dekl asi co? Pravda :exploding_head:

2 Likes

Měli dát Piastrimu DSQ.
Norris Hulk Hamík by bylo hezčí pódium.

Myslíš z celé sezony za to, ne? To je ti podobný :smile:

2 Likes

Kdyby byl vedoucí komisař, tak mají dsq z šampionatu už verstappen, piastri a alonso. xdd

2 Likes

Kdybych byl komisař, tak Alonso by měl zákaz startů za podvody ve sportu.
A Verstappen s Piastrim… vždycky se něco najde.

1 Like

jo, jak mu zustal ten volant v ruce v Bahrajnu, to bylo podezřelé. Cheater! xdd

2 Likes

A Emil si ještě bude stěžovat jak moc mu Britské ostrovy hážou klacky pod nohy.
Přitom komisaři mu místo pentle odstraní soupeře z cesta.
To že ani s takovou tlačenkou závod nezvládl je jiný příběh.

2 Likes

Já bych vyrazil z šampionatu Antonelliho. To z jaký dalky vybombil Verstappena v Rakousku, v tom musí být aimbot - taková trefa. :laughing:

2 Likes

Ono i to že včera mu předjel Russella na trati se stejnýma gumama, to zdá se nerozdejchal :face_with_hand_over_mouth: Naštěstí mu to zachraňoval Kimi :smiley:

2 Likes

Russel se nechal Alonsem zlákat na předčasný pitstop a Alonso ukazal na slickách na mokré trati větší skill.

2 Likes

Měl by ses nechat vyšetřit na daltonismus. :stuck_out_tongue:

To nebyl Russell kterýho si na trati podal? :open_mouth:

2 Likes

Hele vážně, je velice zajímavé co to Russell poslední závody ukazuje za bídu :face_with_hand_over_mouth:

2 Likes

Ale Russel včera udělal trojtýho axla nebo co to bylo. :grinning:

1 Like

Včera ale ukázali největší bídu Leclerc s Ferrari, když nebudu počítat skupinu RB jako celek.

2 Likes

Baví mě, jak někteří porovnávají Kanadu a Silverstone. Naprosto odlišné situace, jiné chování od aktérů. V Kanadě to bylo pod SC, v Silverstone už o fázi kdy SC zhasl světla a jel pryč. V obou případech platí jiná pravidla. A právě pravidlo pro restart po SC má zabránit takové nehodě jako se stala před roky v Imole.

Otázkou je, proč Piastri nedostal trest při prvním restartu, když šel na brzdy při zhasnutí světel?

Sranda je, že jsme se tu před závodem bavili o nejlepších pilotech a já jsem vypíchl Maxe, Leclerca a Russela. A následně ani jeden nezajel řekněme úplně super závod :sweat_smile:

5 Likes

Ano, excelentní výkony včera a skvělá trefa :smiley:

1 Like